Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai

QUOTE(EUROOPA @ 2009 11 03, 19:05)
Mielos Šiaulių mamytės,

vaikų pramogų centras EUROOPA kviečia susitikimus rengti pas mus, čia visada šilta ir gera, o ir kavos galėsite išgerti.

Šiuo metu vyksta akcija "Labas rytas, EUROOPA", kurios metu 1 val. kainuoja tik 3 Lt. Akcija vyksta darbo dienomis nuo 10 val. iki 14 val.

Rytais beveik nebūna vyresnių vaikų, nes jie tuo metu būna mokyklose  ir darželiuose, todėl tai ypač palankus metas susirinkti mamytėms su pačiais mažiausiais. Mažuliukams skirti kamuoliukų baseinai, mažos čiužyklėlės, batutas..

Laukiame  jūsų.
Akcija vyksta nuo 2009 11 02 iki 2009 12 22


mane domina toks klausimas, kokia kaina "EUROPOJE" svesti vaiko gimtadieni ir is kokiu programu galima rinktis ir panasiai?

manau galima atsakyti i tema, nes kitoms gal irgi idomu , o nukopijuota linka i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ,visai atsitiktinai cia uzejau ir uzmaciau idomiu dalyku rengianciu mamytems ir ju atzaloms biggrin.gif KAd nenuobodziauti reikalinga veikla ir be vaiko auginimo,taip pat ir vaikams augant irgi reikalingi ne tik tevai bet ir kazkas tokio kas juos trauktu,sudomintu.Taigi atkakliu ir ryztingu mamu esama todel klausiu kada kur kas kaip vyks toliau g.gif labai noreciau sudalyvauti,susidraugauti su bendraminciais 4u.gif Prisijungti neimanoma nes temos ar uzdarytos ar dar cia kazkas unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės mes taip pat iš Šiaulių esame 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mes irgi siaulieciai smile.gif norim susipazinti smile.gif ir bendrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(waniliuke @ 2010 06 01, 11:58)
Sveikos mes irgi siaulieciai  smile.gif  norim susipazinti smile.gif ir bendrauti  4u.gif

sveikute kokiam rajone gyvenate? 4u.gif
Atsakyti
sveiki, mes ir siaulieciai norime bendrauti mes is poietinio rajono
Atsakyti
QUOTE(r8e8d8e8 @ 2010 06 02, 12:26)
sveiki, mes ir siaulieciai norime bendrauti mes is poietinio rajono

sveikute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlette @ 2010 06 02, 18:53)
sveikute  4u.gif

labutis
Atsakyti
Sveikos, mielosios,

*Norime Jus informuoti ir pakviesti sudalyvauti Brukline organizuojamame
MAMYČIŲ TURGELYJE!!!
*
**
*Tai puikus metas išsikuopti savo sandėliuką! Kviečiame Jus šį šeštadienį į
Mamyčių turgelį, kur galėsite parduoti, dovanoti, atiduoti labdarai
nebereikalingus savo mažylių daiktus (vežimėlius, lovytes, dviratukus,
drabužėlius, žaislus ir t.t.). Turgelio metu taip pat bus renkama labdara
vaikams. Kviečiame ir Jus!
(Turgaus metu bus vaišinama vynu - kad būtų drąsiau..)*
**
*Pradžia - jau šį šeštadienį - 9 val.-14 val.
Vieta - buvusios "Azijos" parduotuvės patalpos.
Organizatorius -"ASSORTI"parduotuvė (kilus klausimams- prašome kreiptis į
šią parduotuvę tel. - 8688-30490).*

* *
Maloniai laukiame
ŠMK "Laiminga mama"
kolektyvas
Atsakyti
[quote=r8e8d8e8,2010 06 02, 12:26]
sveiki, mes ir siaulieciai norime bendrauti mes is poietinio rajono


Sveikos,

Visas mamytes ir ju vaikucius sveikinu su pagaliau atejusia vasara smile.gif Mes irgi is pietinio raj.smile.gif Tai gi mamytes galime pabendrauti smile.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 04 21, 10:23)
mane domina toks klausimas, kokia kaina "EUROPOJE" svesti vaiko gimtadieni ir is kokiu programu galima rinktis ir panasiai?

manau galima atsakyti i tema, nes kitoms gal irgi idomu , o nukopijuota linka i az mirksiukas.gif



As sunenui ten dariau ir likau labai patenkinta. Pirmiausiai nereikia galvoti ka su tais vaikais nuveikti, ruosti maista ir pan., be to tiek pat iseina kaip ir namie darytum tik rupesciu maziau smile.gif Praeita karta pirata pasirinkome, o dabar Mantukas uzsimane buti indenu smile.gif O siaip visa info is puslapio ju prisirinkome - ten ir kainos ir temu aprasymas ( http://www.pramoguimperija.lt/euroopa)
As dar facebooke ju gerbeja esu, ten ju akcijas skelbia thumbup.gif tai kadangi kasdien facebookinu tai vat suzinojome kad savaitgali dalino uz dyka sultykes smile.gif

O mano sunui jau greit 3 metukai bus tai irgi jau pradedu galvoti kur baliu daryti smile.gif drinks_cheers.gif nes kai 2 metu gimtadieni dariau namie tai... doh.gif vaikai taip nusiaube buta, kad ne vaiku gimtadienis gavosi o kazkas siaubingo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės…
Rodos, pagaliau sulaukėme saulėtų dienų ir šiltesnio oro – tad skubame Jus visas pakviesti vėl į mūsų susitikimą! Tik šį kartą, kaip ir tarėmės, bursimės gamtoje! Tad ateinantį ketvirtadienį, t.y. birželio 10 d. 11.00 val. laukiame Jūsų visų „Beržynėlyje“! Kadangi atėjo vasarėlė ir prasideda atostogų metas, šis mūsų klubo susitikimas bus paskutinis. Tad kviečiame ateiti paskanauti tortu, pasivaišinti gėrimais, dar kartelį smagiai pasišnekučiuoti bei mielai pasibūti. Šį kartelį be jokių svečių, programos, tiesiog “paprastai” smile.gif O tuomet jau visos “bėgsime” atostogauti iki rudens.

Susitikimo vieta: radusios Beržynėlyje laisvą stalelį jį “rezervuosime”, greta pakabinsime balionų, kad galėtumėte lengviau mus pamatyti! Galite atsinešti vaišių.

Tikimės, jog oras bus geras ir galėsime su vaikučiais smagiai pasibūti. Jei kartais lytų nestiprus lietutis, kviečiame burtis po skėčiais smile.gif Kad ir kaip bebūtų, svarbiausia ūpas ir gera mamyčių nuotaika, ar ne?smile.gif Susitikimas – nemokamas. Tad iki malonaus, laimingos mamos!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ·..•SunShine•..·: 08 birželio 2010 - 13:53