Sveikatėlės ir stiprybės Aukit didutės
Retas atvejis, bvet pasitaiko. Mano mociutei operavo apendicita, kai ji laukesi mano mamos, tai jai po opercijos sake neleido keltis savaite! pastate taburete gale koju ir liepe nejudedamai gulet, bet tai buvo pries 63 metus.
Jau tada gydytojai sugebejo isoperuot be komplikaciju, o cia
Na ne mums spresti gal ir nesimate to galo apendikso, bet argi tai ne aplaidumas
Na tu saunuole, svarbiausia, kad viskas jau preity, o jus kartu
Jau tada gydytojai sugebejo isoperuot be komplikaciju, o cia
Na ne mums spresti gal ir nesimate to galo apendikso, bet argi tai ne aplaidumas
Na tu saunuole, svarbiausia, kad viskas jau preity, o jus kartu
QUOTE(~KsenijA~ @ 2006 07 28, 11:29)
Daugiau tokių moterų, kaip tu, sveikinam, daug sveikatos ir laimės.
kaip baisu
bet svarbiausia kad jus sveikutes ir gerai augat, stipresnes uz pati gyvenima
bet svarbiausia kad jus sveikutes ir gerai augat, stipresnes uz pati gyvenima
Saunuole mamyte tikiu, kad mamos tikejimas labai daug padeda vaikeliui. Aukit sveikos, broliuku pasirupinkite
Jaudinanti istorija su laiminga, ačiū dievui, pabaiga Sėkmės jums gyvenime
ps. teisybės dėlei parašysiu nors ir suprantu, kad pati autorė nėra lietuvaitė, na bet toks kiekis gramatinių klaidų labai labai "subjaurojo" šį rašinėlį jei ne jos - nors į konkursą dėk, kaip gražiai ir sklandžiai išdėstytos mintys Tikiuosi, kad autorė dėl mano pastabos neįsižeis ir tai neatims jos noro daugiau rašyti, o tik paskatins daugiau pasidomėti lietuvių k. gramatikos subtilybėmis
ps. teisybės dėlei parašysiu nors ir suprantu, kad pati autorė nėra lietuvaitė, na bet toks kiekis gramatinių klaidų labai labai "subjaurojo" šį rašinėlį jei ne jos - nors į konkursą dėk, kaip gražiai ir sklandžiai išdėstytos mintys Tikiuosi, kad autorė dėl mano pastabos neįsižeis ir tai neatims jos noro daugiau rašyti, o tik paskatins daugiau pasidomėti lietuvių k. gramatikos subtilybėmis
sveikatos ir linkiu tloiau but tokiai stipriai
QUOTE(Juratikas @ 2007 12 17, 16:02)
Jaudinanti istorija su laiminga, ačiū dievui, pabaiga Sėkmės jums gyvenime
Na jei atsižvelgt į tai, kad baigus mokyklą lietuviškai aš nemokėjau kalbėt, tai manau, tai atlestina. Nes kiek žinau(nesupykit) ne visos lietuvės rašo be klaidų Nors kaip dabar skaitau, matau savo klaidas, bet deja, pataisyt negaliu
linkiu niekad nesirgti aukit dideles
Saunuole mamyte, tiek iskentejai . Linkiu ir toliau likti tokiai optimistei, sveikatos jums ir laimes!
stiprybes jums nu toki istverminga mamyte saunuole