QUOTE(fuksė @ 2009 08 25, 12:00)
Na isivaizduokite gyvename 15 metu -niekada nieko nedariau, o cia stai tau...juolab nelabai as linkusi prie puodu.
maista ruosti ne man - cia taip patiko.
niekad niekad? geras.. kaip taip ir iškentėjai
aš tai mamai visada sakydavau - jau aaaaaaaašš tai niekada maisto negaminsiu. Tarnaitę turėsiu.. o dabar ariu kaip arklys
ir malonu.
QUOTE(Papugele @ 2009 08 25, 12:25)
Noriu paklaust kaip jus dezimfekuojat dangtelius, ir tuo suzsukamus su masinele ir ranka? Man jie galvos skausmas, esu ir virinus, bet stovi paskui slapi, reik sluostyt, atrodo vel negerai
man tie dangteliai tai irgi galvos skausmas, o ypač jie sukelia įtarimų, kai koks nors stiklainis "nušauna".. Aš stengiuosi juos pavirinti. Ir nieko, kad šlapi.. aš tai manau, kad juos ir šlapius galima užsukti, nereik valyt. Juk vanduo ten virintas, kaip kad ir marinatą sudaro vos ne 99 proc virinto vandens.
Šiaip tai labiau mėgstu tuos dangtelius, kuriuos reikia mašinėle užsukt. Kai užsuku, matau, kaip stipriai guma prisispaudė. O su tais daugkartiniais tai amžiais turių nesusipratimų.. Juos naudoju tik baisiai saldžioms uogienėms laikyti.
QUOTE(fishke @ 2009 08 25, 14:14)
niu jau tik ne fairy
negi sodos nepakanka
fairy - nuriebalintojas. Ką ten nuriebalint nuo tuščių stiklainių. Man irgi atrodo, kad stiklainių plovimui tinkamiausia yra soda.
fukse, ačiū už delfi nuorodą. Labai gražių fotografijų ten yra, apetitą keliančių.
Dabar iš serijos apsimoka-neapsimoka. Šiand viriau tokį lečo-ne-lečo. vienžo, ką turėjau tą sudėjau. Tai man nekainavo 1 kg svogūnų, nes pati užauginau ir čia buvo atrinkti greitam naudojimui, nes nekondiciniai, 1 kg morkų iš mamos daržo, 1 kg raudonos paprikos (3lt), 2kg pomidorų (nors auginu pati, bet tuos palikau valgyt dabar, o pirkau turguje didžiulius pomidorus, kad lengviau būtų nulupti, 4,40 lito už 2 kg), 1 cukinija (litas), du indeliai ananasų konservuotų, 5,98 lito iš viso, prieskoniai, 2 v.š. krakmolo. iš viso šito gavosi 6 litrai su čiut čiut tokio pagardo prie mėsos, o man tai ir vieno atskirai valgomo.. mano išlaidos grynais sudaro apie 16 litų, na dar dujos.. tačiau puslitriuko tokio pagardo aš nenupirksiu parduotuvėje pigiau kaip 3 litai, o gal net ir kokie 4 litai..
ir baigiau jau kokioms trims dienoms tokius darbus.. dar dariau pomidorus drebučiuose, o greičiau tai svogūnus pomidorų drebučiuose, ir pjaustydama svogūnus su tokia pjaustykle-žvėrimi gerokai grybštelėjau nykštį...
teko netgi prigulti... taip kad visko pasitaiko..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...