Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

o ta su perlinem kruopom poto tinka ir saltam valgymui,ir sriuboms ar kaip ? mastau puse porcijos gal pabandyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 08 15, 21:06)
nepalaikykit visai kvaiša blush2.gif , bet nežinau kokius agurkus -žalius ar raugintus į mišrainę su perlinėm dedat g.gif

Žalius, nuluptus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leilla @ 2009 08 16, 10:12)
o ta su perlinem kruopom poto tinka ir saltam valgymui,ir sriuboms ar kaip ? mastau puse porcijos gal pabandyt  g.gif

Tinka viskam smile.gif Aš dažniausiai sriubą iš šios mišrainės verdu thumbup.gif
Atsakyti
O mano seimai nei perliniu kruopu ikisi,nei agurkines sriubos. verysad.gif
Atsakyti
kas dar kokiu recepciuku pasiulytu biggrin.gif kabli pagavau gamybai lotuliukas.gif
Atsakyti
As ta siandien gaminsiu mmergytes receptu misraine su cukinija.Tik kad nepamirsti nusipirkti apelsinu.
Atsakyti
avem parasyk poto koks skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 10:26)
As ta siandien gaminsiu mmergytes receptu misraine su cukinija.Tik kad nepamirsti nusipirkti apelsinu.

ji ne mano schmoll.gif tik pacituot nebejo ko tai,tai nukopijavau lotuliukas.gif siaip skonis primena saldziarugsi kinietiska pomidoru padaza,kur buna pirkt,tik tiek kad nera ananasu,ir aciu dievui,nemegstu ju biggrin.gif

verdu misraine su pupelem,negalvojau,kad tiek daug gausis,ejau stiklainiu skolintis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Prasom ir mums receptuka,mes irgi turim pupeliu. biggrin.gif
Atsakyti
Daržovių troškinys su pupelėmis

1 kg morkų
1 kg baltųjų mažų pupelių (aš dėjau 800 g)
1 kg pomidorų
1 kg svogūnų
1 kg cukinijos
3-4 paprikos
1 l aliejaus (dėjau apie 0,5 ltr., o gal ir mažiau)
druskos pagal skonį (na gal kokius 5 v.š. dėjau)
pipiriukų, lauro lapų
Ryte užmerkiau pupeles. Vakarop užkaičiau virti. Ant beveik išvirtų pupelių dėjau sutarkuotas morkas, smukliai pjaustytus svogūnus, paprikas, pomidorus, cukinijas ir supyliau aliejų bei subėriau druską, prieskonius (aš dar ir cukraus pora šaukštų įdėjau). Viską troškinti apie 1 val. Man gavosi 13 stiklainiukų po 500 g.

prasom 4u.gif

irgi ne mano,rastas sm,ale nebezinau kieno schmoll.gif

druskos mano akim per daug ir tu 5 saukstu,aisku,cia skonio reikalas..isejo mazdaug 7 litrai mases doh.gif i sita mase dar ikraciau cili pipiru milteliu rolleyes.gif galejau ir daugiau det lotuliukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau visus reikalingus produktus misrainei su cukinija,bet gamyba sutrukde sveciai. doh.gif
Atsakyti
as su pupelemis puse porcijos dariausi tai labai skanu,darysiu dar tik ko astresnio dar pridesiu smile.gif

o su perlinem kruopom apsisoviau dariau puse porcijos, o acto ir t.t.. pavariau kaip visai porcijai,tai jauciasi actas, ot ziopla doh.gif
Atsakyti
Na actas jis po keleto dienu kazkaip isistovi ir nesijaucia.Va jei jau druskos padaugini,tada basta.
Atsakyti