QUOTE (Pasariote @ 2004 12 08, 09:34) |
Visada savo rupestelius laikydavau sau,bet pamazu nuostatos keiciasi.Mano istorija prasidejo kai man buvo 23 m.Ziurejau filma,kur heroje sirgo ,tai ''ant durniaus'' sugalvojau ir as apsiciupinet.Sustingau,kai krutyje uzciuopiau nemaza guzeli.Zinoma labai issigandau.Nenorejau gasdinti artimuju,neturejau su kuo pasitarti,tai nuvariau tiesiai i onkologini.Be jokiu tyrimu,ar siuntimu (griebiau jauti uz ragu) ,sakau labai reikia.Rado padidejusius kakle limfmazgius ir krutyje guzeli.Eme meginius,tyre-''geri''.Pasiule vistiek pasalint,nes metams begant gali supiktybeti.Krutyje pasalino,o kaklo neliete (pasak gyd. kad nesubjaurotu randas ) Moviau kuo toliau ir stengiausi pamirsti.''Aciu '' gyd. ,niekas net neuzsimine,kad tureciau ir toliau lankytis ir stebeti.Man buvo 23 m,tuo metu susipazinau su dabartiniu savo vyru ir mazsiausiai galvojau apie savo sveikatos sutrikimus.Po 4 metu limfmazgiai isdidejo jau pastebimai.Savo terapeutei uzsiminiau,kad gal reiketu siuntimo i onkologini,bet mane siuntinejo pas visus is eiles,tik ne ten.Nusiunte net chirurgui-mazdaug ispjauk ir nesuk sau galvos.Galiausiai pripaise toksoplazmoze.Nuojauta sake ka kita,bet gyd. ''paguode''-butu cia onkologinis susirgimas,mudvi jau nebebendrautume .Velgi nuo artimuju bandziau viska nuslepti ir pasitarti neturejau su kuo.Po puses metu nesekmingo gydimo antibiotikais spjoviau ir nuvaziavau i onkologini.Nustate antro laipsnio limfmazgiu susirgima.Praleidziant visas emocijas ir isgyvenimus-gydziausi metus.Chemija ir spinduliai.Praejus 4 metams pasigimdziau sunu,uz dvieju dienu jam metukai.Tiesa,pagimdziau as 6 men ,bet cia kazin ar susije su mano praeitim,o istorija jau kitam skyreliui O pasakoju visa tai tikrai ne tam,kad pasidziaugti del saves.Kai reikia visa tai istraukti i dienos sviesa,oi kaip negera dusiai. Pasakoju tam,kad susidure su panasiom bedom neissigastumet,nepultumet i panika ir nenuleistumet ranku.Galima sau padeti,tik reikia noreti ir tiketi. Ir manau kad reika tiesiog siaipsau kartais pasieskot ligu ir profilaktiskai apsilankyt pas gydyt. O i soliariumu ""aukas'' negaliu ramiai ziuret.Reiketu joms suorganizuot ekskursija po onkologinio koridorius .Sveikatos visom ir jusu artimiesiem,mylekit save,kad jus myletu kiti. |
Sveika, man taip pat buvo atliktos keturios chemijos ir išpjauta viena kiaušidė, tai aš norėjau paklausi, kaip pas tave buvo su pastojimu, tai įvyko iškarto, gydytojai leido po 4 metų gimdyti, po tokių procedūrų?
Baigus gydima,gyd. rekomendavo minimum 5 metus susilaikyt nuo gimdymo.Bet mano biologinis laikrodukas rekomendavo ka kita Jauciausi gerai,aplinkybes taip susikloste,kad su vyru nesimatem puse metu (gyvenom skirtingose salyse ) ir as pas ji atvaziuodama juokais pasakiau :atvaziuosiu -darysim vaika Mes pakalbejom,o kazkas ten virsuj isgirdo ir op-as laukiausi .Matyt atejo tam laikas O onkologam pasirodziau budama jau 4 men. Jiems beliko pasveikint.Nors ir siaip ten toks konvejeris,kad jiems visiskai ''iki lemputes '' .
Jo pritariu, ten tikras konvejeris.
[FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=purple]Laba diena
Sveikinu visus su artejanciom sv.Kaledom ir linkiu daug...na ko gi cia? sveika tos, ar ne!!?
