Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

QUOTE(AveM @ 2009 08 22, 21:45)
As irgi nelabai supratau,nors gal ir visokiu yra misrainiu.Gal ta cukinija ir turi buti zalia. g.gif

Su žalia tai vargu ar stovės g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 08 22, 22:04)
Su žalia tai vargu ar stovės  g.gif  schmoll.gif

Va as irgi apie tai pagalvojau,kaip kazi su issilaikymu. ax.gif
Atsakyti
man tai norėtųsi tas cukinijas gerai apvirti, burokėlius jau virtus tik užvirinti, sumaišyti viską ir jau tada krėsti į stiklainius g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 22, 18:05)
As gal pagal toki recepta dariau, bet is puses normos, tai gavosi 10 puslitriuku  blink.gif

PAs mane irgi apie 5 l. gavosi mirksiukas.gif

QUOTE(naitas @ 2009 08 22, 21:22)
rugiagele26, ar mali taip kaip mėsą? Aš turiu mėsmalės "sietuką" (nu nežinau kaip jis vadinas, bet čia tas, kur glaudžiamas prie peiliuko ir užsukamas) su daug skylučių - tai malu mėsą. Ir turiu su dviem tik skylėm, tai kartais sumalu pomidorus kokiai nors sriubai.

Taigi, per kokio dydžio sietelį malti reikia mišrainėms?

Aš maliau kur daug skylučiu peiliuku su mėsmale.Va ir dabar darau burokų su pomidorais mišrainę, tai nulupau ir tada sumaliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2009 08 22, 23:27)
PAs mane irgi apie 5 l. gavosi mirksiukas.gif
Aš maliau kur daug skylučiu peiliuku su mėsmale.Va ir dabar darau burokų su pomidorais mišrainę, tai nulupau ir tada sumaliau mirksiukas.gif

O kam lupt, jei per smulku sietuka mali. Bereikalingas darbas...
Atsakyti
As tai irgi nelupu,kad pilnai jos susimala.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 23, 10:16)
O kam lupt, jei per smulku sietuka mali. Bereikalingas darbas...

Na nežinau, man tiesiog taip skaniau.Pernai metais dariau adžiką, maliau su skūrytėmir man vis tiek kažkaip jautėsi, tai dabar ir lupu kur reikia ir nereikia ax.gif
Atsakyti
Taip kaip as cesnaka,kad jokia plevele nepatektu,man nepatinka. biggrin.gif
Atsakyti
Nu va, padariau dar partija Turisto pusryciu karsta.gif tik su zalia paprika, nes raudonos nebuvo biggrin.gif gavosi vel 10 puslitriuku, ir saukstas paragavimui biggrin.gif

Na siemet jau prisivakavau visko sociai man atrodo: 2 partijas su sparaginem pupelem, 2 partijas Turisto pusryciu, 1 partija agurkines misraines, pomidoru drebuciuose, agurku primarinavau ivairiais receptais biggrin.gif dar noriu padaryti daugiau pomidoru drebuciuose, ir agurku dar gal marinuosiu biggrin.gif jei tik stiklainiu uzteks doh.gif

Tiesa, paziurejau kiek man sueina druskos. Tai va, sudejau 4 kupinus saukstus druskos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 23 rugpjūčio 2009 - 16:59
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 23, 18:59)
Nu va, padariau dar partija Turisto pusryciu karsta.gif tik su zalia paprika, nes raudonos nebuvo biggrin.gif gavosi vel 10 puslitriuku, ir saukstas paragavimui biggrin.gif

Na siemet jau prisivakavau visko sociai man atrodo: 2 partijas su sparaginem pupelem, 2 partijas Turisto pusryciu, 1 partija agurkines misraines, pomidoru drebuciuose, agurku primarinavau ivairiais receptais biggrin.gif dar noriu padaryti daugiau pomidoru drebuciuose, ir agurku dar gal marinuosiu biggrin.gif jei tik stiklainiu uzteks  doh.gif

Tiesa, paziurejau kiek man sueina druskos. Tai va, sudejau 4 kupinus saukstus druskos.

Šaunuolė thumbup.gif Aš ir marinuoju išsijuosus bigsmile.gif
Aš ne į temą, bet ir mano pilvukui lygiai tiek pat laiko kiek ir taviškiui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta77: 23 rugpjūčio 2009 - 18:27
QUOTE(Greta77 @ 2009 08 23, 19:26)
Šaunuolė  thumbup.gif  Aš ir marinuoju išsijuosus  bigsmile.gif 
Aš ne į temą, bet ir mano pilvukui lygiai tiek pat laiko kiek ir taviškiui[COLOR=yellow]

[COLOR=yellow]Tai tu nenori pas sausinukes kartais apsilankyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 23, 19:27)

apžiūrėjau tavo saldumynus wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif koks grožis tongue.gif seilė nutyso biggrin.gif prie tortų dirbi ?
Atsakyti