Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos

QUOTE(boruzelee @ 2005 03 15, 18:26)
Sveikos mergaites mirksiukas.gif aciu uz  palaikymus.As nezinau kas man darosi.Is tos kruties kur guzas siandien isspaudziau puliu,ir nemazai.Ir guzas iskart pamazejo.Itariu man ten kokia cista sprogo nuo maigymo.Gal kam kas panasaus buvo? Ryt einu pas ginek. tikiuosi blogiausio cry.gif bet jai ir neblogai butu,prasysiu sintimo i onkologini,nes is jusu tiek suzinojau kad tikrai baisu.Laikykites,manau pasauly nieko stipresnio uz moteri ir nera ax.gif

Boruzele, laukiame taves, po apsilankymo pas gydytoja. Tikiuosi viskas tvarkoje ten pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Vasara, linkiu tau stiprybes..
Atsakyti
Vasarele, wub.gif
jei tik zodziai galetu ka pakeist.
Norisi tiek daug pasakyt,paguost, palaikyt,sudet visa sirdi,kad tik padetu! Taip norisi!!:console:
Atsakyti
QUOTE(Selena @ 2005 03 16, 08:52)
Merginos,Vasara(tu is Vilniaus),ar nesate girdeja apie daktare Bloznelyte?Ji berods Santariskese dirba.Mano drauges vyrui ji  geriausiai padejo.Tik gaila, kad per velai kreipesi.Ji gydo onkologines ligas kazkokiais tai spinduliais.Tai moksliskai pagristas metodas,bet daktarai kazko tai nutyli.Gal konkurencija ,ar ka?

Aciu merginos uz gerus zodzius.. Kol kas mama dar laiko ligoninej, dar daro kazkokius tyrimus, echoskopija, nes dabar virskinimas visai sustojes, negali nei valgyt nei tustintis. Tai gal nepaleis tokios, darys kazkoki skrandzio praplovima ar kazka.

Selena, zinau Bloznelyte. Kalbejau aisku ne su ja pacia o su asistente, bet ji apsiima gydyt tik su galvos augliais ir kad vezys daugiau niekur nebutu paplites. O cia praktiskai vos ne per visus organus perejo...

Na kaip bus taip bus, galima sakyt per 1,5 m. visa laika gyveni su sia mintim ir nesamoningai pratiniesi prie to.. Didziausias sokas buvo kai suzinojom.
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2005 03 16, 07:21)
Kaip tu dabar laikaisi, kiek laiko jau po ligos praejo, papasakok, man idomu kokius pasidarai tyrimus. Mane kamuoja kosulys, manau cia toks labai pasalinis bleomicino poveikis, net nezinau ir ka su juo garyti, manau pavaikscioti i drusku kambarius.

Praejo berods 5 metai. Vaikstau kas pusmeti,pasidarau kraujo tyrima,man pasako ok,ateikit dar biggrin.gif
PRIES METUS PASIGIMDZIAU SUNU tongue.gif thumbup.gif

Zinoma kad kiekviena karta kojos linksta einant TEN ...
Va ir vel laukia apsilankymas .O kas jeigu...

Atsakyti
sveikos mergaites :4u: na va gryzau is ginekologes, nuramino sake kad tai tik pulinukas, bet siuntima i onkologini dave, kad padarytu krutu tyrima ir dar 21 diena padarys gimdos echoskopija.Lyg mioma maza itaria.Kaks dar ta mioma per parazitas?laukiu drauges zinutes,tureciau gauti Tinkniaus telefona.bandysiu pas ji.visoms sveikateles ir stiprybes. :sutinku

Atsakyti
Pavasariote, boruzele thumbup.gif thumbup.gif dziaugiuosi uz jus. Jus jaunos, jums gyvent ir gyvent ir vaikus uzaugint reikia smile.gif

Mioma tai pagal viska nepiktybinis auglys, bet niekad negali zinot ar piktybinis ar ne.

