Nu ką, kitas pasitikrinimas jau tik po metų. Pats pavojingiausias laikas praeity. Dar tokio įtempto ir nervingo tikrinimosi nebuvo. Neigiamos dinamikos nėra, tai už tiek ir dėkoju Dievui.
smagu Migluze , kad geros naujienos
na va, visus popierius susirinkau, onkologiniam i eile atsistojau, vaziuosiu 28d. prisisemsiu jegu ir vaziuosiu:) ryt kraujas.
kartais nelaimes bijojimas baisesnis uz pacia nelaime...
kartais nelaimes bijojimas baisesnis uz pacia nelaime...
saunuole , kad prisiruosei - pranesk naujienas kai zinosi tyrimu atsakymus , laikykis
[quote=miau,2005 02 07, 13:48]
Sveikos, panos, as vel su jumis
Mano mama si penktadieni buvo tikrintis. Aciu Dievui, viskas gerai. Tpfu tpfu tpfu.
Prirase "Tamoxifen'o" ir liepe atvaziuoti po 3-ju menesiu.
Laba diena visoms/visiems
Miau, labai smagu vel isgirst is taves.As tai vis stebiuosi neatsistebiu,kaip viskas pas mus panasu..Mano mamai irgi prirase "Tamofen'o"(tamoxifen),tik keliais men. anksciau.Jau po keliu dienu Mama bus sugerus visa kursa ir eis tikrintis-bijau nezmoniskai,nezinau tiksliai,kaip mamyte laikosi, esu per toli,tai tik telefonu susibendrauju...Tikiuosi viskas bus gerai-tphu.tphu.tphu..
Norejau trumpai perspet,kad gali atsirast pasaliniu poveikiu(ten visokiu prirasyta),o mano Mamytei tai labaii nemalonus niezejimas ir smarkus perstejimas atsirado moteriskuose organuose,( mums kaip visada sekasi -daktarai nieko neperspejo,gerai,kad instrukcija perskaitem),tai as pasiskaiciau internete,kad gali reiket laiko priprast ir turetu pranykt.Mama jau buvo metus gert vaistus,bet po to, kai as jai pranesiau viska, ka suzinojau,vel pradejo,ir dabar lyg ir visai neblogai laikosi-nebera tu namaloniu pojuciu.Dabar tik lauksim geru ziniu...
b]Arvira[/b], kaip laikaisi?
As irgi norejau padekot Arvirai uz labai reikalinga tema ir palinket dar daugiau stiprybes(kurios ir taip,matau,netruksta)!!!!
Mane pacia irgi tyre echoskopu ir rado pora mazyyyciu cistu kruty.Viena kazkokia neaiski pasirode,tai liepe tikrintis kas pusmeti-geguze ir eisiu Kvaile,pasakiau Mamai,tai ji dabar labiau uz mane ,nei uz save pergyvena..
Visoms,visoms linkiu stiprybes ir optimizmo!!
Man paciai jo labai truksta-esu didziausia pesimiste.
Sveikos, panos, as vel su jumis
Mano mama si penktadieni buvo tikrintis. Aciu Dievui, viskas gerai. Tpfu tpfu tpfu.
Prirase "Tamoxifen'o" ir liepe atvaziuoti po 3-ju menesiu.
Laba diena visoms/visiems
Miau, labai smagu vel isgirst is taves.As tai vis stebiuosi neatsistebiu,kaip viskas pas mus panasu..Mano mamai irgi prirase "Tamofen'o"(tamoxifen),tik keliais men. anksciau.Jau po keliu dienu Mama bus sugerus visa kursa ir eis tikrintis-bijau nezmoniskai,nezinau tiksliai,kaip mamyte laikosi, esu per toli,tai tik telefonu susibendrauju...Tikiuosi viskas bus gerai-tphu.tphu.tphu..
