Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

As tai kaitinu,o uzsukineju paprastais dangteliais.
Atsakyti
Merginos o ta perliniu kruopu misraine jus dedat i kokius stiklainius na ar tuos uzsukamus parastai ar kur reikia su spec.dangteliu uzsuktuvu sukti g.gif
Ir dar turejau labai gera recepta peraugusiu agurku su cinamonu na kaip skanu bet pameciau ir niekur nerandu gal kuri esat girdejusi ar bandziusi g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
As tai i paprastus uzsukamus stiklainius.
Atsakyti
Tiesa, as i ta agurku ir perliniu kruopu misraine dejau i puse normos gal kokius 5 saukstus druskos, nes nuo vieno, tai ten nieko nesijaucia blink.gif ir gal padauginau vandens ant perliniu kruopu, tai paskui skyscio siek tiek nusemiau. Gal nieko blogo nenutiks. Tikiuosi blink.gif
Atsakyti
as tai kruopas buvau beveik be vandens palikusi,viskas gerai gavosi, vienas stiklainis buvo nepripildytas tai siandien pusryciams atsidariau, nu ka skanu buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 08 17, 21:34)
as tai kruopas buvau beveik be vandens palikusi,viskas gerai gavosi, vienas stiklainis buvo nepripildytas tai siandien pusryciams atsidariau, nu ka skanu buvo  blush2.gif

Bet man jos labiau tinka sriuboms atrodo g.gif ar ir vienos bus skanu valgyti g.gif

Tai va, kad reikejo gal be vandens palikt, nes is darzoviu atsirado skyscio. Na bet kaip padariau taip smile.gif

Kazin ukrainietisku barsciu nera recepto bigsmile.gif man taip skanu tie pirktiniai is stiklainiuku barsciai rolleyes.gif sriuba turiu galvoj smile.gif
Atsakyti
Aha saknus tie barsciai.
Atsakyti
Na ka kas dar pasiulysit skanaus is burokeliu. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 14:32)
Na ka kas dar pasiulysit skanaus is burokeliu. g.gif  ax.gif

3kg pomidorų
1kg svogūnų
1kg morkų
1kg burokėlių
6pipirai ankštiniai raudonieji
1 butelis aliejaus
1 šauktelis pipirų
5 šaukštai druskos
viską sutarkuoti, ir virti 1.5 val ant silpnos ugnies thumbup.gif
Atsakyti
Aciu,bet labai daug pomidoru,o as ju tiek neturiu. ax.gif
Atsakyti
Aš tuoj eisiu daryti su ryžiais,bet pas mane ,kur čia niekur nerašo yra paprikos tai irgi išbandyta ir skanu, bigsmile.gif
Atsakyti
Gal gali recepta imesti,ryzius ir as megstu. biggrin.gif
Atsakyti