[quote=*Nerutė *,2009 08 28, 13:19]
[quote=Neri29,2009 08 20, 20:48]
Sveikos, net sarmata rasyti
Prizadejau receptuku ideti, bet dingau pati kelioms dienoms. O cia per ta laika tiek priraset puslapiu
Zadeti mano receptukai:
AGURKINE SRIUBA:
1 kg. perliniu kruopu (isvirti)
1 kg. morku (tarkuoti burokine tarka)
2 kg. agurku (neluptu, pjaustytu kubeliais)
1 kg. svogunu (kubeliais)
1 kg. pomidoru
3 saukstai druskos
1/2 stiklines cukraus
2/3 stiklines acto
prieskoniu (Lauro lapeliai, pipirai, kvapnieji pipirai)
morkas ir svogunus apkepti aliejuje, kol suminkstes siek tiek. Visusproduktus sudeti i puoda , ir troskinti kol suminkstes . Acta pilti jau i pacia pabaiga. supilti i stiklainius , uzsukti, apversti ir siltai apkloti iki ryto
As pati agurku visada dedu siek tiek daugiau.
O kai ziema tingisi gaminti, tai paprasciausia. Imeti i vandeni sultinio kubeli, kelias bulvytes supjaustai, suverti sia kose, ir agurkine sriuba gaunasi. Super .
Bandysiu šiandien šitą virti , perlines jau išsiviriau
[/quote]
Itariu kaip tai skanu, manieji ir vel tokio dalyko nevalgo.
Kaip isauklet?