Shyna, ir gražu ir nematyta
QUOTE(Shyna @ 2007 03 05, 16:17)
Paveikslas ant roleto - kai nėr ka veikt, ir roletas nekainuoja šimtais (šitas pirktas iš senukų už 50 lt)
man ir patiko,tik viena smulkmena -piest reik mokeet
O kokiais dazais cia piesei?
QUOTE(happy @ 2007 03 05, 18:25)
tempera
QUOTE(Shyna @ 2007 03 05, 16:17)
shyna, buvau maciusi kazkurioj kitoj temelej, bet dar karta noriu pagirti, kad labai grazu ir isradinga
Mergucios, kur galima paziureti Akvilytes darbu pavyzdzius? Gal turit kokia nuoroda uzsislepusios?
QUOTE(Shyna @ 2007 03 05, 17:17)
Paveikslas ant roleto - kai nėr ka veikt, ir roletas nekainuoja šimtais (šitas pirktas iš senukų už 50 lt)
LABEI grazu,man tai
Shyna - kelintą kartą vis žiūriu į roletus ir grožiuosiu , super
Kadangi esi prie meno - tai gal žinai dažus, kurie laikytųsi ant stiklo. Čia aš ne į temą - virtuvėje stiklas tarp spintelių. Iš kitos pusės jau nebegalim dekoruoti. Gal ką patarsi? O gal atvažiuosi ir išdekoruosi - roletus, stiklą, dar ką nors atrasim ..... Svajoju apie ale japonišką sodą tapytą ...
Kadangi esi prie meno - tai gal žinai dažus, kurie laikytųsi ant stiklo. Čia aš ne į temą - virtuvėje stiklas tarp spintelių. Iš kitos pusės jau nebegalim dekoruoti. Gal ką patarsi? O gal atvažiuosi ir išdekoruosi - roletus, stiklą, dar ką nors atrasim ..... Svajoju apie ale japonišką sodą tapytą ...
sakykit, ar imanoma pasikeisti paciam roletu ta medziaga. Yra roletai, tie su kreipianciu mechanizmu, bet man nepatinka jie, spalvos man netinka. O tik medziagos pakeitimas virs 200 Lt. Bet itariu ten ne bet kokia medziaga tinka, ir kur jos ieskoti.
O va matau roletas rašo iš senuku uz 50 Lt. Ar labai nepatogu tokie paprasti, nepritvirtinti prie lango? Gal i dukrtytes kambari ir toks tiktu?
O va matau roletas rašo iš senuku uz 50 Lt. Ar labai nepatogu tokie paprasti, nepritvirtinti prie lango? Gal i dukrtytes kambari ir toks tiktu?
As ir prisidesiu prie pagyrimu,Shynos ruletai superiniai,labai grazus.
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 03 06, 16:38)
Shyna - kelintą kartą vis žiūriu į roletus ir grožiuosiu , super
Na nelabai zinau, cia jau specialiai reiktu dometis, ieskoti info kazkokios. o pati as rimtai tokiais dalykais neuzsiimu, tik seip va sau kartais pateplioju.
Papildyta:
QUOTE(Tynka @ 2007 03 06, 17:19)
Na jis tvirtinasi prie lango - du laikikliai prisisuka prie remo. Arba galima ir ant lango nisos sukt, tik tada reikia ziuret kad dengtu visa nisa ir kad langui atsidaryt uztektu tarpo. Zodziu reik issimatuot viska ir ieskot tokiu pat matmenu.
QUOTE(Tynka @ 2007 03 06, 17:19)
sakykit, ar imanoma pasikeisti paciam roletu ta medziaga. Yra roletai, tie su kreipianciu mechanizmu, bet man nepatinka jie, spalvos man netinka. O tik medziagos pakeitimas virs 200 Lt. Bet itariu ten ne bet kokia medziaga tinka, ir kur jos ieskoti.
Labas. Medziaga ne sunku pakeist-inei klijojama ant vamzdeliju su spec.juosta(klijai is dveju puses)o medziaga galima nupirkt koki nori(tik reike paeskot)paklausinek kur gamina ruletu
QUOTE(Shyna @ 2007 03 05, 20:21)
tempera
O kur tokiu buna pirkti ir ar gerai laikosi,nenubyra?