Sveikos, panos, as vel su jumis
Mano mama si penktadieni buvo tikrintis. Aciu Dievui, viskas gerai. Tpfu tpfu tpfu.
Prirase "Tamoxifen'o" ir liepe atvaziuoti po 3-ju menesiu.
Arvira, kaip laikaisi?
Vasara, kaip mamyte jauciasi?
Migluze, Tina, kaip jums einasi?
Kas del sulciu, tai pagal naujausius tyrimus sultys "maitina" vezi. Todel sergant ju gerti reikia maziau.
Alkoholis, t.y. konjakas, brendis, trejos devynerios - labai gerai. Po koki sauksta per diena.
Jau ne karta minejau, kad mano mama geria organizma valanti ir stiprinanti misini is ivairiausiu zoliu, medaus ir spirito. Sake
džiaugiuosi už tavo mamytę. Sveikatos jums.
O mano vyras laikosi, pasitikrinti reikia po kokios savaitės.
Bet jokių klinikinių simptomų nėra, tai greičiausiai viskas tvarkoj bus. Kažkaip labai optimizmo saulė lauke suteikia
O mano vyras laikosi, pasitikrinti reikia po kokios savaitės.
Bet jokių klinikinių simptomų nėra, tai greičiausiai viskas tvarkoj bus. Kažkaip labai optimizmo saulė lauke suteikia
Smagu Miau , kad jums gerai sekasi pas mane is onkologines puses irgi viskas gerai tik kitos ligos kankina bet kaip nors susitvarkysiu - ipratau draugaut su ligom
nu cia tai geras - kuo toliau vis daugiau naujienu is daktaru isgirsti
Kas del sulciu, tai pagal naujausius tyrimus sultys "maitina" vezi
nu cia tai geras - kuo toliau vis daugiau naujienu is daktaru isgirsti
Sveika, Miau Dziugu kad geros zinios.
Mamai sausio vidury isvis buvo didziule krize, jau nebepaejo, vos zodi "vandens" istardavo. Nuo gruodzio vis kildavo temperatura ir nerasdavo priezasties nuo ko. Buvo sutine kojos, rankos. Paskui pradejo kauptis vandenys apie bluzni, kepenis, plaucius. Kraujas nusedes. Gyd. nustate kad bluznis ir kepenys padideje, ir bluznis pati nuodija organizma. Eme biopsija is kepenu, pasirodo limfoma persimete i kepenis (nors iki tol nei echoskopija, nei tomografija metastaziu nerode). tada suleido chemija, ir keista, bet pagerejo, vakar buvom - tai jau ir pavaiksto. Namie geriau atsistate negu ligonineje ir kraujas pagerejo. Siandien turejo vel arba gultis i ligonine chemijai, arba i dienos stacionara.
O siaip labai pikta pasidarius, gaila tevuko, nes ji baisiai uja.
Del sulciu, tai seniai skaiciau kad nerekomenduoja daug gert, nes pirmiausia viska kas gera "suryja" vezines lasteles.
Mamai sausio vidury isvis buvo didziule krize, jau nebepaejo, vos zodi "vandens" istardavo. Nuo gruodzio vis kildavo temperatura ir nerasdavo priezasties nuo ko. Buvo sutine kojos, rankos. Paskui pradejo kauptis vandenys apie bluzni, kepenis, plaucius. Kraujas nusedes. Gyd. nustate kad bluznis ir kepenys padideje, ir bluznis pati nuodija organizma. Eme biopsija is kepenu, pasirodo limfoma persimete i kepenis (nors iki tol nei echoskopija, nei tomografija metastaziu nerode). tada suleido chemija, ir keista, bet pagerejo, vakar buvom - tai jau ir pavaiksto. Namie geriau atsistate negu ligonineje ir kraujas pagerejo. Siandien turejo vel arba gultis i ligonine chemijai, arba i dienos stacionara.
O siaip labai pikta pasidarius, gaila tevuko, nes ji baisiai uja.
Del sulciu, tai seniai skaiciau kad nerekomenduoja daug gert, nes pirmiausia viska kas gera "suryja" vezines lasteles.
