Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos

Nu Catina sveikinu istojus i plikiu kluba, pagaliau pasiryzai sveikinu, maniske tai buvo informuota, kad mamyte geria vaistus nuo kuriu plaukai nukrenta, tai ji mane svelniai vadindavo plikse, o kai jau keli plaukai pasirode tai eziuku, ir kaip tu sakai ir juokinga ir graudu, bet galiu papasakoti, kaip mane viena drauge paguode del plauku, sake zinokis jei plaukai nukrito tai vaistai veikia, bo juk tai ju pasalinis poveikis, o ataugs labai greitai, kai tik baigsi chemija per kelis men, be to zinokis, kad kartais ta trumpa sukuosena puikiai tinka, nors jau mano atzvilgiu, as po 3 men jau lekiau i kirpykla, dar po dvieju atsvociavau dviejose vestuvese su tokia cool sukuosena, na dabar auginu kasas, bo pasilgau ilgu plauku.
Linkiu, kad KT rezultatai butu kuo puikiausi, juk tu to verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2005 03 15, 09:53)
Sveikutes:)
Vakar dariausi echomamografija. Rado 7mm nepiktybine cista, arba kaip jie vadina mastopatija, kuria reikes stebeti -tikrintis kas puse metu.
Dziaugiuosi ir nesigailiu, kad per baime ir kancias ryzausi tam. jei ir butu kas blogo, butu ne per velu gydytis, todel, mergaites ryzkites ir pirmyn.

Sveikos,sveikos! 4u.gif
Man irgi rado 2 tokio kaip ir tavo dydzio cistukes.Viena jiems kazkokia keista pasirode,bet nieko jie neissitare,kaip galetu vadintis.Tik liepe,kaip ir tau, tikrintis kas puse metu.
Geguze ir eisiu-tikiuosi viskas bus gerai.Srengiuosi apie tai negalvot,kol neatejo terminas rolleyes.gif

Boruzele,sveikinu,kad isdrisai psitikrint.Nesam mes cia (na bent jau as mirksiukas.gif ) tokios labai stiprios,bet stengiames. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif aciu uz palaikymus.As nezinau kas man darosi.Is tos kruties kur guzas siandien isspaudziau puliu,ir nemazai.Ir guzas iskart pamazejo.Itariu man ten kokia cista sprogo nuo maigymo.Gal kam kas panasaus buvo? Ryt einu pas ginek. tikiuosi blogiausio cry.gif bet jai ir neblogai butu,prasysiu sintimo i onkologini,nes is jusu tiek suzinojau kad tikrai baisu.Laikykites,manau pasauly nieko stipresnio uz moteri ir nera ax.gif
Atsakyti
Tai gal tau koks spuogelis uzsizarazines yra,ar koks latakelis?Mano draugei ant spenelio buvo susidares pulinukas,tai jai daktarai prapjove,isvale ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte @ 2005 03 10, 10:10)
  man Hodzkino limfoma, bet ten parasyte, kad liga isgydoma 70 proc. tada tik tai ir guode. .

Turim vienoda diagnoze .Ir tie 70 proc. buvo mano varomoji jega biggrin.gif
Atsakyti
Man nera spuogelio jokio.Tuos pulius ar ka ten nezinau is spenelio isspaudziau.O dabar per telev. rode laida "Lietuvos garbe'',ta seima kur pernai laimejo metu kaimyno titula.Vienai is ju globojamu mergaiciu nustate 4st inkstu vezi. Dieve kaip as jo nekenciu.
Atsakyti
Merginos laikykites, stiprybes jums..

O as va artimiausiu metu vaziuosiu i Kauna. Siandien brolis skambino, mama israso is ligonines, jau nieko nebedarys. Vezys apeme kepenis ir chemijos jo neveikia, gydytojai jau nemato prasmes kazka daryt. Taigi stengsimes namie kiek galima slaugyt, nezinia kiek tai tesis..
Atsakyti
Oi, Vasara, laikykis. Būk tvirta, kai būsi su mama (na, be abejo, būk tvirta ne tik tada..., jeigu gali). Aš atsimenu tą momentą... Labai labai baisu. Aš pradžioje užeidavau į šį skyrelį, bet po to - jau nebe, labai jau čia pasidarydavo man baisu ir liūdna cry.gif . Nors po mamos mirties praėjo keli metai, bet kai atgyja prisiminimai, tai cry.gif cry.gif cry.gif . Tvirtybės tau, Vasara console.gif .
Atsakyti
oi vasara uzjauciu as pati mamos netekau 15m. jai buvo kruties vezys.Po operacijos isgyveno 8m. is ju 6 viskas buvo gerai o po to persimete i plaucius.Zinau kaip tai yra sunku.Stiprybes tau!!!
Atsakyti
Merginos,Vasara(tu is Vilniaus),ar nesate girdeja apie daktare Bloznelyte?Ji berods Santariskese dirba.Mano drauges vyrui ji geriausiai padejo.Tik gaila, kad per velai kreipesi.Ji gydo onkologines ligas kazkokiais tai spinduliais.Tai moksliskai pagristas metodas,bet daktarai kazko tai nutyli.Gal konkurencija ,ar ka?
Atsakyti
Vasara labai uzjauciu, laikykis, busi Kaune skambink jei reiks pagalbos ar tiesiog pasisneketi, mes gi su tavo tevukais vos ne kaimynai ax.gif Nerandu zodziu, nes ir paciai labai baisu ir liudna cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasariote @ 2005 03 15, 19:29)
Turim vienoda diagnoze .Ir tie 70 proc. buvo mano varomoji jega  biggrin.gif

Kaip tu dabar laikaisi, kiek laiko jau po ligos praejo, papasakok, man idomu kokius pasidarai tyrimus. Mane kamuoja kosulys, manau cia toks labai pasalinis bleomicino poveikis, net nezinau ir ka su juo garyti, manau pavaikscioti i drusku kambarius.
Atsakyti