o gal kas užmatę esat receptą "pomidorai drebučiuose", bet įeina ir cinamonas?
QUOTE(naitas @ 2009 08 24, 17:31)
o gal kas užmatę esat receptą "pomidorai drebučiuose", bet įeina ir cinamonas?
Aš visada dedu cinamono,1 litrui vanens puse šaukštelio cinamono,
ir konservavimo savo daržoves,nemainyčiau namuose augintų ir pasigamintų ,į parduotuvines
QUOTE(satanele @ 2009 08 24, 20:05)
konservavimo savo daržoves,nemainyčiau namuose augintų ir pasigamintų ,į parduotuvines
Sveikutes,
tai stai: vakar padariau salotas!
Dabar tokis klausimas: o ar stiklainius reikia apversti, na iskart ?
Aciukas.
Aciukas.
QUOTE(fuksė @ 2009 08 25, 08:58)
Sveikutes,
Aciukas.
Aciukas.
Labukas.Stiklainius aš verčiu tik tuos,kuriuos uždarau mašinėle-na,kad pasimatytų,jei kuris blogai užsidarė.O šiaip-palaikau po kaldryte-ir psio.Kaip sekėsi ?
Na as tai siemet ir agurkeliu pasivakavau ir dar keleta stiklaineliu pomidoru savo sultyse pasidariau gal ir neekonomiska ale man skanu O rusio gaila, bet neturiu, uztat jie pas mane vesiausioje nemo vietoje stovi, po hidroforu Salciau pas mane kol kas nera, va praes vesti, garaze bus gerai
Labai jau noriu kokiu ir misrainiu pasimarinuoti, va grubuku sezonas arteja, gal kas ka nors misrainiu su grubukais pasiulys
Labai jau noriu kokiu ir misrainiu pasimarinuoti, va grubuku sezonas arteja, gal kas ka nors misrainiu su grubukais pasiulys
QUOTE(lututė @ 2009 08 25, 09:03)
Labukas.Stiklainius aš verčiu tik tuos,kuriuos uždarau mašinėle-na,kad pasimatytų,jei kuris blogai užsidarė.O šiaip-palaikau po kaldryte-ir psio.Kaip sekėsi ?
Super - man labai patiko. Ideju marios... dabar adzika darysiu. Diedas soke.
O visada reikia stiklainius po kaldra laikyt, as vakar neuzklojau.
QUOTE(fuksė @ 2009 08 25, 11:44)
Super - man labai patiko. Ideju marios... dabar adzika darysiu. Diedas soke.
a ko jis šoke?
nereik ten po kaldra laikyt.. bobučių šnekos
QUOTE(naitas @ 2009 08 25, 10:47)
Na isivaizduokite gyvename 15 metu -niekada nieko nedariau, o cia stai tau...juolab nelabai as linkusi prie puodu. maista ruosti ne man - cia taip patiko.
Noriu paklaust kaip jus dezimfekuojat dangtelius, ir tuo suzsukamus su masinele ir ranka? Man jie galvos skausmas, esu ir virinus, bet stovi paskui slapi, reik sluostyt, atrodo vel negerai
QUOTE(Papugele @ 2009 08 25, 11:25)
Noriu paklaust kaip jus dezimfekuojat dangtelius, ir tuo suzsukamus su masinele ir ranka?
aš tai tik pervalau degtine
Bedarant dar toks klausimas atejo:
dedant produktus i stiklainius, ar reikia deti iki pat kakliuko, ar kiek vietos reikia palikt ir dar kaip su skysciu, ar pirma mase iki beveik virsaus tada dar skyscio iki kakliuko, kaip cia reik...daryt? Padekite ,,zaliam lapui"
dedant produktus i stiklainius, ar reikia deti iki pat kakliuko, ar kiek vietos reikia palikt ir dar kaip su skysciu, ar pirma mase iki beveik virsaus tada dar skyscio iki kakliuko, kaip cia reik...daryt? Padekite ,,zaliam lapui"