Arvira, tu šaunuolė. Gerai, kad dar atsiranda stiprių žmonių
Vasara,
stiprybes tau! Laikykis! Saunu girdeti, kad tavo mamai pagerejo, ypac po to kai jau pati nebevaiksciojo. Vat mano tevukui tai jau niekas nebepadejo, kad ir kaip kovojom...
Miau,
vis pagalvodavau kaip jums su mama sekasi.labai faina, kad viskas tvarkosi.Ir toliau stiprekit sveikit. Sveikateles jums!
Sveikatos Jums visoms, merginos ir jusu artimiesiems. Labai jau skaudi si tema man... Bet gyvenimas tesiasi ir reikia laikytis
stiprybes tau! Laikykis! Saunu girdeti, kad tavo mamai pagerejo, ypac po to kai jau pati nebevaiksciojo. Vat mano tevukui tai jau niekas nebepadejo, kad ir kaip kovojom...
Miau,
vis pagalvodavau kaip jums su mama sekasi.labai faina, kad viskas tvarkosi.Ir toliau stiprekit sveikit. Sveikateles jums!
Sveikatos Jums visoms, merginos ir jusu artimiesiems. Labai jau skaudi si tema man... Bet gyvenimas tesiasi ir reikia laikytis
Sveikutes, buvom su mama pas netradicinius medikus. Pirkom kordicepsi (Tian Shi produktai) salia svitinimo kad vartotu. Labai tikim kad pades, patiko gydytoja, paaiskino apie mityba ir daug kitu dalyku. Mes tikrai pasveiksim
Tina,
Tu saunuole, kad taip galvoji ir laikaisi. Svarbiausia neprarasti vilties. Stiprybes jums
Tu saunuole, kad taip galvoji ir laikaisi. Svarbiausia neprarasti vilties. Stiprybes jums
Sveikutes..Esu naujoke cia, nors skaitau siuos forumus jau labai seniai..gerai, kad yra tema apie onkologines ligas..man paciai tai labai aktuali problema, nes seima yra paliesta vezio.. Pati turiu zmogaus papilomos virusa, na, ir nuolat kankina visokios ginekologines problemos, rasta zaisdele, negeru bakteriju. Tos mano giminej mirusios moterys irgi ju turejo..O vaikuciu dar neturiu..Zinot, turiu didziule baime, kad man irgi gali buti tas nelemtas vezys..reikia pasidaryti onkocitologini tepineli,bet bijau rezultatu..Tiesiog bijau..Be to, ar gali buti geri tyrimu rezultatai, jei nuolat kankina pienlige ir t.t.?
QUOTE(Violeta* @ 2005 02 09, 17:47)
Sveikutes..Esu naujoke cia, nors skaitau siuos forumus jau labai seniai..gerai, kad yra tema apie onkologines ligas..man paciai tai labai aktuali problema, nes seima yra paliesta vezio.. Pati turiu zmogaus papilomos virusa, na, ir nuolat kankina visokios ginekologines problemos, rasta zaisdele, negeru bakteriju. Tos mano giminej mirusios moterys irgi ju turejo..O vaikuciu dar neturiu..Zinot, turiu didziule baime, kad man irgi gali buti tas nelemtas vezys..reikia pasidaryti onkocitologini tepineli,bet bijau rezultatu..Tiesiog bijau..Be to, ar gali buti geri tyrimu rezultatai, jei nuolat kankina pienlige ir t.t.?
Violeta*, gali ir bus geri tyrimai, pamatysi.Va mano draugei taip buvo, amzinai kazkokie negerumai su "uodega", susitvarke viska ir negerumi baigesi.Va tik pries kaklelio operacija tai vaikiuka reikia pagimdyt, nes sunkiau isnesioti.O kad giminej buvo...tai tu paziurek apsidairyk kurioj giminej nebuvo.Turbut tokios gimines nera, o anksciau ir tyrimu niekas nedare.Taip kad viskas yra pgydoma kol dar pati pradzia, nedelsk ir viskas bus gerai.As pati vat kita savaite eisiu dar tikrintis, nors poliklinikoj sake viskas OK nu (onkocistologinis ats.-geras), bet as pati zinau, kad zaizdele turiu tai eisiu i onkologini.Geriau tokiems dalykams uzbekt uz akiu.Sekmes.
