Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos

QUOTE(Karbyne @ 2005 03 03, 00:26)
Inlindau ir as..
pas mus giminej kraujo veziu susirgo 4 metuku mergyte...Trijus metus su virsum kamavosi vaikas...kiek kartu vos ne laidotuvem viskas suruosta buvo...O ji pasveiko thumbup.gif - t.y. remisija ar kaip ten vadinasi...Kokius 4 metus neserga jau ir turi labai veslius garbanotus plaukus mirksiukas.gif
Tiesa jautresne ir dirglesne uz sesutes, bet kas tas dirglumas... Buna ir sveiku dar ne su tokiais ragais g.gif
Teta neseniai isoperavo po gimdos vezio - tyrimai dabartiniai geri thumbup.gif , nor kai ir dazna moteris pergyveno del gimdos...nors anuke jau yra biggrin.gif  Atsigavus tokia visa atrodo thumbup.gif , net nepasakytum kad ligonis...na galu gale jau kaip ir neligonis rolleyes.gif
wub.gif  blush2.gif

Tiesiog thumbup.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Senokai buvau prisėdus prie kompo visokios bėdos. sad.gif
Buvau praita savaite pas drauge, susitikimas buvo liūdnas.Ji man iškarto sako:tu gi žinai kuo aš sergu,na man šito te reikėjo cry.gif cry.gif .Paverkeme abi,ji geria stiprius vaistus nuo nervu,gydytoja sakė kad pradžiai tai butina.Vakar skambinomes, jei viskas sustreikavo viduje, ir kas blogiausia ji nenori testi gydymo.Tai artimiesiams pati blogiausia žinia,kad ji nenori kovoti.O gal čia pirminė reakcija tikimes, kad ji atsitokies.
Mano tėvelis su gerklu vėžiu kovojo 9metus,ji tai žino, ir mes apie tai su ja kalbėjomes,bet matyt savijauta bloga jos ,kad nenori tęsti gydymo cry.gif.
Atsakyti
Dieve Iraida, nezinau nei ka pasakyti, blogai. Blogai, kad nenori testi gydymo, butinai butinai reikia, kad nenuleistu ranku, kad kovotu, vezys - tai kova ir pasirodo, apsizvalgius aplink, ja galima laimeti. Gal yra aplinkui ja toks zmogus, kuris galetu paveikti josios sprendima, zinau jos reakcija, paciai nebuvo baisi chemija, kaip baisu man buvo lauksti svytinimo, tokia nezinia ir baime kamavo, nes labai bijau tu aparatu, kai tave palieka uzdaryta viena, tada atsimenu ir zliumbiau, sakiau mamytei: mama kaip baisu, o mama tada man atsake: Apsidairyk aplink, paziurek, kokie senukai atvaziuoja gydytis, o tu jauna, tau dukra uzauginti reikia, net minties neausk, kad neisi. Reikia labai stipraus zmogaus salia, jei paciam neiseina kovoti, reikia kartais ir stumptelti ir kuo maziau gailetis, gailestis zudo, o nepadeda.

Gal draugei reiketu pasikonsultuoti su fitoterapeutu Ruolia Vilniuje, gal uzmaisytu koki zoleliu virala, kuris pagerintu savijauta, kaip tik antradienio Lietuvos Ryto priede buvo straipsnis.

Stiprybes tavo draugei.
Atsakyti
rasyte, gal kartais tu esi is tako forumo? 4u.gif tokiu pat niku pasirasydavo moteris siame forume kai kalbedavo daug apie onkologines ligas ax.gif

maciau per LNK bus gerumo diena...per Sveikatos laida taip pat rodys apie veziu sergancius zmones 4u.gif .....................................

hm...sunku ka besakyti...siandien geriau as patylesiu............... unsure.gif baisus tas vezys cry.gif
Atsakyti
Taip Cikadele, as ta pati Rasyte is tako forumo ax.gif
Atsakyti
kartais ilysdavau i tako forumus, bet net prisiregistravusi nebuvau, tik siaip paskaitinedavau...

Zaviuosi stipriais zmonemis ax.gif ir noriu vadovautis mintimi, kuria gali pamatyti mano parase, bet nevisada iseina...

as nesergu onkologine liga, bet esu ligota 100+ n ivairiu ligu unsure.gif siaubas- zinau, kas yra liga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iraida @ 2005 03 04, 07:33)
Labutis 4u.gif
Senokai buvau prisėdus prie kompo visokios bėdos. sad.gif
Buvau praita savaite pas drauge, susitikimas buvo liūdnas.Ji man iškarto sako:tu gi žinai kuo aš sergu,na man šito te reikėjo cry.gif  cry.gif .Paverkeme abi,ji geria stiprius vaistus nuo nervu,gydytoja sakė kad pradžiai tai butina.Vakar skambinomes, jei viskas sustreikavo viduje, ir kas blogiausia ji nenori testi gydymo.Tai artimiesiams pati blogiausia žinia,kad ji nenori kovoti.O gal čia pirminė reakcija tikimes, kad ji atsitokies.
Mano tėvelis su gerklu vėžiu kovojo 9metus,ji tai žino, ir mes apie tai su ja kalbėjomes,bet matyt savijauta bloga jos ,kad nenori tęsti gydymo cry.gif.

Iraida,
idomu, kokioj stadijoj yra Tavo drauges susirgimas. Kaip toli liga pazengusi? Ar auglys perzenges gimdos sienele ir iauges i kitus organus? Ar erzistuoja tolimos metastazes? Ar jai operavo gimda ar taiko tik svitinima? O gal ji daugiau panikuoja negu verta? Jei vezio lasteles dar neissiverzusios is paties auglio (in situ), tai toks gimdos vezys praktiskai 100 % isgydomas. Net ir veliau pradinese stadijose sansai isgyti nera blogi. 5 metus ir daugiau isgyvena 80 - 90 % tokiu ligoniu. Kodel ji nori nutraukti terapija?
Atsakyti
O pas mus siandien liudesys.Drauges gyvenimo draugas jau visus paliko....Kova baigta.
Atsakyti
Selena, o kokio organo susirgimas buvo drauges vyrui
Atsakyti
O as po valandos suzinosiu savo onkocitologinio rezultatus...Dieva, rankos kojos dreba, bet noriu tiket, kad viskas bus gerai..Labiausiai uz viska nenoreciau tokios diagnozes.."Vezys"..Numirciau is karto.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 07 kovo 2005 - 09:56
Violeta linkiu sios gresmingos diagnozes neisgirsti niekada, o Selena labai uzjauciu del netekties
Atsakyti
Aciu merginos.Labiausiai man dabar gaila drauges.Jos gyvenimo zmogus jau nejaucia skausmo,issivadavo is kanciu.Jam buvo diagnozuota pries keliolika metu melanoma.Sekmingai gydytas.Bet praejo laiko ir islindo kituose organuose.Si karta ji buvo stipresne....
Atsakyti