Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

o gal kas užmatę esat receptą "pomidorai drebučiuose", bet įeina ir cinamonas?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 24, 17:31)
o gal kas užmatę esat receptą "pomidorai drebučiuose", bet įeina ir cinamonas?

Aš visada dedu cinamono,1 litrui vanens puse šaukštelio cinamono,
ir konservavimo savo daržoves,nemainyčiau namuose augintų ir pasigamintų ,į parduotuvines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 24 rugpjūčio 2009 - 19:10
QUOTE(satanele @ 2009 08 24, 20:05)
konservavimo savo daržoves,nemainyčiau namuose augintų ir pasigamintų ,į parduotuvines smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
tai stai: vakar padariau salotas! thumbup.gif
Dabar tokis klausimas: o ar stiklainius reikia apversti, na iskart ? g.gif
Aciukas. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 08 25, 08:58)
Sveikutes,
tai stai: vakar padariau salotas!  thumbup.gif
Dabar tokis klausimas: o ar stiklainius reikia apversti, na iskart ?  g.gif
Aciukas.  4u.gif

Labukas.Stiklainius aš verčiu tik tuos,kuriuos uždarau mašinėle-na,kad pasimatytų,jei kuris blogai užsidarė.O šiaip-palaikau po kaldryte-ir psio.Kaip sekėsi ?
Atsakyti
Na as tai siemet ir agurkeliu pasivakavau ir dar keleta stiklaineliu pomidoru savo sultyse pasidariau smile.gif gal ir neekonomiska ale man skanu smile.gif O rusio gaila, bet neturiu, uztat jie pas mane vesiausioje nemo vietoje stovi, po hidroforu lotuliukas.gif Salciau pas mane kol kas nera, va praes vesti, garaze bus gerai smile.gif

Labai jau noriu kokiu ir misrainiu pasimarinuoti, va grubuku sezonas arteja, gal kas ka nors misrainiu su grubukais pasiulys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 08 25, 09:03)
Labukas.Stiklainius aš verčiu tik tuos,kuriuos uždarau mašinėle-na,kad pasimatytų,jei kuris blogai užsidarė.O šiaip-palaikau po kaldryte-ir psio.Kaip sekėsi ?

Super - man labai patiko. wub.gif Ideju marios... thumbup.gif dabar adzika darysiu. Diedas soke.

O visada reikia stiklainius po kaldra laikyt, as vakar neuzklojau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 25 rugpjūčio 2009 - 09:46
QUOTE(fuksė @ 2009 08 25, 11:44)
Super - man labai patiko.  wub.gif  Ideju marios... thumbup.gif dabar adzika darysiu. Diedas soke.

O visada reikia stiklainius po kaldra laikyt, as vakar neuzklojau. g.gif

a ko jis šoke? bigsmile.gif
nereik ten po kaldra laikyt.. bobučių šnekos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 25, 10:47)
a ko jis šoke?  bigsmile.gif 
nereik ten po kaldra laikyt.. bobučių šnekos hihihi.gif

Na isivaizduokite gyvename 15 metu -niekada nieko nedariau, o cia stai tau...juolab nelabai as linkusi prie puodu. blush2.gif maista ruosti ne man - cia taip patiko. biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklaust kaip jus dezimfekuojat dangtelius, ir tuo suzsukamus su masinele ir ranka? Man jie galvos skausmas, esu ir virinus, bet stovi paskui slapi, reik sluostyt, atrodo vel negerai g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2009 08 25, 11:25)
Noriu paklaust kaip jus dezimfekuojat dangtelius, ir tuo suzsukamus su masinele ir ranka?

aš tai tik pervalau degtine mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Bedarant dar toks klausimas atejo: biggrin.gif
dedant produktus i stiklainius, ar reikia deti iki pat kakliuko, ar kiek vietos reikia palikt ir dar kaip su skysciu, ar pirma mase iki beveik virsaus tada dar skyscio iki kakliuko, kaip cia reik...daryt?blush2.gif Padekite ,,zaliam lapui" 4u.gif
Atsakyti