Tiesa, tik nesijuokit, radau sena "Panele", perskaiciau Eringytes atsakyma apie miomas, tai ji patvirtino kad kiaulienos ir jautienos vartojimas turi itakos miomu susidarymui... Idomu ar tiesa?
Atsakyti
Nu kad kiauliena turi itakos tai ir as girdejau.Bet ,kaip mano senelis sakydavo,seniau visi sunkiai dirbdavo,lasinius valge,taukai per barzda varvejo ir visi sveiki buvo.O dabar viskas uztersta,tai ka tos kiaules kaltos. :P Zinoma reik stengtis sveikai maitintis :oh ko as pati nedarau.Bet jai laikysimes visu taisykliu,turesim sveikos numirt :mmmbutu gaila. Aisku as juokauju. Darykim viska ,kad butume sveikos ir laimingos. :wub:
Atsakyti
Likimo ironija - as esu vegetare, maitinuosi beveik be riebalu, o ir vezy turiu ir mioma. sad.gif Taip kad ne tik tos kiaules del visko kaltos. biggrin.gif Tiek miomos, tiek didele dalis kruties veziu yra susije su hormoninias sutrikimais ir auga nuo estrogeno. Bent jau pas mane tain tikrai taip...

Boruzelee, nepergyvenk, mioma - tai nieko blogo. Sekmes Tau!

Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2005 03 16, 19:20)
Praejo berods 5 metai. Vaikstau kas pusmeti,pasidarau kraujo tyrima,man pasako ok,ateikit dar  biggrin.gif
PRIES METUS PASIGIMDZIAU SUNU  tongue.gif  thumbup.gif

Zinoma  kad kiekviena karta kojos linksta einant TEN ...
Va ir vel laukia apsilankymas .O kas jeigu...

Puiku, labai dziaugiuosi del taves, as ir pati mastau dar gimdyti, aisku jei viskas bus gerai, kuo labai tikiu. Kas del kraujo tyrimo tai karta gydytoja pati issitare, kad kraujas sios ligos nerodo, va kad norite, tai kam daro as nelabai suprantu, bet tokia jau musu sistema. As tai prie kraujo kas pusmeti pasidarau dar echoskopija limfmazgiu bei vidaus organu ir kas metai plauciu nuotrauka, na si kart kraujas OK, plauciai dar yra, pakitimu nesimato, liko echoskopija, kurios reiks laukti beveik menesi ir tada atsipusiu. Pries sita patikrinima tai jauciausi tragiskai, nemoku net apsakyti, net fiziskai jauciau nerima, dabar jau rimstu po bicki, dar vyrioks isleke i komandiruote, mazoji pas mama, tai si savaite tik mano, tad skiriu ja visa poilsiui, po darbo leidziu sau drybsoti ir nieko neveikti blush2.gif

Visoms geros dienos smile.gif
Atsakyti
[Kaip malonu,Rasyte,girdet geras naujienas thumbup.gif Linkiu ir tikiu kad echoskopija bus gera 4u.gif
Atsakyti
Aciu boruzele, labai daug bendrauju su zvaigzdutes Rugiles mama Edita, tai ir ji sako, kaip gerai nors kokios geros naujienos, juk tai suteikia ir kitiems vilties, uz kiekviena pasidziaugiu ir uz kiekviena paliudziu, turiu tokia idomia terapija susikurus, kai jau matau, kad psio nebeistveriu, i rankas knyga ir aisku joje butinai yra aprasoma istorija apie vezi, paskutiny kart atsiverciau Meiles istorija Segalo, skaitau ir zliumbiu i valias, issizliumbiu, lengviau pasidaro ir toliau gyvenu. Kazkaip paskutiniu metu tokios knygos papuole i rankas, kaip vyras sako tu skaitai tik apie vezi ar mirti, aiksu ne tik tokias ax.gif skaitau, bet taip supuola, Remarko "Mirtis Lisabonoje", tikrai puikiai aprasyta moters kova ir susitaikymas su sia liga, man labai patiko.

Ir as tikiuosi kad echoskopija bus gera, kaip gydytojai sakau, nu paziurim ar dar ten viduje kas liko? Man pasiseke, kad susiradau gydytoja, kuri daro echoskopijas ir specializuojasi butent limfomose, be to jos vyras taip pat turi sia liga, tad labai smagu bendrauti, tiesiog jauti kaip zmogus supranta tavo nerima cry.gif
Atsakyti