Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

QUOTE(bumbasi @ 2009 09 01, 14:14)
Dariau jau daug misrainiu, ne vienu kolkas dangteliai neissipute, o vat su pupelem siandien du slovikiukus jau ir iskraciau.tai visus likusius i saldytuva partempiau.Kaip jums su pupelem laiko misraines?

Ir aš šnd du sloikučius pupelinės išverčiau verysad.gif Visos kitos mišrainės gerai laikosi. Reikės likusius stiklainius su pupelėm taip pat į šaldytuvą partempt unsure.gif
Atsakyti
Na ir gerai,kad su pupelem nedariau,nes neturiu jau vietos saldytuve. ax.gif
Atsakyti
o cia kuri su pupelem genda? unsure.gif unsure.gif nubegau savasias atsidariau po indeli paragavau normalios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 01, 17:12)
o cia kuri su pupelem genda? unsure.gif  unsure.gif  nubegau savasias atsidariau po indeli paragavau normalios ax.gif

Tai nesk i saldytuva,kol nepradejo gesti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 09 01, 17:14)
Tai nesk i saldytuva,kol nepradejo gesti. biggrin.gif

nu kad man siaip nera niekas apskritia niekad sugedes rusy,tai galsakau vesu jame lotuliukas.gif o kuri cia genda?ta pirma valgyt pradesim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O jus serilizuojat stiklainius pries pilant misraines? Nes tai butina padaryt. As perpilu verdanciu vandeniu. Tada nieks nerugsta..
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 09 01, 17:17)
nu kad man siaip nera niekas apskritia niekad sugedes rusy,tai galsakau vesu jame lotuliukas.gif  o kuri cia genda?ta pirma valgyt pradesim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pirma valgyk visas,kurios su pupelem. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 01, 17:21)
O jus serilizuojat stiklainius pries pilant misraines? Nes tai butina padaryt. As perpilu verdanciu vandeniu. Tada nieks nerugsta..

aga 4u.gif
Atsakyti
Na mano mišrainės su pupelėm tai puikiai laikosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2009 09 01, 16:43)
Na mano mišrainės su pupelėm tai puikiai laikosi  g.gif

ir mano 4u.gif
Atsakyti
RUDENINIS DARŽOVIŲ TROŠKINYS SU KOPŪSTAIS
1 kg paprikų
1 kg pomidorų
0,5 kg svogūnų
0,5 kg morkų
0,5-1 kg kopūstų
0,5 stiklinės aliejaus
1,5 šaukšto cukraus
1 šaukštas druskos
maltų juodųjų pipirų, lauro lapų

Morkas sutarkuoti, pomidorus supjaustyti skiltelėmis. Susmulkinti paprikas, svogūnus, kopūstus. Viską sudėti į puodą ir kaitinti (maišant), kol daržovės suminkštėja.

Šiandiena išsiviriau šia mišrainę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 09 01, 17:21)

visus stiklainius verdanciu vandeniu perpilu.gal sakau blogi dangteliai pasitaike rolleyes.gif
Atsakyti