Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(akvilyte @ 2007 02 28, 22:31)
nuo 150lt/ m

Tada tikrai tai brangu rolleyes.gif nes mano langas 3,3m
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2007 02 28, 22:31)
jei tu klausi apie pačius karnizus, tai mes pirkome savaitgalį 3.30 m ir dviejų bėgelių, tai kainavo 89 lt. Kad būtų labai daug brangesni kiti nemačiau...

Manau pirksim ir mes karnizus ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal reikia kam tokių užuolaidų:
dieninės užuolaidos
Atsakyti
akvilyte help.gif laukiu tavo atsakymo 4u.gif parasiau az
Atsakyti
Pamparam labai grazi uzuolaida, ir dar nebrangi smile.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif atejo laikas ir man susimastyti apie uzuolaidas ax.gif kokios tiktu prie svesiai zaliu/salotiniu tapetu? ir ant ko jas kabinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 02, 16:10)
Labukas smile.gif  atejo laikas ir man susimastyti apie uzuolaidas  ax.gif  kokios tiktu prie svesiai zaliu/salotiniu tapetu? ir ant ko jas kabinti?  g.gif

Pas mane tokie tapetai vaikų kambaryje, tai užuolaidas planuoju, trumpas, iki palangės, iš lengvos medžiagos, tamsiai mėlynas arba bordo spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 02, 16:10)
Labukas smile.gif  atejo laikas ir man susimastyti apie uzuolaidas  ax.gif  kokios tiktu prie svesiai zaliu/salotiniu tapetu? ir ant ko jas kabinti?  g.gif

Pas mane tokie tapetai, na žalio obuolio spalvos. O užuolaidos naktinės vaivaotykštinės, sunkaus audinio, nes mum reikėjo geros pasaugos nuo saulės, spalva derinta gal labiau prie ąžuolinių grindų - iš rudos pereina, geltona, žalsva, na tokia samaninė cool.gif
Atsakyti
na ir as gal derinsiu prie grindu, baldu ... o ant ko jas kabinat? dabar toks didelis pasirinkimas tu visu karnizu ... noriu ilgu uzuolaidu smile.gif
Atsakyti
Na, man gražiausiai atrodo karnizai-bėgeliai. Būna 2, 3 ir daugiau bėgelių. Ir gražiai ir tvarkingai atrodo, ypač jei užuolaidos ilgos 4u.gif

Lalaa, kokią spalvą išsirinkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 02 kovo 2007 - 19:14
QUOTE(Limcamca @ 2007 03 02, 21:14)
Na, man gražiausiai atrodo karnizai-bėgeliai. Būna 2, 3 ir daugiau bėgelių. Ir gražiai ir tvarkingai atrodo, ypač jei užuolaidos ilgos  4u.gif

Lalaa, kokią spalvą išsirinkai?

Svetaine tapetuosim sekmadieni sviesiai salotine spalva, grindys sudietos sviesaus azuolo splava, baldai gal irgi bus sviesus g.gif isivaizduoju tik ryskias detales pvz. pagalveles ivairiu spalvu, kilimeli ... siaip kai istapetuosim kambari bus matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 03 02, 19:10)
na ir as gal derinsiu prie grindu, baldu ... o ant ko jas kabinat? dabar toks didelis pasirinkimas tu visu karnizu ... noriu ilgu uzuolaidu  smile.gif

Kadangi mūsų langas platus kažkur 4 m. tai karnizai čia nebūtų tikę, tai rinkomės bėgelius 4u.gif
Atsakyti
Mergynos, patarkit i ka atkreipt demesi uzsakant roletus?
Ant lango 134/126 su montavimu kaina 200lt. (vidutines kainos medziag.) cia normaliai? ax.gif
Atsakyti