Aš taip pat buvau susidūrusi su tuo, ir dabar dar nežinau iki galo visko
man daryti 5 onkocitologiniai tyrimai, pirmas blogas, antras CIN 3 (t.y. trečia stadija), paskui du tyrimai "jokių pakitimų" (santariškėse), o jau kai buvau vėl rasta pakitimų (bet taip būna)...
tada verkiau, dabar kai jau turiu nuostabią dukrytę, jaučiuosi ramiau, nors po 4 mėn. planuojam antrą vaikelį ir tikiuosi kad viskas bus gerai
žinau kad papilomos virusą turiu ir pas mus ta "žaizdelė" pas visas moteris buvo (iš mamos pusės)...
prieš gimdymą nuolat vagindavo visokie uždegimai, bet po gimdimo jų neliko, tikiuosi kad tai geras ženklas, nes viena gydytoja minėjo, kad ši liga gali regresuoti, t.y. gyti savime be vaistų...
Gimdos kaklelio konizacijos (pašalinimo) bijau kol neturėsiu trijų vaikiukų
Tik dabar manau nepakenktų man tyrimą pasikartoti, tik įdomu kada? Anksčiau eidavau po "tų" dienų maždaug antrą savaitę, dabar nėra "tų dienų".
Kaip manot kur galėčiau išsitirti (kad ne santariškėse ir ne medicinos diagnostikos centre)? ir ar verta jei planuoju pastoti po 4 mėn?
man daryti 5 onkocitologiniai tyrimai, pirmas blogas, antras CIN 3 (t.y. trečia stadija), paskui du tyrimai "jokių pakitimų" (santariškėse), o jau kai buvau vėl rasta pakitimų (bet taip būna)...
tada verkiau, dabar kai jau turiu nuostabią dukrytę, jaučiuosi ramiau, nors po 4 mėn. planuojam antrą vaikelį ir tikiuosi kad viskas bus gerai
žinau kad papilomos virusą turiu ir pas mus ta "žaizdelė" pas visas moteris buvo (iš mamos pusės)...
prieš gimdymą nuolat vagindavo visokie uždegimai, bet po gimdimo jų neliko, tikiuosi kad tai geras ženklas, nes viena gydytoja minėjo, kad ši liga gali regresuoti, t.y. gyti savime be vaistų...
Gimdos kaklelio konizacijos (pašalinimo) bijau kol neturėsiu trijų vaikiukų
Tik dabar manau nepakenktų man tyrimą pasikartoti, tik įdomu kada? Anksčiau eidavau po "tų" dienų maždaug antrą savaitę, dabar nėra "tų dienų".
Kaip manot kur galėčiau išsitirti (kad ne santariškėse ir ne medicinos diagnostikos centre)? ir ar verta jei planuoju pastoti po 4 mėn?
QUOTE(Arvira @ 2004 08 25, 18:09)
Jau astuoni metai esu onkologine ligone,bet paziurejus i mane taip nepasakysi-praejau operacini gydyma ir hemoterapini ir t.t kam sunku su tuo susitaikyt rasykit ,nes turiu patirties - sutinku daug zmoniu prie gyd.kabineto,kurie nuleidzia rankas ir nebando kovot su sia liga ir man skaudu girdet pesimistines nuotaikas,nes neseniai mire mano geras pazistamas,o patarimu net nebande isklausyt,buvo labai uzsispyres ir lauke kas bus-lauke stebuklo,bet jis neivyks jei mes to nenoresim patys ir vaistai ir gydymas bus beverciai...Aisku ir man buvo tokiu akimirku kai norejosi viska palikt likimo valiai,bet as turejau tiksla - isaugint vaikus pati nors iki pilnametystes,nes tuo metu mazeliui buvo tik metukai.
Labutis .....nezinau ar cia rasau ar ne bet ieskojau labai ilgai kokio nors hato ar dar ko kur galima issipasakoti .Pasirodo kad pataikiau,zinai drauguze mane jau 14 metu kamuoja liga .....skauda 24 val per para .....