Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

QUOTE(malyna @ 2008 11 13, 14:54)
O tai nesurugs laikant 3 dienas?

As dariau pagal sita recepta, labai skani misraine gavosi ir nesurugo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2008 11 13, 16:18)
As dariau pagal sita recepta, labai skani misraine gavosi ir nesurugo  4u.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif reiks pabandyt ir man,nes labai jau skaniai skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malyna @ 2008 11 13, 17:03)
Aciu uz atsakyma 4u.gif reiks pabandyt ir man,nes labai jau skaniai skamba biggrin.gif

taip tai mano receptukas ,tikrai nesurugs,salotos,
vertos demesio
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 11 13, 22:05)
vertos demesio

Zinau kad jusu,kaip pastebejau esat puiki seimininke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 11 13, 21:05)
vertos demesio

Labai dekui uz receptuka, 4u.gif 4u.gif 4u.gif darysiu jau antra karta, nes visiem taip patiko, kad jau nebeliko ax.gif
Atsakyti
Aciu ,aciu,smagu girdeti.
Atsakyti
siandien atsidariau(neiskentejau) savo misraine.
Kai isvyriau, galvojau ismesiu viska, bet sudejau i saldytuwa, tai daba pirstus aplaizyti galima.

Sudetis tokia;

Geltonos slyvutes
Cesnakai
Petrazoles
Saulegrazos, bet as dar moliugu seklu turejau,dar idejau ir sezamo.
cukrus

nu skonis nerealus, prie mesytes, saldziu blyneliu ir ant batono thumbup.gif

reikes pasitikslinti receptuka ir kitais metais daug daug pasidaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 11 14, 14:35)
Aciu ,aciu,smagu girdeti.

Na,nusirašiau receptuką,eisiu ir aš daryt.Reikia daržoves realizuot.Nemažai aš tokių receptukų turiu,bet reikia ,šį,išgirtąjį pabandyt.
Atsakyti
Idedu viena Giedriaus receptuka, marinuotu pipiriuku, labai skanu thumbup.gif
http://giedrius-v.li....com/65860.html

Tik as dar dejau paprastos paprikos prie tu ciliuku, kad nebutu taip astru ir daugiau gavosi. Acta per puse maisiau su vandeniu, nes pas mane jis buvo 8 procentu.
Labai skanu gavosi ir suvalgem per kelias dienas, vyras jau dabar vis praso kad vel padaryciau, tik daugiau ax.gif
Atsakyti
Ar darote kokius pagardus iš prieskoninių daržovių pvz sriuboms, troškiniams ar šiaip mėsytės pamarinavimui
Atsakyti
SVEIKUTES VISOS 4u.gif , mūsų šeimynos pati skaniausia mišrainė žiemai wub.gif 2kg cukinijos ir agurkų, 1kg paprikos raudonos, 1kg pomidorų,0,5 morkų,300g krapų, petražolių, salierų lapų, 1stiklinė nuluptų česnakų. MARINATAS;1l vandens-200ml kečiupo, geriausia Daumantų,200ml-aliejaus,100ml -acto,200ml-cukraus, 2 šaukštai druskos. Cukinijas,paprikas, agurkus pjaustyti kūbeliais,pomidorus skiltelėmis,morkas stambiai sutarkuoti,susmulkinti žalumynus ir česnakus. Užvirti marinatą, sudėti daržoves be česnako ir virti 10 min.,tada sudėti česnakus ir virti dar 5 min.. labai skanu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Verta pabandyti, tikri patiks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=renaciuks3,2009 07 02, 18:01]

Aciu uz recepta, butinai isbandysiu kai subres derlius thumbup.gif
Atsakyti