Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

dabar bandau daryti cukinija su paprika blush2.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

o marinuotų česnakų patikrinto receptuko nei viena neturit?
Atsakyti
As cia skaiciau skaiciau ir nezinau ka pasirinkti, kas man geriausiai tiktu, turiu gausybe cukiniju, agurociu, morkų ir peraugusiu agurku, pomidorai dar tik prasideda. Pasiulykit ka nors...
Atsakyti
As vakar pagal kazkoki nauja recepta misraine dariau su sparaginem pupelem. Niam niam, tik palauksiu, ar neprarugs stiklainiukuose biggrin.gif
Ir dar planuose misraine su ryziais. Pernai ji pas mus einama buvo. As ir sriuba is jos darydavau, ir siaip valgem.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 08 04, 09:36)
Ir dar planuose misraine su ryziais. Pernai ji pas mus einama buvo. As ir sriuba is jos darydavau, ir siaip valgem.


kas tai per mišrainė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 08 04, 09:38)
kas tai per mišrainė ax.gif


Na ten ieina sparagines pupeles, svogunai, morkos, paprikos, pomidoru padazas. Tikslesni recepta parasysiu veliau. Vakar troskindama tai vis skanavau biggrin.gif
Atsakyti
ot aš varna, neparašiau ko klausiu, taigi apie ryžių mišrainę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2009 08 04, 09:41)
ot aš varna, neparašiau ko klausiu, taigi apie ryžių mišrainę blush2.gif


Va tuoj surasiu nuoroda. Maciau kazkieno kito yra rasyta, bet lyg tai ir as ikelusi. Tuojaus.
Papildyta:
RECEPTAS
Atsakyti
tikrai įdomi mišrainė, gal pradžiai iš mažesnių proporcijų pabandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Va čia mano mėgstamiausia mišrainė:

Uncle Ben's lietuviškas variantas
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2003 08 13, 08:50)
Žaliasis daržovių troškinys

2 kg kopūstų,
1 kg žalių paprikų,
1 kg svogūnų,
2 kg neprinokusių pomidorų,
1 kg morkų, petražolių lapų,
0,5 stiklinės vandens, cukraus, druskos,
0,5 l aliejaus,
0,5 stiklinės acto (9 proc.), laurų lapų, maltų juodųjų pipirų.
Visas daržoves nuplauname (morkas nuskutame), supjaustome nedideliais gabalėliais ir paeiliui apkepame aliejuje. Daržoves sudedame į puodą, užpilame vandeniu, kuriame ištirpintas cukrus ir druska, ir troškiname. Nuplauname ir supjaustome petražoles. Į troškinį sudedame petražoles ir kitus prieskonius. Patroškiname 5 min.
Supilame actą, sumaišome ir karštą troškinį sudedame į iškaitintus stiklainius. Iš karto sandariai uždarome dezinfekuotais dangteliais.


Sita tai superine misraine, labai skani thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
darau kasmet essen.gif
Atsakyti
Gal zinot kaip skaniai pasiruosti ziemai misraines is raudonuju burokeliu. g.gif
Atsakyti