Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(ramux @ 2006 08 20, 23:02)
Dar norėjau pasikonsultuot.Mano virtuvėje sienos dažytos geltona(ne ryški) spava,o plyteles daugiau į rudumą panašios.Kokios spalvos kabintumėte dienines užuolaidas?Ar baltas,ar geltonas,ar rusvas? Man iš ties svarbi Jūsų nuomonė. wub.gif

priklausomai i kuria pusia tavo langai (bent pas mane tai yra svarbu, nes langas i siauria, todel norisi kuo labiau sviesinti, o jei pietinis - gal labiau tamsesnio ar kazko tankesnio, maziau pralaidaus saulei...) o siaip gal baltas ar gelsvas, juk plyteles toliau nuo lango...
Atsakyti
beje, noriu paklausti, ar imanoma pakabinti roletus ant seno tipo langu (mediniu)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanita: 21 rugpjūčio 2006 - 09:31
QUOTE(laura x @ 2006 08 19, 15:08)
paaiskinkit prasycia smulkiau apie ta plevele  ax.gif  biggrin.gif  negi per ja tikrai nieko is lauko nepersimato,ar langas is vidaus neuztamseja,kur galima isigyti ir...
jei ji tikrai tokia stebuklinga,kad is lauko nieko nesimato,tada super,jokiu uzuolaidu nekabinciau  thumbup.gif

Tą plėvelę klijuoja reklamos firmose(kur daugiau nežinau, nes mano draugė ten dirba). Kambario tikrai neužtamsina, jei klijuosi mažesnio intensyvumo( jų yra įvairių rūšių; daugiau-mažiau užtamsina). O iš lauko matosi tik prikišus nosį prie stiklo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2006 08 21, 10:12)
Tą plėvelę klijuoja reklamos firmose(kur daugiau nežinau, nes mano draugė ten dirba). Kambario tikrai neužtamsina, jei klijuosi mažesnio intensyvumo( jų yra įvairių rūšių; daugiau-mažiau užtamsina). O iš lauko matosi tik prikišus nosį prie stiklo  tongue.gif

DEKUI smile.gif V
Atsakyti
QUOTE(Globaliste @ 2006 08 17, 22:48)
patarkite ka kabinti miegamajame, langas 230 x 130..nenoriu labai apsikabineti naktinem, dieninem.. kazka viena..  biggrin.gif
kazkaip linkstu link kokiu naturaliu dalyku.. arba kokiu a la bambuku roletu, arba mediniu platesniu zaliuziu.. g.gif  zodziu nuotaika tokia miegamajame : vyrauja visur medis azuolas: lova, lentos, palanges, lentynka nisoj; sampano spalvos tapetu tokiu paglamzytu biski siena viena.. nzn gal ta pati stiliu islaikyt ir kabint kokius medzius ant lango.. bijau kad nebus romantiska.. biggrin.gif  arba kokias masyvias vienas lino uzuolaidas.. net nzn...  kazkaip jokiu margymunu ir tipo lengvu audiniu roletu man  schmoll.gif

Globaliste,
pagal tavo aprasyma manau turetu tikti balto lino tankesnes uzuolaidos, su ant virsaus prisiutu (viena juosta pirmame trecdalyje nuo apacios) kitu sviesiai rudu pervieciamu rastuotu audiniu.
Taip apsisaugosi nuo nepageidaujamu zvilgsniu tiek nakti tiek diena. Beto jei langai i pietus sviesos irgi turesi pakankamai smile.gif
Atsakyti
labas,noreciau patarimo.Issidazem svetaine dviem spalvom sviesia zalia(sviesi salotine) ir sviesia rozine,kokias reikti deti dienines uzuolaidas,naktiniu nenoriu.Tiksliau kokios tikitu 4u.gif is anksto dekoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2006 08 21, 11:12)
Tą plėvelę klijuoja reklamos firmose(kur daugiau nežinau, nes mano draugė ten dirba). Kambario tikrai neužtamsina, jei klijuosi mažesnio intensyvumo( jų yra įvairių rūšių; daugiau-mažiau užtamsina). O iš lauko matosi tik prikišus nosį prie stiklo  tongue.gif

