dabar bandau daryti cukinija su paprika
As cia skaiciau skaiciau ir nezinau ka pasirinkti, kas man geriausiai tiktu, turiu gausybe cukiniju, agurociu, morkų ir peraugusiu agurku, pomidorai dar tik prasideda. Pasiulykit ka nors...
As vakar pagal kazkoki nauja recepta misraine dariau su sparaginem pupelem. Niam niam, tik palauksiu, ar neprarugs stiklainiukuose
Ir dar planuose misraine su ryziais. Pernai ji pas mus einama buvo. As ir sriuba is jos darydavau, ir siaip valgem.
Ir dar planuose misraine su ryziais. Pernai ji pas mus einama buvo. As ir sriuba is jos darydavau, ir siaip valgem.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 04, 09:36)
Ir dar planuose misraine su ryziais. Pernai ji pas mus einama buvo. As ir sriuba is jos darydavau, ir siaip valgem.
kas tai per mišrainė
QUOTE(jurginėlis @ 2009 08 04, 09:38)
kas tai per mišrainė
Na ten ieina sparagines pupeles, svogunai, morkos, paprikos, pomidoru padazas. Tikslesni recepta parasysiu veliau. Vakar troskindama tai vis skanavau
ot aš varna, neparašiau ko klausiu, taigi apie ryžių mišrainę
QUOTE(jurginėlis @ 2009 08 04, 09:41)
ot aš varna, neparašiau ko klausiu, taigi apie ryžių mišrainę
Va tuoj surasiu nuoroda. Maciau kazkieno kito yra rasyta, bet lyg tai ir as ikelusi. Tuojaus.
Papildyta:
RECEPTAS
tikrai įdomi mišrainė, gal pradžiai iš mažesnių proporcijų pabandysiu
QUOTE(Ambrozija @ 2003 08 13, 08:50)
Žaliasis daržovių troškinys
2 kg kopūstų,
1 kg žalių paprikų,
1 kg svogūnų,
2 kg neprinokusių pomidorų,
1 kg morkų, petražolių lapų,
0,5 stiklinės vandens, cukraus, druskos,
0,5 l aliejaus,
0,5 stiklinės acto (9 proc.), laurų lapų, maltų juodųjų pipirų.
Visas daržoves nuplauname (morkas nuskutame), supjaustome nedideliais gabalėliais ir paeiliui apkepame aliejuje. Daržoves sudedame į puodą, užpilame vandeniu, kuriame ištirpintas cukrus ir druska, ir troškiname. Nuplauname ir supjaustome petražoles. Į troškinį sudedame petražoles ir kitus prieskonius. Patroškiname 5 min.
Supilame actą, sumaišome ir karštą troškinį sudedame į iškaitintus stiklainius. Iš karto sandariai uždarome dezinfekuotais dangteliais.
2 kg kopūstų,
1 kg žalių paprikų,
1 kg svogūnų,
2 kg neprinokusių pomidorų,
1 kg morkų, petražolių lapų,
0,5 stiklinės vandens, cukraus, druskos,
0,5 l aliejaus,
0,5 stiklinės acto (9 proc.), laurų lapų, maltų juodųjų pipirų.
Visas daržoves nuplauname (morkas nuskutame), supjaustome nedideliais gabalėliais ir paeiliui apkepame aliejuje. Daržoves sudedame į puodą, užpilame vandeniu, kuriame ištirpintas cukrus ir druska, ir troškiname. Nuplauname ir supjaustome petražoles. Į troškinį sudedame petražoles ir kitus prieskonius. Patroškiname 5 min.
Supilame actą, sumaišome ir karštą troškinį sudedame į iškaitintus stiklainius. Iš karto sandariai uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Sita tai superine misraine, labai skani
darau kasmet