Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(KristiTal @ 2006 08 12, 12:15)
Akvilyte, is kokio tu miesto?

Įsikišiu aš, gal Akvilytė neužpyks blush2.gif . Ji iš Kauno.

AKVILYTE, mačiau, kad leliuką savo vesi į darželį, kuris yra Plechavičiaus g-vėje. Šiaip tai aš Kalniečiuose, jei Tavo g-vė jiems priklauso nesiorientuoju, bet...gal Tau Škirpos gatvė visai netoli mirksiukas.gif
Čia tokia įžanga į tai, kad man spalį verkiant reiks langus dangstyti kažkuom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 12, 13:22)
Įsikišiu aš, gal Akvilytė neužpyks  blush2.gif . Ji iš Kauno.

AKVILYTE, mačiau, kad leliuką savo vesi į darželį, kuris yra Plechavičiaus g-vėje. Šiaip tai aš Kalniečiuose, jei Tavo g-vė jiems priklauso nesiorientuoju, bet...gal Tau Škirpos gatvė visai netoli  mirksiukas.gif
Čia tokia įžanga į tai, kad man spalį verkiant reiks langus dangstyti kažkuom  biggrin.gif

nepykstu ale visai nukrypom nuo temos schmoll.gif poster_offtopic.gif:

čia tema apie laingus ir kaip juos papuošt
mirksiukas.gif kas nori mano paslaugų prašom tiesiai į až mirksiukas.gif nenoriu nesusipratimų paskui biggrin.gif
Papildyta:
o šiaip toks kvailas klausimukas.. kur yra DAAAAAAAAAUG užuolaidinių audinių kaune g.gif gal kas užmatėt??? nes aš tik kelias žinau bet kad pasirinkimas skurdus mano akiai verysad.gif

reikia kažko įdomaus ir neįprasto.. gal kokiam užkampy žinot kokią parduotuvę? g.gif
Atsakyti
sodyboj visai liux variantas biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 08 08, 15:53)
Gal žinote kiek kainuotų apsiūti vieną bėginį metrą užuolaidų?

išsiaiškinau senukų kainas g.gif metras 2,5lt

QUOTE(Erina @ 2006 08 11, 16:16)
Merginos, pasakykit kur Kaune būtu galima išmušt tuos žiedus užuolaidoms. Kiek maždaug kainuotų, jei užuolaida 4 m.???

seniuose vieno žiedo įmušimas 3,5lt blink.gif bepročių gauja fool.gif
Atsakyti
Sveikutės. Tik dabar aptikau šią gerą temą.Jūsų daug,todėl nusprendžiau klausti patarimo.Mūsų butas antrame aukšte.Pro virtuvės langą matyti gretimo namo langai.Iš pradžių galvojau,kad virtuvėje dėsiu tki roletus,bet jau taip atvira atrodo. g.gif Gal reikia ir dieninių užuolaidų? Jei reikia,tai ką įdomaus pasiūlytumėte ir koks tiktų karnizas?Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2006 08 16, 18:09)
Sveikutės. Tik dabar aptikau šią gerą temą.Jūsų daug,todėl nusprendžiau klausti patarimo.Mūsų butas antrame aukšte.Pro virtuvės langą matyti gretimo namo langai.Iš pradžių galvojau,kad virtuvėje dėsiu tki roletus,bet jau taip atvira atrodo. g.gif Gal reikia ir dieninių užuolaidų? Jei reikia,tai ką įdomaus pasiūlytumėte ir koks tiktų karnizas?Ačiū.

Pas mane tas pats variantas, tai as dar desiu romanete lengvo audinio.
Atsakyti
patarkite ka kabinti miegamajame, langas 230 x 130..nenoriu labai apsikabineti naktinem, dieninem.. kazka viena.. biggrin.gif
kazkaip linkstu link kokiu naturaliu dalyku.. arba kokiu a la bambuku roletu, arba mediniu platesniu zaliuziu.. g.gif zodziu nuotaika tokia miegamajame : vyrauja visur medis azuolas: lova, lentos, palanges, lentynka nisoj; sampano spalvos tapetu tokiu paglamzytu biski siena viena.. nzn gal ta pati stiliu islaikyt ir kabint kokius medzius ant lango.. bijau kad nebus romantiska.. biggrin.gif arba kokias masyvias vienas lino uzuolaidas.. net nzn... kazkaip jokiu margymunu ir tipo lengvu audiniu roletu man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2006 08 16, 17:09)

Pas draugę yra taip, kad virtuvės langas ribojasi su šalia priklijuotu kitu namu. Tai per langą nu net koldūnus lėkštėje galėdavai skaičiuoti biggrin.gif Jie paprasčiausiai tą langą kažkaip specialiai tamsino. Na šiaip jis nepatamsėjo, bet iš lauko jau niekas nieko nemato. O šiaip pas ją tik roletas kabo.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 18, 11:34)
Pas draugę yra taip, kad virtuvės langas ribojasi su šalia priklijuotu kitu namu. Tai per langą nu net koldūnus lėkštėje galėdavai skaičiuoti  biggrin.gif Jie paprasčiausiai tą langą kažkaip specialiai tamsino. Na šiaip jis nepatamsėjo, bet iš lauko jau niekas nieko nemato. O šiaip pas ją tik roletas kabo.

Tas patamsinimas tai ant stiklo klijuojama plėvelė. thumbup.gif išeitis. Mes irgi taip darysim, nes pirmas aukštas ir virtuvės langai į laiptinės pusę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaika: 19 rugpjūčio 2006 - 09:53
paaiskinkit prasycia smulkiau apie ta plevele ax.gif biggrin.gif negi per ja tikrai nieko is lauko nepersimato,ar langas is vidaus neuztamseja,kur galima isigyti ir...
jei ji tikrai tokia stebuklinga,kad is lauko nieko nesimato,tada super,jokiu uzuolaidu nekabinciau thumbup.gif
Atsakyti
Dar norėjau pasikonsultuot.Mano virtuvėje sienos dažytos geltona(ne ryški) spava,o plyteles daugiau į rudumą panašios.Kokios spalvos kabintumėte dienines užuolaidas?Ar baltas,ar geltonas,ar rusvas? Man iš ties svarbi Jūsų nuomonė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2006 08 21, 00:02)
Dar norėjau pasikonsultuot.Mano virtuvėje sienos dažytos geltona(ne ryški) spava,o plyteles daugiau į rudumą panašios.Kokios spalvos kabintumėte dienines užuolaidas?Ar baltas,ar geltonas,ar rusvas? Man iš ties svarbi Jūsų nuomonė. wub.gif

rusvas 4u.gif
Atsakyti