Dekui, Arvira,
Visa sita buvau jau skaiciusi. Kazkaip info daugiau limfoblastines leukemijos atveju. nei musu. Bandysim duoti Cordisepsa. Dar galvoju apie Wobenzyma. Bet kokiu atveju jis nepakenks. Gal dar kiek pastipres. Nors nakti buvo sukilusi temp. ,laikomes, neprarandam vilties. Juk reikia buti stipriam
Kazyte, norėjau paklausti, kokia tiksliai buvo nustatyta diagnozė tavo tėveliui, kuris tipas. Ir ar tu iš Vilniaus. Keista, kad neradai info apie mieloblastines leukemijas, bent jau anglų kalba jos pilna, šiaip tai viena dažniausių formų. Neprarask vilties, nes kaip sako apie leukemijas, nuo lėtinės tu jau nebepagysi (beveik) ir mirsi nuo jos už pvz 10-15 metų, o nuo ūminės yra šansas net pasveikti, kai kurios iš jų labai sėkmingai gydomos.
Kaip visoms sekasi kovoje su ligom , dabar dar persalimo ligos prisidejo
As uzsiregistravau sausio 6d. pas savo onkologe - reikia profilaktiniam tikrinimui , tikiuos viskas bus gerai.
As uzsiregistravau sausio 6d. pas savo onkologe - reikia profilaktiniam tikrinimui , tikiuos viskas bus gerai.
Mano mama atvaziuoja gruodzio 22 d. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Arvira, sekmes ir Tau Gal ne sekmes, o geros geros sveikatos
Arvira, sekmes ir Tau Gal ne sekmes, o geros geros sveikatos
Jei leidzia ne pacius stipriausius vaistus,pries ''chemijos seansus'' rekomenduotina nusidazyti plaukus .Man gyd. uztikrino kad tikrai nupliksiu,o sesele parekomendavo si niekuo nepaaiskinama metoda-ir tra lia lia likau grazi su plaukais (praejo jau 5 metai,o as taip ir dazau ta pacia spalva )
Labutis Pasariote, sveika prisijungus Papasakok, kokios buvo tavo bėdos, kad teko chemiją leisti. Ir sveikinu su 5 metukais ir gera plaukų spalva
Kaip zinoma krutu vezys dazniausia moteru onkologine liga idedu nuoroda kaip paciom pasitikrint krutis , jei kas nezino ir ka domina
http://www.pletra.lt/ar_sveikos.html
Papildyta @ [mergetime]1102287638[/mergetime]
Vilcacoros ekstraktas pademonstravo veiksmingą imunostimuliuojantį ir imunoreguliuojantį poveikį. Tyrimų rezultatai rodo, kad Vilcacora yra veiksminga navikinių susirgimų profilaktikai ir gydymui. Taikant preparatą taip pat pastebėtas pagreitintas kaulų audinio atsistatymas po traumų, tai rodo, kad preparatas padidina fibroblastų gamybą ir aktyvumą.
O stai nuoroda i puslapi kur suzinosit daugiau apie tai
http://www.naturasan.../index_lit.html
http://www.pletra.lt/ar_sveikos.html
Papildyta @ [mergetime]1102287638[/mergetime]
Vilcacoros ekstraktas pademonstravo veiksmingą imunostimuliuojantį ir imunoreguliuojantį poveikį. Tyrimų rezultatai rodo, kad Vilcacora yra veiksminga navikinių susirgimų profilaktikai ir gydymui. Taikant preparatą taip pat pastebėtas pagreitintas kaulų audinio atsistatymas po traumų, tai rodo, kad preparatas padidina fibroblastų gamybą ir aktyvumą.
O stai nuoroda i puslapi kur suzinosit daugiau apie tai
http://www.naturasan.../index_lit.html
QUOTE (miau @ 2004 12 03, 14:56) |
Arvira, sekmes ir Tau Gal ne sekmes, o geros geros sveikatos |
Aciu Ir tavo mamai to paties
Cia nuorodu daug yra i pusl. susijusius su musu probema - veziu , ten rusu saitai
http://www.rak.by/cg...ticle.cgi?a=163
Sveikutes As taip retai cia uzsuku.
Tai va,mano mamai siandien daro kraujo tyrimus ir rytoj jau pasakys,kada darys antra chemoterapija
O jau vakar jai pradejo slinkti plaukai,bet jauciasi gerai,daug valgo,tik jau pykina,pagalvojus apie antra chemoterapija .
