Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

Va maniskis receptas. Vadinasi TURISTO PUSRYCIAI smile.gif

Pas mane tokios proporcijos:
1 kg morku,
1 kg papriku,
3 kg pomidoru,
100 g cukraus, druskos,
2 stiklines ryziu,
0,5 l aliejaus.

Ryzius palikt keliom valandom pabrinkt saltam sudytam vandeny, morkas sutarkuot, pakepint aliejuje, paprikas ir pomidorus sumalt. Viska virinti 25 min, tada supilti ryzius, ir virti kol jie suminsktes.
Gavosi lygiai lygiai 10 puslitriniu stiklainiuku.
Atsakyti
Aciu,kadangi pas mane su kai kuriomis darzovemis trukumas,tai as padalinsiu recepta perpuse. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 08 17, 15:10)
tikrai ne, gali drąsiai bandyt, aš jau išbandžiau su aguročiu, moliūgu, cukinija, skonis gal geriausias su moliūgu, saldu, tik ragaut reiks daugiau dedant prieskonius.


Ot ačiū aciuks.gif.O tai šiemet kaip niekada priaugo cukinijų gigantčių ir tų ateiviškų lėkščių-patisonų hihihi.gif ir jau nebesugalvojau kur juos sudėt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 08 18, 22:31)
Ot ačiū aciuks.gif.O tai šiemet kaip niekada priaugo cukinijų gigantčių ir tų ateiviškų lėkščių-patisonų hihihi.gif ir jau nebesugalvojau kur juos sudėt biggrin.gif  doh.gif

Dėl cukinijų iškilo klausimukas,o,jeigu jas sutarkuoti su burokine tarka ir sudėjus į maišelį neinasi užšaldyti,gal bandėte ar galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 08 19, 00:52)
Dėl cukinijų iškilo klausimukas,o,jeigu jas sutarkuoti su burokine tarka ir sudėjus į maišelį neinasi užšaldyti,gal bandėte ar galima? 4u.gif


Visada šaldau ir tik tarkuotas, nes mano šeimyna gabaliukais nemėgsta bigsmile.gif Taip pat šaldau ir moliūgus thumbup.gif
Atsakyti


Sveikos

Nežinau gal ir buvo toks receptas bet man ši mišrainė labai skani wub.gif

PAPRIKŲ IR CUKINIJŲ MIŠRAINĖ

2kg cukinijų
1kg paprikų
0,5ltr pomidorų padažo
2 šaukštai druskos,pipirų pagal skonį
130ml acto
200ml aliejaus
200cukraus

Cukinijas ir paprikas nuvalom, susmulkinam. Dedam į puodą viską išskyrus actą ir pomidorų padažą. Troškinam kol paprikos suminkštės ir cukinija taps skaidri ( MAŽDAUG 30MIN) Tada supilam actą ir pomidorų padažą, dar patroškinam 5min, dedam į stiklainius ir užsukam
Atsakyti
maniškė ryžinė

Lečo su ryžiais

3 kg pomidorų
1 kg paprikos
1 kg morkų
1 kg svogūnų
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė ryžių
2 šaukštai druskos
0,5 l aliejaus
lauro lapai, pipirai

visos daržovės supjaustomos ir verdamos apie 40 min. Paskui supilti cukrų, aliejų, ryžius ir virti 30 min.

dar tokią turiu, labai skani wub.gif

3 kg pomidorų
0,5 kg obuolių
0,5 kg svogūnų
2 stiklinės cukraus
0,5 stikl. acto
5 arb.š. druskos
paprikos pagal skonį
1 arb.š. cinamono
petražolių
1 arb.š. maltų gvazdikėlių

virti minimum pusvalandį, iki valandos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 19 rugpjūčio 2009 - 07:35
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 18, 18:04)
Va maniskis receptas. Vadinasi TURISTO PUSRYCIAI smile.gif

Pas mane tokios proporcijos:
1 kg morku,
1 kg papriku,
3 kg pomidoru,
100 g cukraus, druskos,
2 stiklines ryziu,
0,5 l aliejaus.

Ryzius palikt keliom valandom pabrinkt saltam sudytam vandeny, morkas sutarkuot, pakepint aliejuje, paprikas ir pomidorus sumalt. Viska virinti 25 min, tada supilti ryzius, ir virti kol jie suminsktes.
Gavosi lygiai lygiai 10 puslitriniu stiklainiuku.

Vakar tokią pasidariau,tik paprikos dėjau mažiau,neblogai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 18, 18:04)
Va maniskis receptas. Vadinasi TURISTO PUSRYCIAI smile.gif

Pas mane tokios proporcijos:
1 kg morku,
1 kg papriku,
3 kg pomidoru,
100 g cukraus, druskos,
2 stiklines ryziu,
0,5 l aliejaus.

Ryzius palikt keliom valandom pabrinkt saltam sudytam vandeny, morkas sutarkuot, pakepint aliejuje, paprikas ir pomidorus sumalt. Viska virinti 25 min, tada supilti ryzius, ir virti kol jie suminsktes.
Gavosi lygiai lygiai 10 puslitriniu stiklainiuku.

man reiktu kokiu 5 puslytriuku tai is puses normos daryti taip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandora2006: 19 rugpjūčio 2009 - 09:02
As siandien darysiu,bet is puses normos. ax.gif
Atsakyti
[quote=norita,2009 08 19, 07:54]

Susidomėjau tavo receptuku,ruošiuosiu jį gaminti,tik iškilo klausimukas?
Jeigu tu pili pomidorų padažą{jis yra rūgštus}ar reikalingas yra tuomet actas?
O,gal tu mėgsti rūgščias mišraines?
Tikiuosiu pasidalinsi patirtimi? 4u.gif - ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2009 08 19, 09:59)
man reiktu  kokiu 5 puslytriuku  tai is puses normos daryti taip?  blush2.gif


Jo, is puses normos...
Atsakyti