Papildyta:
wow, nemegstu zaliu kambariu, bet sitas
O man tas zalias labaaai megstu zalia.O rudas tai nelabai nemegstu tamsiu spalvu
as gyvenau zaliame kambari, bet spalva pas mane buvo tokia kaip uz lempos (kaire siena)....tai labai gera tokiam kambari, pas mane buvo miegamasis cia gal ne i tema
tas zalias kambariukas o uzuolaidos taip tvarkingai atrodo
QUOTE(biscuit @ 2007 03 04, 16:22)
kur Vilniuje yra uzuolaidoms audiniu pirkti na Senukus ir Akropolio Ermitaza tai zinau. o kur dar?
yra didelė parduotuvė Kalvarijų gatvės pradžioje, visas salonas. O pavadinimas kažkoks iš I... užkrito
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 05, 08:03)
yra didelė parduotuvė Kalvarijų gatvės pradžioje, visas salonas. O pavadinimas kažkoks iš I... užkrito
Ibrahim
Dar yra Dekorvila Fabijoniskese (berods Staneviciaus g. )
Taip pat nemazai gali uzuolaidoms pritaikyti is Auduvijos parduotuves (greta kalvariju turgaus, is Klaipedos g. puses)
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 03 05, 10:58)
Ibrahim
Taip pat nemazai gali uzuolaidoms pritaikyti is Auduvijos parduotuves (greta kalvariju turgaus, is Klaipedos g. puses)
ACIU
šitoje nuotraukoje man gražiausia vaza gėlėms
Paveikslas ant roleto - kai nėr ka veikt, ir roletas nekainuoja šimtais (šitas pirktas iš senukų už 50 lt)