Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(akvilyte @ 2006 09 05, 13:15)
wub.gif labai grazi  wub.gif  jei ne paslaptis kiek tokios metras kainuoja blush2.gif

man irgi... wub.gif
vienas metras kainuoja 79 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2006 09 05, 13:19)
man irgi...  wub.gif
vienas metras kainuoja 79 Lt.

plotis turbut 1.4 g.gif nu bet neraliai grazi wub.gif
Atsakyti
Burbuk labai gražu wub.gif . O kur pirkai audinį ir kas siuvo?
Atsakyti
QUOTE(Sonatag @ 2006 09 05, 15:20)
Burbuk labai gražu wub.gif . O kur pirkai audinį ir kas siuvo?

Ačiū, Sonatag ax.gif
Man ir virtuvės romanetę, ir miegamojo užuolaidas siuvo Kaune, užuolaidų salone "Celestina" (kitoj pusėj Hyper Maximos).
akvilyte kažkada minėjo, kad romanetės labai brangios, bet audinius išsirenku tikrai gerus, su dizainere irgi labai gerai susibendravom, surandam kompromisų ir ir ten man viską "sukomplektuoja".
Dabar užsisakinėsiu svetainei romanetę ir pagaliau bus visi langai papuošti bigsmile.gif
Atsakyti
ar kas jau buvo siauliuose tam salonelyje rasvilte,ta centriniam turguje,prie manes puse valandos niekas nepriejo.kaip jums aptarnavimas man be zodziu...
Atsakyti
QUOTE(simvila @ 2006 09 05, 21:03)
ar kas jau buvo siauliuose tam salonelyje rasvilte,ta centriniam turguje,prie manes puse valandos niekas nepriejo.kaip jums aptarnavimas man be zodziu...

Na nzn, bet as ten visas savo uzuolaidas uzsisakiau. Ir aptarnavo normaliai g.gif kas liecia kaians tai tikrai pigiau nei "Flokoneje" 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galetumet pasakyti kur Kaune ieskoti romaneciu, kur didesnis pasirinkimas ir kokios kainos rolleyes.gif
Atsakyti
Celestina yra vienas brangiausių užuolaidų salonų Kaune..
Nors prisipažįstu, vienas užuolaidas turiu iš jų pasiėmusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gi_de_R @ 2006 09 07, 14:33)
Celestina yra vienas brangiausių užuolaidų salonų Kaune..
Nors prisipažįstu, vienas užuolaidas turiu iš jų pasiėmusi blush2.gif

o kodėl tu blush2.gif ? g.gif
aš turiu iš jų ir užuolaidas, ir romanetes - labai esu patenkinta kokybe, medžiagos gražios ir geros, pasiuvimas liuks, sutariam ir susitariam su dizainere irgi gerai mirksiukas.gif
tiesą pasakius, per daug ir nesidomėjau, kur dar Kaune gerai siuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simvila @ 2006 09 05, 22:03)
.kaip jums aptarnavimas man be zodziu...

labaiausia aptarnavimas man patinka vilniaus parduotuvese thumbup.gif ten visad sulauksi pagalbos ir normalaus aptarnavimo ax.gif

deja kaune keliose parduotuvese aptarnavimas klaikus doh.gif esu kelis kartus uzejus su dzinsais ir pliazankem.. tai vos ne kaip i bomze ziurejo blink.gif doh.gif o kt karta ejau is kazkur su kostiumeliu, pasidazius ir ttt.. nu ir nespejau pro duris ieit kaip prisoko doh.gif slykstu verysad.gif dabar tas parduotuves aplenkiu...

o cia siaip akim paganyt ax.gif na tai kas man grazu blush2.gif

user posted image

o cia mergaites kambary uzuolaidos:
user posted image
Atsakyti
Aš irgi įmesiu šį tą akim paganyt mirksiukas.gif tiksliau čia mano mamos miegamojo romanetė, žadėjau vienai mergytei parodyt, kaip atrodo iš trijų dalių romanetė, tai va pažadą ir vykdau mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
man va tok klausimukas iskilo ax.gif jei yra romanete pvz ant balkono duru,ar ji netrukdo i vidu pilnai atidaryti duris? ar pvz. langa ?
Atsakyti