mielos šiauliu mamytes
ši tema tai ne itin aktyvi kaip pastebiu. siulau prisijungti prie kurios nors šiaulieciu temos bedraamžiuose 2008 metuose. ten bendravimas aktyvesnis. ten ir meetai vyksta.. ir butent tu temeliu mamos bulvare kompanijomis vazineja
Ti jus merginos aktyviau dalyvaukite sukurkite savo bendravimo rata ir viskas bus puiku ti biski daugiau pasistenkite
Labas mamytes, siauliuose bus dekupazo pamokos pradziamokslis ir pazengusiems liepos 30d. gal yra norinciu sudalyvauti? info i az
www.vilmosgalerija.lt
www.vilmosgalerija.lt
sveikutes esu 23 metu mamytuke ir ieskau draugiu isejimui i lauka ir atsigerimo kavikes namuose su pasnekesiais
QUOTE(vilte66 @ 2009 08 29, 10:17)
sveikutes esu 23 metu mamytuke ir ieskau draugiu isejimui i lauka ir atsigerimo kavikes namuose su pasnekesiais
Sveikos,
Esu Šiaulietuke taip pat. Auginam leliu vieneriu metuku. Centre gyvenu, gal kas netoli Sodros?
Papildyta:
Nerandu rugsejinuku 2008 m. kur buriasi vien Siaulietes? Gal kas imes nuorodele kokia?
Sveikutės mamytės Esu čia naujokėle pas jus Labai norėčiau prisijungti prie jūsų draugiškos kompanijos ir vėžimėlius su kleckiukais stumdyti kartu, ir kavytę gerti : Man 23, gyvenam prie Šiaulių "pramogų sostinės" Gal kas gretimoje kaimynystėje?
Musiau čia aš viena tokia sekmadieniais prie PC
Sveikos mamytes. Jus ne vienos ,ir as Siauliete gyvenu prie auksinio berniuko, man 40 gal kokiu patarimu o gal del auklytes. Galim ir pabendrauti.