QUOTE(witalyli @ 2007 08 22, 09:24)
Sveikos mamytės, norėjau paklaust gal kuri darė mišrainę morkos koriejietiškai aš buvau pirkus parduouvėj labai skanios ir aštrios tai norėčiau namie pasigamint, tik kažin kaip su tom morkom tarkuotom daryt ar kepint ar virt... tai gal kuri žinot ir padėtumėt
Nežinau, kaip daryti žiemai morkas korėjietiškai, bet greitam vartojimui yra toks prieskonių mišinys (ir kada aš išmoksiu nuotraukas įkelt? nu, apsileidimas, ne tas žodis... būtų daug paprasčiau ir aiškiau ).
Būna prie prieskonių parduotuvėj. Pakelis toks kaip ir rudas ir dar yra ant jo morkų sutarkuotų nuotrauka. Užrašas rusiškai "Priprava dlia morkovi po - koreiski". Ant pakelio yra ir ruošimo eiga. Tikiuos supratot, ką norėjau pasakyti.
O jei tiksliai (pasidėjau pakelį sau po nosim), tai pakelio sudėtis tokia (verčiu pažosžiui): česnakas, skonio ir kvapo stiprintojas, čili, bazilikas, karis, juodieji pipirai, muskatinis riešutas. O gaminant reikia dar pridėti į sutrakuotas morkas aliejaus ir acto (rašo, kad pakaitintų iki užvirimo).
Manau, kad galima būtų bandyti ir žiemai taip pasigaminti, pridėjus visų minėtų prieskonių arba nusipirkus gatavą pakelį , tik gal pakaitinti reiktų.