Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

Shyna, ir gražu ir nematyta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 03 05, 16:17)
Paveikslas ant roleto - kai nėr ka veikt, ir roletas nekainuoja šimtais (šitas pirktas iš senukų už 50 lt)

man ir patiko,tik viena smulkmena doh.gif -piest reik mokeet cool.gif

O kokiais dazais cia piesei?
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 03 05, 18:25)
man ir patiko,tik viena smulkmena  doh.gif -piest reik mokeet  cool.gif

O kokiais dazais cia piesei?

tempera
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 03 05, 16:17)

shyna, buvau maciusi kazkurioj kitoj temelej, bet dar karta noriu pagirti, kad labai grazu ir isradinga thumbup.gif
Atsakyti
Mergucios, kur galima paziureti Akvilytes darbu pavyzdzius? Gal turit kokia nuoroda uzsislepusios? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 03 05, 17:17)
Paveikslas ant roleto - kai nėr ka veikt, ir roletas nekainuoja šimtais (šitas pirktas iš senukų už 50 lt)

user posted image

LABEI grazu,man tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Shyna - kelintą kartą vis žiūriu į roletus ir grožiuosiu , super thumbup.gif

Kadangi esi prie meno - tai gal žinai dažus, kurie laikytųsi ant stiklo. Čia aš ne į temą - virtuvėje stiklas tarp spintelių. Iš kitos pusės jau nebegalim dekoruoti. Gal ką patarsi? O gal atvažiuosi ir išdekoruosi - roletus, stiklą, dar ką nors atrasim ..... blush2.gif mirksiukas.gif Svajoju apie ale japonišką sodą tapytą ... wub.gif
Atsakyti
sakykit, ar imanoma pasikeisti paciam roletu ta medziaga. Yra roletai, tie su kreipianciu mechanizmu, bet man nepatinka jie, spalvos man netinka. O tik medziagos pakeitimas virs 200 Lt. Bet itariu ten ne bet kokia medziaga tinka, ir kur jos ieskoti.

O va matau roletas rašo iš senuku uz 50 Lt. Ar labai nepatogu tokie paprasti, nepritvirtinti prie lango? Gal i dukrtytes kambari ir toks tiktu?
Atsakyti
As ir prisidesiu prie pagyrimu,Shynos ruletai superiniai,labai grazus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 06, 16:38)
Shyna - kelintą kartą vis žiūriu į roletus ir grožiuosiu , super  thumbup.gif

Kadangi esi prie meno - tai gal žinai dažus, kurie laikytųsi ant stiklo. Čia aš ne į temą - virtuvėje stiklas tarp spintelių. Iš kitos pusės jau nebegalim dekoruoti. Gal ką patarsi? O gal atvažiuosi ir išdekoruosi - roletus, stiklą, dar ką nors atrasim .....  blush2.gif  mirksiukas.gif Svajoju apie ale japonišką sodą tapytą ...  wub.gif

Na nelabai zinau, cia jau specialiai reiktu dometis, ieskoti info kazkokios. o pati as rimtai tokiais dalykais neuzsiimu, tik seip va sau kartais pateplioju.
Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2007 03 06, 17:19)
O va matau roletas rašo iš senuku uz 50 Lt. Ar labai nepatogu tokie paprasti,  nepritvirtinti prie lango? Gal i dukrtytes kambari ir toks tiktu?

Na jis tvirtinasi prie lango - du laikikliai prisisuka prie remo. Arba galima ir ant lango nisos sukt, tik tada reikia ziuret kad dengtu visa nisa ir kad langui atsidaryt uztektu tarpo. Zodziu reik issimatuot viska ir ieskot tokiu pat matmenu.
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2007 03 06, 17:19)
sakykit, ar imanoma pasikeisti paciam roletu ta medziaga. Yra roletai, tie su kreipianciu mechanizmu, bet man nepatinka jie, spalvos man netinka. O tik medziagos pakeitimas virs 200 Lt. Bet itariu ten ne bet kokia medziaga tinka, ir kur jos ieskoti.

O va matau roletas rašo iš senuku uz 50 Lt. Ar labai nepatogu tokie paprasti,  nepritvirtinti prie lango? Gal i dukrtytes kambari ir toks tiktu?

Labas. Medziaga ne sunku pakeist-inei klijojama ant vamzdeliju su spec.juosta(klijai is dveju puses)o medziaga galima nupirkt koki nori(tik reike paeskot)paklausinek kur gamina ruletu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 03 05, 20:21)

O kur tokiu buna pirkti ir ar gerai laikosi,nenubyra? ax.gif
Atsakyti