Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(laura x @ 2006 09 08, 11:01)
man va tok klausimukas iskilo  ax.gif  jei yra romanete pvz ant balkono duru,ar ji netrukdo  i vidu pilnai atidaryti duris? ar pvz. langa ?

kai langas atsidaro į viršų, tai tikrai netrukdo, bet jeigu jį atsidarai taip šonu, tada biškelį trukdo (tikiuosi supratai ką parašiau ax.gif ).
Atsakyti
Jatus jatus, sakykit, kur Vilniuj normaliai ir bent kiek pigiau romanetes ir širmas siuva, a? Kai paskaičiavo man - už viską 8000, ir čia jau su nuolaida! Tik žagtelėjau ir pasakiau, kad pagalvosiu, nu ale ką čia galvosi, bent 6000 kokie būtų, tiek tai buvau morališkai pasiruošus mokėt... Bet medžiagos gražios labai... Bet brangu... Aaargh! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmt @ 2006 09 08, 16:24)
Jatus jatus, sakykit, kur Vilniuj normaliai ir bent kiek pigiau romanetes ir širmas siuva, a? Kai paskaičiavo man - už viską 8000, ir čia jau su nuolaida! Tik žagtelėjau ir pasakiau, kad pagalvosiu, nu ale ką čia galvosi, bent 6000 kokie būtų, tiek tai buvau morališkai pasiruošus mokėt... Bet medžiagos gražios labai... Bet brangu... Aaargh!  doh.gif

O kiek pas Tave langų? g.gif
Aš kol kas pasipuošiau tik 2 langus - virtuvės ir miegamojo ir sumokėjau 3000 Lt. daugokai, bet užtat laaaaabai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveika Akvilyte,

Ką gali pasakyti apie Dubingių užuolaidas?
Ir dar man kyla vienas klausimas: koks galimas maksimalus ramonetės plotis.
Pas mane vienas langas yra 6 m pločio ir padalintas į 3 dalis, kurių viena apie 1,8m. ir tame tarpe dar yra balkono durys. Ar įmanoma ten įdėti ramonetes?
Atsakyti
QUOTE(cibi @ 2006 09 13, 23:12)
Ką gali pasakyti apie Dubingių užuolaidas?

Ir dar man kyla vienas klausimas: koks galimas maksimalus ramonetės plotis.
Pas mane vienas langas yra 6 m pločio ir padalintas į 3 dalis, kurių viena apie 1,8m. ir tame tarpe dar yra balkono durys. Ar įmanoma ten įdėti ramonetes?

nugi nieko negaliu pasakyt g.gif šiaip gražių dalykėlių ten yra.. bet ir kainos gražios tongue.gif vienas audinys ten kainuoja 99lt, aš tokį patį kitoj parduotuvėl pirkau po 69 rolleyes.gif va tai kolkas tokia nuomonė mano...

įmanoma, jei ne labai sunkus audinys... 4u.gif
Atsakyti
ačiū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2006 09 12, 12:31)
O kiek pas Tave langų? g.gif
Aš kol kas pasipuošiau tik 2 langus - virtuvės ir miegamojo ir sumokėjau 3000 Lt. daugokai, bet užtat laaaaabai gražu bigsmile.gif

Tame ir reikalas, kad pas mane 4 balkonai, o langai visi vitrininiai :/ ale kaip bežiūrėsi, 8 kilolitai - per daug. O užsidengti reikia visus kaip įmanoma greičiau, bo pirmas aukštas...
Atsakyti
Mergaitės gal žinot kur galima rasti japoniškų širmų ala užuolaidų 000164.gif
Atsakyti
O aš norėčiau paklausti, kaip plauti ar skalbti,ju gi neišskalbsi,roletus.Sudėjo prieš vasarą plastikiniuose languose su grandinėlėm.Nusileidžia grioveliais,bet kaip juos išimti(neišimsi) ir išplauti,išvalyti kažkaip nepaklausiau, kai dėjo,net mintis tuo metu nekilo,bet kai po vasaros musės apdergė...Nežinau,ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(žibutėo @ 2006 09 14, 23:46)
O aš norėčiau paklausti, kaip plauti ar skalbti,ju gi neišskalbsi,roletus.Sudėjo prieš vasarą plastikiniuose languose su grandinėlėm.Nusileidžia grioveliais,bet kaip juos išimti(neišimsi) ir išplauti,išvalyti kažkaip nepaklausiau, kai dėjo,net mintis tuo metu nekilo,bet kai po vasaros musės apdergė...Nežinau,ka daryti.

Jie valomi tik cheminėse valyklose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutėo @ 2006 09 14, 23:46)

Su valymu yra bėda doh.gif Mes kvietėmės firmą į namus, kad išvalytų roletus. Jie valomi tik cheminiu būdu, o kaina kandžiojasi. Už virtuvės ir dviejų kambarių roletų valymą suplojome 2000lt doh.gif
Atsakyti