Rasau pirma karta, todel atsiprasau, jei kas ne taip ,nes dar ne iki galo issiaiskinau, kaip ir ka cia reikia naudot
Turiu viena(aisku, panasia i visu sio forumo dalyviu) problema..Mano mama serga 1-2os stadijos kruties veziu. Rugpjucio men jai pasalino kruti ir po to paskyre 5sav.svitinima.Viskas lyg ir butu neblogai,bet mes susidurem su viena keista problema-po operacijos jai pjuvio vietoje prasidejo ar tai uzdegimas,ar tai alergija-daktarai kraipe galvas ir sake nesusidure su tokiu atveju.Jie ja nusiunte pas odos gydytojus."Odininkai" skyre,tai ta, tai ana ,bet niekas negelbejo,kartais net pablogindavo,galiausiai skyre "pantenoli".Ji panaudojus viskas lyg ir susitvarke,ir mama pagaliau pradejo svitinimo seansa.Pries savaite ji baige, ir daktarai liepe 3-4sav.pailset,o tada pasirodyt onkologines poliklinikos gydytojai,ir ji jau spres,ka toliau daryt. Viskas butu gerai,bet pries kelias dienai mamai vel prasidejo sita "alergija" ,zaizda dega, net visas kunas jai rodos dega,bande tepti "pantenoliu",kaip ir praeita karta-dar pablogejo.Mes jau nebeismanom ,ka ir bedaryt.
Mielieji,padekit,gal kas buvo susidures su tokia problema,gal girdejot apie tai.Beskaidydama sio forumo zinutes nepastebejau nieko panasaus,o gal neatidziai skaiciau?Busiu dekinga uz bet kokia informacija!
Sveikinu visus su artejanciom sv.Kaledom ir linkiu daug...na ko gi cia? sveika tos, ar ne!!?
Rasau pirma karta, todel atsiprasau, jei kas ne taip ,nes dar ne iki galo issiaiskinau, kaip ir ka cia reikia naudot
Turiu viena(aisku, panasia i visu sio forumo dalyviu) problema..Mano mama serga 1-2os stadijos kruties veziu. Rugpjucio men jai pasalino kruti ir po to paskyre 5sav.svitinima.Viskas lyg ir butu neblogai,bet mes susidurem su viena keista problema-po operacijos jai pjuvio vietoje prasidejo ar tai uzdegimas,ar tai alergija-daktarai kraipe galvas ir sake nesusidure su tokiu atveju.Jie ja nusiunte pas odos gydytojus."Odininkai" skyre,tai ta, tai ana ,bet niekas negelbejo,kartais net pablogindavo,galiausiai skyre "pantenoli".Ji panaudojus viskas lyg ir susitvarke,ir mama pagaliau pradejo svitinimo seansa.Pries savaite ji baige, ir daktarai liepe 3-4sav.pailset,o tada pasirodyt onkologines poliklinikos gydytojai,ir ji jau spres,ka toliau daryt. Viskas butu gerai,bet pries kelias dienai mamai vel prasidejo sita "alergija" ,zaizda dega, net visas kunas jai rodos dega,bande tepti "pantenoliu",kaip ir praeita karta-dar pablogejo.Mes jau nebeismanom ,ka ir bedaryt.
Mielieji,padekit,gal kas buvo susidures su tokia problema,gal girdejot apie tai.Beskaidydama sio forumo zinutes nepastebejau nieko panasaus,o gal neatidziai skaiciau?Busiu dekinga uz bet kokia informacija!
Sveiki gal kas galite PADETI, gal kas zinote ar galite suzinoti kelintos stadijos tai vezys, nes diagnoze uzsifruota C.53:8(gimdos kaklelio vezys).Man tai svarbu, nes gyditojai nesako!Busiu labai labai dekinga(rasykite man i pasta).
Papildyta @ [mergetime]1102606039[/mergetime]
Tiesa sveikinu su artejanciomis sventemis!
Papildyta @ [mergetime]1102606039[/mergetime]
Tiesa sveikinu su artejanciomis sventemis!
Pagal kodą tai - gimdos kaklelio išplitęs pažeidimas
C53 - Gimdos kaklelio piktybiniai navikai
O kiek išplitęs vėžys pasakytų tik gydantis gydytojas. Gal reikėtų labiau pakamantinėti, gal kitokiomis aplinkybėmis.
C53 - Gimdos kaklelio piktybiniai navikai
O kiek išplitęs vėžys pasakytų tik gydantis gydytojas. Gal reikėtų labiau pakamantinėti, gal kitokiomis aplinkybėmis.
ARVIRA, kaip tau sekesi pas gydyt.?
MIAU, kaip laikosi tavo mamyte?
Na, tai ka, sventes arteja... Dziugu, kad jas galime sutikti su artimais zmonemis... Vat, ir mes visi suguzesime pas tevelius i svecius Kuciu vakarienei.
ARVIRA, sakyk, o kokiomis dozemis reikia gerti COrdicepsa??? Tevelis sugere viena kursa. Gere ji kas 2 val. Dabar geria palaikomaja doze. Taip pat geria Ryklio kremzles kapsules, mama dar nupirkusi ir ryklio kepenu alieju?
O negirdejai, ar gerai gerti CIGAPAN- maisto papilda su Elnio ragu milteliais. Paskaiciau anotacija, tai ten rasoma, kad yra vitaminu ir mineralu kompleksas. Bet esant onkologinems ligoms vitaminai netinka. Ka manai apie tai?
MIAU, kaip laikosi tavo mamyte?
Na, tai ka, sventes arteja... Dziugu, kad jas galime sutikti su artimais zmonemis... Vat, ir mes visi suguzesime pas tevelius i svecius Kuciu vakarienei.
