Arvira, man atrodo, kad naturalus skaitosi,tai kiek organizmas gauna su maistu-vaisiai visokie ir t.t.,o tie vitaminai tablietkom jie vistiek priskiriami atseit prie tu jau kur negalima.Na neesu medike dar karta sakau, bet kiek su tuo susiduriau tai tiek ir zinau.Tablietkom vitaminu-jokiu.VA spausk sultis-burokai, morkos ir t.t.
Nezinau , bet as 9 metai "draugauju" su sia liga ir visa laika naudoju A,C,E siaip morkos kenkia kepenims , burokai tirstina krauja ir ne visi gali juos naudot , nes kiti alergiski naudoju tabletem ir nesidaugina vezines lasteles , nes kitaip organizmas nusilptu negaudamas jokiu vitaminu , o sultys veikia kaip numireliui klizma arba iseitu , kad mano onkologe , bet kazkodel jos gydymas duoda teigiamus vaisius
Dėl sulčių, morkų ir kitų labai reikia pasitarti su chemoterapeutu ar kitu gydančiu onkologu, nes jie patys (onkologijos institutas Vilniuje) yra atlikę tyrimus dėl A, E ir kitų antioksidantų vartojimo chemoterapijos metu, nes galimas nepageidaujamas poveikis. Vėliau, kiek žinau jau leidžia. Bet čia priklauso nuo gydymo.
O dėl klizmų tai labai priklauso nuo požiūrio. Mano anyta tai visus vaistus dvigubom dozėm kala ir jai gerai, o mano sesuo tik natūraliai gydosi supaisysi kas geriau. Ir gydytojai panašiai, neišgirsi vienodų nuomonių. Ir tokių, ir tokių girdėjom. Pasirinkom pagal save. O dėl vitaminų, tai labai gerai bakteriniai preparatai, galima ir aktimelį, bet čia jau man trodo, kad jis kaip numireliui klizma, bet tiek to jau, perkam. Žarnyno mikroflora daugelį vitaminų susintetina. Dar labai organizmą sustiprina triušio, naminių vištų šviežios kepenėlės ir širdelės (nepervirti), čia tinka tiem kas kaimą turi.
Mano vyro auglys nėra toks, kad organizmą sekintų, tai užtat tokių priemonių pakanka.
O dėl klizmų tai labai priklauso nuo požiūrio. Mano anyta tai visus vaistus dvigubom dozėm kala ir jai gerai, o mano sesuo tik natūraliai gydosi supaisysi kas geriau. Ir gydytojai panašiai, neišgirsi vienodų nuomonių. Ir tokių, ir tokių girdėjom. Pasirinkom pagal save. O dėl vitaminų, tai labai gerai bakteriniai preparatai, galima ir aktimelį, bet čia jau man trodo, kad jis kaip numireliui klizma, bet tiek to jau, perkam. Žarnyno mikroflora daugelį vitaminų susintetina. Dar labai organizmą sustiprina triušio, naminių vištų šviežios kepenėlės ir širdelės (nepervirti), čia tinka tiem kas kaimą turi.
Mano vyro auglys nėra toks, kad organizmą sekintų, tai užtat tokių priemonių pakanka.
Tai vat merginos, supaisysi cia visus variantus.Vieni viena sako kiti kita.O mano drauge farmacininke(mama nuo kruties vezio palaidojusi) sake, dieve dieve kiek as visko isstudijavau ir isbandem.Bet ka sake mums mirtingiesiems, jei gydytojai profesoriai ir visokie specai nei cia nei JAV neturi vieningos nuomones apie gydyma.Ji sake, kad domejosi tuo labai stipriai.O rezultatas...
QUOTE(Miglužė @ 2005 02 03, 16:45)
o mums ir C neleido, nes pasakė, kad sintetiniai labai skatina augimą. tai dabar visus vitaminus natūraliai kemšam.
Naturalus vitaminai - tai tik darzovytes? O ar buna naturaliu tabletyciu, perkamu vaistineje, pavidale? Ant vitaminu pakuociu sios informacijos nerandu, tad kilme lieka neaiski...
O kaip dėl įvairių liaudiškų priemonių? Kaip į tai žiūrit? Visokie rupūžių, gyvačių spiritiniai užpilai?
Tai kad alkoholio nė lašo į burną negalima
Net pertusino
o dėl vitaminų - taip, bet ne tik daržovytės, taip pat mėsa, miltiniai produktai ir kt.
Net pertusino
o dėl vitaminų - taip, bet ne tik daržovytės, taip pat mėsa, miltiniai produktai ir kt.
O ką blogo daro alkoholis? Jeigu lašais? J
Kiek girdėjau net po švitinimo procedūros onkologai rekomenduoja išgerti (nežinau tik kokį kiekį, šaukštą lygtais) gero konijako.
Kiek girdėjau net po švitinimo procedūros onkologai rekomenduoja išgerti (nežinau tik kokį kiekį, šaukštą lygtais) gero konijako.
Čia žiūrint kokie ligoniai, ne visiems taip. Čia jau mūsų toks atvejis ypatingas
Na taip, žinoma, kiekvienas atvejis skirtingas.
QUOTE(Arvira @ 2005 02 03, 16:31)
Negalima gerti tik B grupes vitaminu , sergant onkologinem ligom. A , C , E reikia gerti
O as kaip tik girdejau kad E vitamino reikia vengti.
O gal kas geret cholikana? cia tokie tibetietiski vaistai is zoliu. Jie brangus, tad butu idomu suzinoti gal kas bandet?