QUOTE(mmergyte @ 2009 09 01, 15:12)
o cia kuri su pupelem genda? nubegau savasias atsidariau po indeli paragavau normalios
jei viska gerai sutroskinai,drasiai gali laikyti rusy o pradeda rugti todel,kad kazkas buvo nedavirta
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 01, 17:21)
O jus serilizuojat stiklainius pries pilant misraines? Nes tai butina padaryt. As perpilu verdanciu vandeniu. Tada nieks nerugsta..
aš irgi visus stiklianius perpilu verdančiu vandeniu
O sakykit ar agurkine sriuba gerai laikosi? Mat musu rusys toks siltokas, kad paskui nesugestu padarytos Ar geriau saldytuve laikyt?
QUOTE(Sniege26 @ 2009 09 02, 12:49)
O sakykit ar agurkine sriuba gerai laikosi? Mat musu rusys toks siltokas, kad paskui nesugestu padarytos Ar geriau saldytuve laikyt?
Agurkinė pas mane kuo puikiausiai laikosi, tik pupelinės keli stiklainiukai bandė pūstis, tai likusius į šaldytuvą parnešiau
[quote=Gžima,2009 09 02, 11:27]
aš irgi visus stiklianius perpilu verdančiu vandeniu
[/quo
o aš sukišu visus į orkaitę ir iškaitinu, dar nė karto nė vienas nenušovė:0
aš irgi visus stiklianius perpilu verdančiu vandeniu
[/quo
o aš sukišu visus į orkaitę ir iškaitinu, dar nė karto nė vienas nenušovė:0
QUOTE(AveM @ 2009 09 01, 22:46)
As tai neperpilineju stiklainiu.
O reiketu... nes vistiek kokia bakterija lieka, ir suknisa visa reikala..
Cia sparagines pupeles pas jus isdykauja
QUOTE(mickute7 @ 2009 09 02, 17:15)
Cia sparagines pupeles pas jus isdykauja
Nea Mišrainė su paprastomis pupelėmis (aš viriau sriubai)
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 02, 15:49)
O reiketu... nes vistiek kokia bakterija lieka, ir suknisa visa reikala..
As zaidziu su kaitinimu,todel nelieka bakteriju.
QUOTE(satanele @ 2009 09 01, 18:04)
RUDENINIS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KOPŪSTAIS
1 kg paprikų
1 kg pomidorų
0,5 kg svogūnų
0,5 kg morkų
0,5-1 kg kopūstų
0,5 stiklinės aliejaus
1,5 šaukšto cukraus
1 šaukštas druskos
maltų juodųjų pipirų, lauro lapų
Morkas sutarkuoti, pomidorus supjaustyti skiltelėmis. Susmulkinti paprikas, svogūnus, kopūstus. Viską sudėti į puodą ir kaitinti (maišant), kol daržovės suminkštėja.
Šiandiena išsiviriau šia mišrainę
1 kg paprikų
1 kg pomidorų
0,5 kg svogūnų
0,5 kg morkų
0,5-1 kg kopūstų
0,5 stiklinės aliejaus
1,5 šaukšto cukraus
1 šaukštas druskos
maltų juodųjų pipirų, lauro lapų
Morkas sutarkuoti, pomidorus supjaustyti skiltelėmis. Susmulkinti paprikas, svogūnus, kopūstus. Viską sudėti į puodą ir kaitinti (maišant), kol daržovės suminkštėja.
Šiandiena išsiviriau šia mišrainę
Ot ačiū už receptuką ,kaip tik kažko panašaus ieškojau .Tik klausimas kopūstus tikriausia žieminius dėjot
Papildyta:
Merginos,o gal kuri darot salotas su kopūstais ir grybais Aš darydavau,bet paraknisau receptą
Sveikos
gal patarsit ir man. Ar indaploveje plautus stiklainius irgi reikia perpilti virintu vandeniu?
gal patarsit ir man. Ar indaploveje plautus stiklainius irgi reikia perpilti virintu vandeniu?