ARVIRA, sakyk, o kokiomis dozemis reikia gerti COrdicepsa??? Tevelis sugere viena kursa. Gere ji kas 2 val. Dabar geria palaikomaja doze. Taip pat geria Ryklio kremzles kapsules, mama dar nupirkusi ir ryklio kepenu alieju?
O negirdejai, ar gerai gerti CIGAPAN- maisto papilda su Elnio ragu milteliais. Paskaiciau anotacija, tai ten rasoma, kad yra vitaminu ir mineralu kompleksas. Bet esant onkologinems ligoms vitaminai netinka. Ka manai apie tai?
As pas onkologus vaziuosiu sausio 6d., geriau po nauju
Cigapan mažina onkologinių, širdies ir kraujagyslių ligų susidarymų riziką, atstato kraujodaros sistemos normalią funkciją;
Cia placiau apie si maisto papilda http://www.powerstre...lt/node/view/34
O kas liecia Kordicepsa , jis kiekvienam skiriamas individualiai .Paskaityk cia http://edem.puslapia.../kordiceps.html
Cigapan mažina onkologinių, širdies ir kraujagyslių ligų susidarymų riziką, atstato kraujodaros sistemos normalią funkciją;
Cia placiau apie si maisto papilda http://www.powerstre...lt/node/view/34
O kas liecia Kordicepsa , jis kiekvienam skiriamas individualiai .Paskaityk cia http://edem.puslapia.../kordiceps.html
Kazyte, aciu, kad teiraujiesi , kolkas viskas normaliai, mama jauciasi gerai. Kaip rasiau, gruodzio 22 d. atvaziuoja tikrintis, tada gal bus aiskiau.
Bastete, mano mamai taip pat pasalino kruti. Atsimeni, rasemes per az?
O Tavo mamai svitino pacia zaizda ar ne? Mano mamai zaizdos nesvitino, jai svitino limfmazgius, kurie yra prie raktikaulio. Tai ji ta vieta, kur svitino, tepe tokiu kremu ar tai losjonu. Ji rekomendavo gydytoja. Tas losjonas kainuoja apie 60 lt. Ten gal kokiu 200 ml, gal maziau. Jis skirtas odai nuo nudegimu ar kazkaip panasiai. Tai produktas is Izraelio. Pavadinimo neatsimenu, bet paklausiu mamos ir parasysiu. Gal padetu sis losjonas?
Bastete, mano mamai taip pat pasalino kruti. Atsimeni, rasemes per az?
O Tavo mamai svitino pacia zaizda ar ne? Mano mamai zaizdos nesvitino, jai svitino limfmazgius, kurie yra prie raktikaulio. Tai ji ta vieta, kur svitino, tepe tokiu kremu ar tai losjonu. Ji rekomendavo gydytoja. Tas losjonas kainuoja apie 60 lt. Ten gal kokiu 200 ml, gal maziau. Jis skirtas odai nuo nudegimu ar kazkaip panasiai. Tai produktas is Izraelio. Pavadinimo neatsimenu, bet paklausiu mamos ir parasysiu. Gal padetu sis losjonas?
oi, ARVIRA, pardon . Matai, kazkaip uzfiksavau, kad pas gydyt, eisi 6d. ,o kuri men .tiksliai neisidemejau. Sveikateles Tau!!!
QUOTE |
Cia placiau apie si maisto papilda http://www.powerstre...lt/node/view/34 |
Dekui uz nuoroda, bet as ja jau anksciau buvau radusi ir viska perskaiciusi
Tuo labiau jei skaitei anksciau taigi parasyta , kad tinka , nes ieinantys augalinės ir gyvulinės kilmės komponentai , kompleksas, gaminamas iš Šiaurės elnių (maralų) nesubrendusių ragų (pantų), kurio sudėtyje yra makroelementų, mikroelementų, aminorūgščių ir vitaminų.
Prie onkologiniu ligu negalima vartoti B grupes vitaminu , o A ,C,E yra butini.Veliau leidzia vartoti ir B , bet tik viena- ne visa grupe is karto ,pvz.B12 .
Prie onkologiniu ligu negalima vartoti B grupes vitaminu , o A ,C,E yra butini.Veliau leidzia vartoti ir B , bet tik viena- ne visa grupe is karto ,pvz.B12 .
Uždekime žvakes ir tyliai prisilieskim
Prie Švento Kūčių stalo vakare.
Be pykčio, be skriaudos
Su tyluma susėskim
Ir taip kaskart, kasdien ir visados.
Tesklinda šiluma
Ir į kasdienę būtį
Ateidami visi - savi ir svetimi,
Uždekime širdy po šventinę žvakutę,
Pasidalindami šviesa ir ugmimi.
Artėja graži metų šventė ... linkiu jums ir jūsų artimiems sveikatos , stiprybes ,te negandos lyg dūmai išsisklaido ir būna širdyje ramu...ramu...