Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2007 02 27, 14:33)
Vat norejau pasiteiraut, o kokius planuoji det roletus tvirtinamus prie pacio lango,  ar tuos kurie laisvai kabo?

o kokie ten dar roletai kur laisvai kabo g.gif nemaišai su romanetėm? pas mane bus tie, kur prie pačio lango smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 02 28, 11:57)
o kokie ten dar roletai kur laisvai kabo g.gif  nemaišai su romanetėm? pas mane bus tie, kur prie pačio lango smile.gif

Prie pat lango roletus daro pagal uzsakyma, o yra pirkt tokiu laisvai kabanciu roletu tvirtinamu virs lango (Senukuose man cia konsultante aprode), roletai juk susisuka, o romanetes susitraukia, nemaisau smile.gif

Radau idomu sirmos varianta/pakaitala smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka@yahoo.com: 28 vasario 2007 - 11:37
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2007 02 28, 11:30)

Radau idomu sirmos varianta/pakaitala smile.gif

user posted image

Nagi nagi??? Pasidalink, prašau ax.gif
Atsakyti
Kol kas nelabai ka turiu papasakot, tiesiog internete radau tokias sirmas, ir tikiuosi bendrom jegom issiaiskinsim kokia cia ju konstrukcija.

Kiek suprantu kabinasi ant paprasto karnizo, uzuolaidu virsuje ir apacioje geleziukai, kad butu lygios, o vat kaip ir ant kokiu ziedeliu tvirtinasi kol kas nelabai suprantu, gal kas daugiau su tuo susidures ir gali patart?

Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 02 27, 11:51)
Akvilyte,
isduok prasau kur pirkai Siauliuose, as irgi ten "minsiu" tu uzuolaidu, nes po Vilniu belakstant jau padai paraudo, o man vaiku kambary TOOOKIU LAAABAI reikia...  sunglasses2.gif

jeigu suizinotum kur tiksliai yra, galeciau nupirkt ir atsiust 4u.gif Nereiktu minti ax.gif
Atsakyti
Dar iškilo klausimėlis kaip padaryt viko kambary užuolaidas įdomesnes? Niekur nieko įdomaus nerandu, mergytė pas mane tai gal kažką iš Disnėjaus temos arba princesiško.
Atsakyti
QUOTE(Liudoskis @ 2007 02 28, 17:28)
Dar iškilo klausimėlis kaip padaryt viko kambary užuolaidas įdomesnes? Niekur nieko įdomaus nerandu,  mergytė pas mane tai gal kažką iš Disnėjaus temos arba princesiško.

na jo.. šiaip gatavo nelabai ką ir rasi doh.gif bet pvz uzsakyt galima laaaaaaabai superinių audinių wub.gif o dar mergaitės kambariui wub.gif
iš to ką radom, sukurpiau tokias:
user posted image
user posted image
man jos labai mielos wub.gif

žaneta
, tiksliai negaliu pasakyt kur pirkau tą medžiagėlę su drugeliais.. žinau tik kaip ten nusigaut doh.gif aido gatvėj berods g.gif

dėl širmų
, taip.. mechanizmai tikrai brangūs... bet laisvai galima daryt ant paprastų bėgelių ir prikabint stumdymo pagaliuką thumbup.gif kaina trigubai mažesnė bigsmile.gif
Atsakyti
kad lygtais ten nebera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudoskis @ 2007 02 28, 17:28)
Dar iškilo klausimėlis kaip padaryt viko kambary užuolaidas įdomesnes? Niekur nieko įdomaus nerandu,  mergytė pas mane tai gal kažką iš Disnėjaus temos arba princesiško.

Dienines užuolaidas vaikų kambariams vienas su princesėmis, kitas su Mikėm Pūkuotukais pirkau Urme (Kaunas). Man jos thumbup.gif ir kaina prieinama.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 28, 19:32)
dėl širmų[/b], taip.. mechanizmai tikrai brangūs... bet laisvai galima daryt ant paprastų bėgelių ir prikabint stumdymo pagaliuką  thumbup.gif  kaina trigubai mažesnė  bigsmile.gif

o brangūs.. tai kiek jie kainuoja ir kur jų yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 02 28, 22:28)

jei tu klausi apie pačius karnizus, tai mes pirkome savaitgalį 3.30 m ir dviejų bėgelių, tai kainavo 89 lt. Kad būtų labai daug brangesni kiti nemačiau...
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 02 28, 22:28)

nuo 150lt/ m
Atsakyti