Norejau trumpai perspet,kad gali atsirast pasaliniu poveikiu(ten visokiu prirasyta),o mano Mamytei tai labaii nemalonus niezejimas ir smarkus perstejimas atsirado moteriskuose organuose,( mums kaip visada sekasi -daktarai nieko neperspejo,gerai,kad instrukcija perskaitem),tai as pasiskaiciau internete,kad gali reiket laiko priprast ir turetu pranykt.Mama jau buvo metus gert vaistus,bet po to, kai as jai pranesiau viska, ka suzinojau,vel pradejo,ir dabar lyg ir visai neblogai laikosi-nebera tu namaloniu pojuciu.Dabar tik lauksim geru ziniu...
b]Arvira[/b], kaip laikaisi?
As irgi norejau padekot Arvirai uz labai reikalinga tema ir palinket dar daugiau stiprybes(kurios ir taip,matau,netruksta)!!!!
Mane pacia irgi tyre echoskopu ir rado pora mazyyyciu cistu kruty.Viena kazkokia neaiski pasirode,tai liepe tikrintis kas pusmeti-geguze ir eisiu Kvaile,pasakiau Mamai,tai ji dabar labiau uz mane ,nei uz save pergyvena..
Visoms,visoms linkiu stiprybes ir optimizmo!!
Man paciai jo labai truksta-esu didziausia pesimiste.
Taigi tema man paciai aktuali , kai man buvo labai reikalinga informacija sunkiu momentu - as tiesiog jos neradau ir atradus si foruma gime mintis uzvest tema smagu , kad ji ne man vienai reikalinga
Gal padetumet-jei turit Vilniaus onkologinio registrat. tel. ?Aciu
QUOTE(Pasariote @ 2005 02 17, 17:57)
Sveika,Pasariote,
Jei neklystu,tai sitie:
Vilniaus Universiteto Onkologijos institutas,Santariskiu g.1
tel:8-5 2786740 ir 8-5 2786733
dar yra "Onkovita",Jeruzales g.21(privati)
tel:8-5 2626661 ir mob. 8-698 33546
As daugiausia apie krutu vezi domiuosi,tai jei ka,daugiau informacijos apie gydymo istaigas ir ju kainas ,bei kita-gali rasti: www.nedelsk.lt
Snekejau su viena gydytoja, ir priejome isvados kad tie tyrimai ne visada tikslus. PVZ. gali imti biopsija ir nepataikyti i veziniu lasteliu zidini. Man atrodo visada geriausia ispjauti augliukus, tada tai jau tikrai pamato kas ten sedi.
Mano mamai taip ir buvo. Biopsija nieko nerode, o ispjovus upps...
Bukite apdairios.
Mano mamai taip ir buvo. Biopsija nieko nerode, o ispjovus upps...
Bukite apdairios.
QUOTE(Pasariote @ 2005 02 17, 17:57)
2786711,2786712 paziurejau is www.loc.lt Turbut tokie...
Labas vakaras.
Šendien sužinojau bloga naujiena, draugei nustatė gymdos vėžy
Jauna graži ir dar maži vaikai.Nesuprantu kaip man elgtis,kaip sutikus kalbėtis,aš net per telefona negaliu be ašaru[kalbėjau su jos anyta] .Aš numanau kaip jei dabar sunku, nes pirmos dienos su baisia žinia.Ir man liūdna
Šendien sužinojau bloga naujiena, draugei nustatė gymdos vėžy
Jauna graži ir dar maži vaikai.Nesuprantu kaip man elgtis,kaip sutikus kalbėtis,aš net per telefona negaliu be ašaru[kalbėjau su jos anyta] .Aš numanau kaip jei dabar sunku, nes pirmos dienos su baisia žinia.Ir man liūdna
Manau kai susitaikysi su ta mintim , kazkiek nurimsi - tada pasikalbesi . Kalbet viska , isskyrus apie liga kol ji pati neprabils apie tai . Jei tai sielos drauge jums nebus sunku bendraut . Stiprybes