QUOTE(naitas @ 2009 08 25, 14:19)
dabar sezonas, tai tikrai mačiau IKI, nežinau kaip maximoje, pirkti tokių su tais mašinėlėm užsukamais dangteliais, stiklainių.
Aš pirkau Kaune, Urmo bazėje, puslitrinius po 45 centus.
man tai skanu kokia skiltelė iš stiklainio nuo marinuotų agurkų. Įdomu, kaip jie vieni marinuoti skanūs būtų..
tai Tu turguje savaitgalį pasidairyk česnakų. Bus pigiau.
ir dar priedo žvyruku patrini dilgėles į žvyruką, ir pamakaluoji sloike. Va teip dezinfekuoja
Aš pirkau Kaune, Urmo bazėje, puslitrinius po 45 centus.
man tai skanu kokia skiltelė iš stiklainio nuo marinuotų agurkų. Įdomu, kaip jie vieni marinuoti skanūs būtų..
tai Tu turguje savaitgalį pasidairyk česnakų. Bus pigiau.
ir dar priedo žvyruku patrini dilgėles į žvyruką, ir pamakaluoji sloike. Va teip dezinfekuoja
Diedas su viskuo kapoja, a net tik su duona, ufffff.... as negaliu tokiu dalyku valgyt, kepenai streikuoja veliau.
pirkau cesnakus pardeje po 8.49 lt. manote turguj pigiau?
SM, pasakykite is patirties, jei receptas be acto, ar laikosi produktas? Siaip actas tai konservantas, tai kaip cia be jo?