Tai va,mano mamai siandien daro kraujo tyrimus ir rytoj jau pasakys,kada darys antra chemoterapija
O jau vakar jai pradejo slinkti plaukai,bet jauciasi gerai,daug valgo,tik jau pykina,pagalvojus apie antra chemoterapija .
Dieve kaip nuliudino zinia mire 10m.Sandrute , kuri per apdovanojimus "Lietuvos garbe" laimejo... negaliu sulaikyt asaru - nepazistu jos asmeniskai , bet skaudu kai tiek iskentus galvos operaciju ,apakusi ir vistiek kovojo su liga iki galo ... mire su sypsena veide ir viltimi , kad pasveiks...koks nepaprastai stiprus vaikas ... dievas pasiima tokius angeliukus pas save...nesutinku , bet tai ne nuo manes priklauso
QUOTE (Arvira @ 2004 12 06, 19:02) |
Dieve kaip nuliudino zinia mire 10m.Sandrute , kuri per apdovanojimus "Lietuvos garbe" laimejo... negaliu sulaikyt asaru - nepazistu jos asmeniskai , bet skaudu kai tiek iskentus galvos operaciju ,apakusi ir vistiek kovojo su liga iki galo ... mire su sypsena veide ir viltimi , kad pasveiks...koks nepaprastai stiprus vaikas ... dievas pasiima tokius angeliukus pas save...nesutinku , bet tai ne nuo manes priklauso |
Kaip liudna Baisu,kai tevai turi laidoti savo vaikus,kai turetu buti atvirksciai.
O kur tu skaitei apie ja?
Visada savo rupestelius laikydavau sau,bet pamazu nuostatos keiciasi.Mano istorija prasidejo kai man buvo 23 m.Ziurejau filma,kur heroje sirgo ,tai ''ant durniaus'' sugalvojau ir as apsiciupinet.Sustingau,kai krutyje uzciuopiau nemaza guzeli.Zinoma labai issigandau.Nenorejau gasdinti artimuju,neturejau su kuo pasitarti,tai nuvariau tiesiai i onkologini.Be jokiu tyrimu,ar siuntimu (griebiau jauti uz ragu) ,sakau labai reikia.Rado padidejusius kakle limfmazgius ir krutyje guzeli.Eme meginius,tyre-''geri''.Pasiule vistiek pasalint,nes metams begant gali supiktybeti.Krutyje pasalino,o kaklo neliete (pasak gyd. kad nesubjaurotu randas ) Moviau kuo toliau ir stengiausi pamirsti.''Aciu '' gyd. ,niekas net neuzsimine,kad tureciau ir toliau lankytis ir stebeti.Man buvo 23 m,tuo metu susipazinau su dabartiniu savo vyru ir mazsiausiai galvojau apie savo sveikatos sutrikimus.Po 4 metu limfmazgiai isdidejo jau pastebimai.Savo terapeutei uzsiminiau,kad gal reiketu siuntimo i onkologini,bet mane siuntinejo pas visus is eiles,tik ne ten.Nusiunte net chirurgui-mazdaug ispjauk ir nesuk sau galvos.Galiausiai pripaise toksoplazmoze.Nuojauta sake ka kita,bet gyd. ''paguode''-butu cia onkologinis susirgimas,mudvi jau nebebendrautume .Velgi nuo artimuju bandziau viska nuslepti ir pasitarti neturejau su kuo.Po puses metu nesekmingo gydimo antibiotikais spjoviau ir nuvaziavau i onkologini.Nustate antro laipsnio limfmazgiu susirgima.Praleidziant visas emocijas ir isgyvenimus-gydziausi metus.Chemija ir spinduliai.Praejus 4 metams pasigimdziau sunu,uz dvieju dienu jam metukai.Tiesa,pagimdziau as 6 men ,bet cia kazin ar susije su mano praeitim,o istorija jau kitam skyreliui O pasakoju visa tai tikrai ne tam,kad pasidziaugti del saves.Kai reikia visa tai istraukti i dienos sviesa,oi kaip negera dusiai. Pasakoju tam,kad susidure su panasiom bedom neissigastumet,nepultumet i panika ir nenuleistumet ranku.Galima sau padeti,tik reikia noreti ir tiketi. Ir manau kad reika tiesiog siaipsau kartais pasieskot ligu ir profilaktiskai apsilankyt pas gydyt. O i soliariumu ""aukas'' negaliu ramiai ziuret.Reiketu joms suorganizuot ekskursija po onkologinio koridorius .Sveikatos visom ir jusu artimiesiem,mylekit save,kad jus myletu kiti.