Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos

Sveiki,

Atejusi i darba skaitinejau delfi.lt ir radau keleta straipsneliu apie vezi- gal kam butu idomu pasiskaityti
Naujas storosios zarnos vezio gydymas http://www.delfi.lt/....php?id=6269721
Atrastas budas kaip odos vezio lastelems sukelti koma http://www.delfi.lt/....php?id=6267182

Mano mociute pries pusantru metu mire nuo zarnyno vezio sad.gif O odos vezys man taip pat primena kelis vizitus pas onkologa sad.gif

Na o as vakar buvau pas gydytoja ir ... na, man ne vezys, bet ne menkiau bjauri baisi nepagydoma liga. Dar diagnoze tiksliai nenustatyta, bet.... panasu i ta liga sad.gif bloviau namo parejus, upes liejosi. Pagrindinis klausimas- kodel man, kodel? juk as niekam nieko blogo nesu padariusi, stengiuosi is paskutiniuju gyventi graziai ir teisingai... Ar jus daznai kamuoja klausimas kodel?

Atsakyti
Aisku kamuoja, gali vaidinti kokia stpri esi, kaip moki viska iskesti, taciau tas klausimas knibzda, vis mastai, o kas jeigu, kodel as...., bet reikia ismokti priimti viska taip kaip yra, nes nuo to galvojimo gali susibaigti, reikia tiesiog ismokti gyventi toliau, visad kartoju, kad reikia susidraugauti su savo liga, kokia ji bebutu, ir jei tai pavyksta tikrai gyventi yra lengviau ir paprasciau, tiesiog priimi viska taip kaip yra. Dar svarbu nors jau man, uzsiimti veikla, as gi i darba nauja isdroziau po pirmos chemijos, kartais galvoju ai gal reikejo nmauose sedet ir gydytis, bet dirbdama gydziausi ir tai neleido daug mastyti kodel man, po dvieju metu isdroziau ir i magistratura, kuria nutraukti teko po diagnozes, darbas buvo svarbiau, reikejo pinigeliu gydytis, bet dabar vel studijuoju ir dirbu. tai geriausi vaistai nuo depresijos cry.gif Tiesiog nera kada saves gaileti.

Cikadele o kokia ta baisi diagnoze?
Atsakyti
Vasara, linkiu dideles stiprybes heart.gif
Oi, merginos, kokios jus visos saunuoles. Smagu, kad mes siame skyrelyje paklaikom viena kita.

Mano mamai kolkas viskas gerai (tpfu tpfu tpfu). Nors man dar tik 23 metai, taciau reiktu nueiti pasitikrinti. As priklausau rizikos grupei.

Bastete, as irgi stebiuosi, kad tarp musu istoriju tiek daug sutapimu g.gif

Visoms linkiu niekad neprarasti vilties ir nepasiduoti pesimizmui (cia pasake didziausia pasaulyje pesimiste ax.gif ). Aukstyn nosi smile.gif
Atsakyti
As visada anksciau ,jei kas atsitikdavo, uzduodavau si klausima sau-KODEL MAN??.Bet papuole i rankas toks straipsnis,zmogaus patyrusio, sunkius isgyvenimus.Jis uzduoda klausima-O KODEL NE MAN??Gal kitas zmogus nepajegtu to pakelti,gal kitas ne toks stiprus ,gal neturi artimuju kurie jam padetu?Gal ta liga ar beda atitrauke isbandymus nuo tavo artimuju(vaiku,tevu)?Kad ir kaip sunku reikia stengtis galvoti pozityviai.
Atsakyti
Kai jau turi leliu, tai visada pagalvoji, aciu Dievui tai nutiko man o ne mano vaikui 4u.gif tai irgi padeda.
Atsakyti
Ar jus daznai kamuoja klausimas kodel?

Senai neužduodu sau tokio klausimo , nes supratau ,kad taip reikėjo ir neveltui dievas pasiuntė man tokią ligą - pagaliau išmokau mylėt gyvenimą ... supratau , kad ir medžiui skaudės jei plėšysiu jo lapus - reikia mylet visus taip kaip save , o jei pasveikau gal todel , kad gavau galimybę padėti kitiems , antras šansas duodamas žmogui neveltui blush2.gif
Atsakyti
rasyte as tai irgi dziaugiuosi ,kai susergu ar kas atsitinka,kad man ,o ne vaikui.Kai vaikui blogai,tai ir mamai ir teciui blogai. Kai paciam,tai pakenti,viska supranti.
Atsakyti
QUOTE(Arvira @ 2005 03 17, 11:50)
Senai neužduodu sau tokio klausimo , nes supratau ,kad taip reikėjo ir neveltui dievas pasiuntė man tokią ligą - pagaliau išmokau mylėt gyvenimą ... supratau , kad ir medžiui skaudės jei plėšysiu jo lapus - reikia mylet visus taip kaip save , o jei pasveikau gal todel , kad gavau galimybę  padėti  kitiems , antras šansas duodamas žmogui neveltui  blush2.gif

Arvira ,dziugu uz tau duota sansa.Jis turbut tikrai buvo duotas neveltui.Tavo zodziuose gludi ismintis ir zinojimas.
Atsakyti
bet ka daryti ,kai turi dvi nuostabias dukras,o galvoja kirba klausimas,kaip jos gyvens ,kai manes nebebus cry.gif zinau,kad tai labai egoistiska,kaip gi jos neisgyvens,jei turi nuostabu teti rolleyes.gif kai mazosios kazkada paklausiau,kaip gyventu be manes,sako" blogai,nebutu kas valgyti padarytu", sakau tete padarytu, "a,nu tada gerai" biggrin.gif va po to ir linksmiau pasidare biggrin.gif
Jus cia visos saunuoles wub.gif daznai cia paskaitineju, tik nezinau ka parasyti,mintyse tik pagalvoju ,o atrodo,kad ir parasiau rolleyes.gif
Pas mane,tai gerklej kazkas ne taip schmoll.gif pradejau jausti jau nuo vasaros ir lekiau tyrtis budama Lietuvoj,bet tada nieko ten nesimate,o dabar ir pati matau,kad kazkas yra,tik cia anglijoj tie laukimai pas daktarus mane prazudys... g.gif
Atsakyti
Gal vertetu parvaziuoti namo issityrti?
Atsakyti
tikiuosi,kad ir cia isivaziuosim su daktariukais,pas gerkles daktara jau turesiu eiti balandzio pradzioje rolleyes.gif Namo nenoriu tik del savo artimuju ,as jiems dar nieko nesakiau,nenoriu bereikalo jaudinti, nes dar tikiuosi ,kad nieko labai blogo neras ax.gif
Atsakyti
rasyte, dabar dar nenoriu kalbeti apie ta liga, nes man ja itaria, sako, kad panasu, nors nevisi pozymiai atitinka. As dar bijau pripazinti, kad ta liga manyje, nors kasdien su krauju matau akivaizdzius jos irodymus cry.gif Esme dar ir ta, kad ta liga pastebima, reikia maskuoti, kad kas nepamatytu, nelabai norisi, kad kas suzinotu.

Liga nesigydoma, tik pristabdoma.

Na bet tikiuosi, kad speliojimai nepasitvirtins.

O baisiausia, kad as ta negalia gydausi jau seniai, kiek tepalu rase kiek visokiu vaistu geriau, o man ne tik, kad nemazejo, bet dar ir padidejo. kiek pinigu isleidau, kiek laiko brangaus isnaudojau.

Bet man dar prosvaisciu yra, tikiuosi, kad ta liga nepasitvirtins
Atsakyti