Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

QUOTE(jugp @ 2009 06 20, 17:33)
Ar darote kokius pagardus iš prieskoninių daržovių pvz sriuboms, troškiniams ar šiaip mėsytės pamarinavimui

Pernai dariau naminį pomidorų padažą, tai labai greit susivalgė bigsmile.gif
Atsakyti
labukas turiu ypatingai skanu receptuka; kopustu salotos:

5kg-kopustu
1kg paprikos
1kg morku
1kg svogunu
0,5l-aliejaus
0,5-acto
4-saukstai druskos
350gramu cukraus

Laba diena!
Noriu siais metais daryti sias salotas (receptas - Dziunkos), bet gal pasakysite 0,5 acto, tai ko? Stiklines, jei taip, tai kiek cia butu ml?
Siais metais, pirma karta gyvenime viriau uogienes ir noriu bandyt marinuot iv.darzoves blush2.gif Tai labai pergyvenu, ar man gausis kas, labai bijau, kad nesugadinciau produktu doh.gif
Ir gal dar patarsite kokiu metu darzoves buna pigiausios (pvz.: agurkai, pomidorai, paprika, kopustai itt.).

Aciu uz atsakymus ir pagalba! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 16, 23:42)
Laba diena!
Noriu siais metais daryti sias salotas (receptas - Dziunkos), bet gal pasakysite 0,5 acto, tai ko? Stiklines, jei taip, tai kiek cia butu ml?
Siais metais, pirma karta gyvenime viriau uogienes ir noriu bandyt marinuot iv.darzoves blush2.gif  Tai labai pergyvenu, ar man gausis kas, labai bijau, kad nesugadinciau produktu  doh.gif
Ir gal dar patarsite kokiu metu darzoves buna pigiausios (pvz.: agurkai, pomidorai, paprika, kopustai itt.).

Aciu uz atsakymus ir pagalba!  4u.gif

0.500 ml acto
o darzoves sioms salotoms geriau butu rudeniop ,nes cia tinka zieminiai kopustai,
na o jei greitam vartojimui tai is vasariniu ir sunaudoti laikant saldytuve .
O siaip visi vakavimai nuo liepos pabaigos iki velyvo rudens thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,gal kuri zinote cukiniju salotu receptuka?Pasidalinkite,pliiizz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolibri @ 2009 07 20, 17:42)
Merginos,gal kuri zinote cukiniju salotu receptuka?Pasidalinkite,pliiizz biggrin.gif

Taigi,yra atskira temele-" moliugai,cukinijos,agurociai" ( ar kazkas panasaus) Ten labai geru receptuku yra.O as katik pasimarinavau cukinijas.Maniskiu tiek daug priaugo bigsmile.gif Dar tokios agurko dydzio thumbup.gif Tai paemiau ir uzpyliau agurkiniu marinatu.Ziuresim,kas gausis.
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 07 20, 18:25)
Taigi,yra atskira temele-" moliugai,cukinijos,agurociai" ( ar kazkas panasaus) Ten labai geru receptuku yra.O as katik pasimarinavau cukinijas.Maniskiu tiek daug priaugo  bigsmile.gif Dar tokios agurko dydzio  thumbup.gif Tai paemiau ir uzpyliau agurkiniu marinatu.Ziuresim,kas gausis.

as pernai taip marinavau man asmeniskai nepatiko bet norejau pabandyti, nepersu savo nuomones taciau siemet taip nerizikuosiu gal geriau saldysiu kubeliais
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 20, 22:10)
as pernai taip marinavau man asmeniskai nepatiko bet norejau pabandyti, nepersu savo nuomones taciau siemet taip nerizikuosiu gal geriau saldysiu kubeliais

Man irgi marinuotos cukinijos nepatinka schmoll.gif o ir saldyti nera vietos biggrin.gif
anksciau darydavau salotos:cukinijos,morkos,kalafiorai ir dar kazkas,o tai buvo niam-niam,skanumelis thumbup.gif bet neberandu recepto,vat ir ieskau dabar kokio panasaus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolibri: 21 liepos 2009 - 06:52
o aš šiais metais pirmą kartą dariau baklažanus žiemai.. na, iš viso kilogramo ( 4 baklažanai) išėjo du stiklainiukia, bet kvapas ir skonis man atrodo super. Kadangi pirmas kartas, tai pabandžiau 0paragauti - nu visai skanu ir su duona ir šiaip kaip garnyras prie mėsos:) Nors vyras kai pamatė, tai sako, kokie čia šliužai, o kai paragavo... m niam niam..
kartais verta bandyti naujus skonius:) jeigu kam įdomu, įkelsiu foto:)
Atsakyti
labukas
mergaites gal kuri marinavot cesnakukus ziemai?labai noreciau pasidaryti tik nezinau kaip 4u.gif
Atsakyti
Dėl česnakų- marinavau praeitais emtais, jeigu nori, kai grįšiu namo šiansdien, įmesiu receptą, nes darbe neturiu:)
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 07 21, 07:36)
o aš šiais metais pirmą kartą dariau baklažanus žiemai..

sveika 4u.gif o gal gali receptuku pasidalint bigsmile.gif man ir labai patinka baklažanai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2009 07 16, 20:30)
Pernai dariau naminį pomidorų padažą, tai labai greit susivalgė  bigsmile.gif

Gal gali parasyti recepta, kaip darei/

Ir labai laukiu baklazanu ir cesnaku recepto ax.gif

Aciu
Atsakyti