Vakar pro šalį pravažiavom, tai mačiau tokią iškabą "Langų tamsinimas, plėvelė" ar kažkas panašaus. Manau, kad tai būtent tai. Tai buvo Kaune, prie Ortopedinės klinikos, šalia Falck Security būstinės yra įsikūrusi ta firma, pavadinimas kažkoks panašus į Aša ar kažkas tokio. Jau nepamenu doh.gif Bet ten iškabos labai riebios, tikrai matosi smile.gif Jei ką, apėjusios visą Ortopedinį pastatą rastumėt, nes jie visi sujungti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 23 rugpjūčio 2006 - 06:54
QUOTE(jurgjtaaa @ 2006 08 22, 23:43)
labas,noreciau patarimo.Issidazem svetaine dviem spalvom sviesia zalia(sviesi salotine) ir sviesia rozine,kokias reikti deti dienines uzuolaidas,naktiniu nenoriu.Tiksliau kokios tikitu 4u.gif is anksto dekoju biggrin.gif

jei ta siena kur langas- salotine tai dėčiau ryškesnę rožinę.. nei ta siena rožinė tai dėčiau salotinę arba irgi ryškesnę rožinę g.gif

QUOTE(light blue @ 2006 08 23, 07:53)
Ortopedinį pastatą rastumėt, nes jie visi sujungti smile.gif

šiaip evelkas priešais ortopedinį irgi deda man rodos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 23, 07:53)
Vakar pro šalį pravažiavom, tai mačiau tokią iškabą "Langų tamsinimas, plėvelė" ar kažkas panašaus. Manau, kad tai būtent tai. Tai buvo Kaune, prie Ortopedinės klinikos, šalia Falck Security būstinės yra įsikūrusi ta firma, pavadinimas kažkoks panašus į Aša ar kažkas tokio. Jau nepamenu  doh.gif Bet ten iškabos labai riebios, tikrai matosi smile.gif Jei ką, apėjusios visą Ortopedinį pastatą rastumėt, nes jie visi sujungti smile.gif

o gal kas žinot, kokios firmos tuo užsiima Vilniuje? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

žiūriu čia visos su įdėjomis. O aš tai va vis suku galvą dėl roletų. Nors jau ką čia besukti, šiandien po darbo skubu namuoja, atvažiuoja meistrelis išmatuoti langų. O aš net nežinau kokių spalvų noriu. Na bet gal kaip nors. tik va gal kas turi patirties su roletais kurių pagrindas gumuotas? ar yra kokiu nusiskundimų? nes mes mąstom gumuota imti į saloną, kur Tv stovės, bet mums sako, kad ta guma smirda ir pan. tai net nebežinau. Gal kas ką patartu?
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2006 08 21, 12:12)

Teko girdėti apie tas plėveles - dieną tu matai viską, tavęs nemato niekas; vakare (įjungus šviesą) tu nieko nematai, tave mato visi. rolleyes.gif biggrin.gif Tikriausiai bet kuriuo atveju naktinių užuolaidų/roletų reikėtų...O dėl užtamsinimo - vis tiek gi kažkiek turėtų tamsinti...
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2006 08 23, 15:01)
Sveikos,

žiūriu čia visos su įdėjomis. O aš tai va vis suku galvą dėl roletų. Nors jau ką čia besukti, šiandien po darbo skubu namuoja, atvažiuoja meistrelis išmatuoti langų. O aš net nežinau kokių spalvų noriu. Na bet gal kaip nors. tik va gal kas turi patirties su roletais kurių pagrindas gumuotas? ar yra kokiu nusiskundimų? nes mes mąstom gumuota imti į saloną, kur Tv stovės, bet mums sako, kad ta guma smirda ir pan. tai net nebežinau. Gal kas ką patartu?

Tik neimkit su guma.Niekas nepataria schmoll.gif net patys vadybininkai atkalbineja, tik nezinau kodel doh.gif Rinkites kuo tankesni audini.Jei reikia uztamsinti kambari, imkite kuo tamsesne jum patinkancia spalva.Ant lango ji labai tamsi nebus.Siaip tai klauskite patarimo vadybininko, jie mielai pataria, nes viska zino apie audinius.
Atsakyti