Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(lioliuke @ 2007 02 19, 13:36)
Juraciuks, Nzn ka tu nori tiksliai zinoti apie tuos ziedus. as  irgi domejausi tais ziedais, kaip juos isikalti i uzuolaidas o pasirodo labai paprasta, Nueini i koki uzuolaidu salona ir paprasai kad tau ju parduotu, ten yra ivairiu spalvu, ir dydziu, tai nusiperki ir isikali, nzn kaip juos pamatysi tai viska ir suprasi. tik skyle reikes atidziai pagal atitinkama dydi issikirpti.

Aš čia vis skaitinėjau skaitinėjau ir pati pasisiuvau užuolaidas su žiedais, nors nesu siuvėja. Sunkiausia man buvo tiesiai nukirpti audinį ir tiesios siūlės siuvimas. Lengviausia įdėti žiedus, nors iš pradžių maniau kitaip, kad žiedus labai sudėtinga įdėti. O žiedus pirkau ten kur ir karnizus. Jie tokios pačios spalvos kaip karnizas, plastmasiniai, atsidarantys. Kai pasiuvi užuolaidą, įdėjus viršuje pakietinimo juostą žiedams, atsižymi kurioje vietoje bus žiedai, apibrauki žiedo vidų, iškerpi apvalią skylę pagal atžymėtą žiedo vidų, atidarai žiedą, vieną jo pusę dedi iš vienos audinio pusės, kitą iš kitos ir užspaudi. Pirmą žiedą dėjau 7 cm nuo audinio krašto, kitus kas 17 cm. ( 17 cm atstumas tarp žiedų centrų). Dar tą iškirptą skylę apdeginau su degtuku aplinkui, kad neirtų audinys, jei reikės skalbti, bet nežinau ar taip reikia. Užuolaidų salone kai aiškinausi, tai sakė, kad tas skyles su kažkokiu aparatu iškerpa ir jų kraščiuką su tuo aparatu iš karto apdegina. Bet pati nemačiau, kaip tai daroma. Nežinau ar aiškiai parašiau, bet kai pats darai, paimi į rankas žiedą,tai tada paaiškėja.
Papildyta:
Tiesa, žiedų skaičius turi būti lyginis, kad ten kažkaip bangos pradžia ir pabaiga gautųsi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2007 02 20, 15:46)
Aš čia vis skaitinėjau skaitinėjau ir pati pasisiuvau užuolaidas su žiedais, nors nesu siuvėja. Sunkiausia man buvo tiesiai nukirpti audinį ir tiesios siūlės siuvimas. Lengviausia įdėti žiedus, nors iš pradžių maniau kitaip, kad žiedus labai sudėtinga įdėti. O žiedus pirkau ten kur ir karnizus. Jie tokios pačios spalvos kaip karnizas, plastmasiniai, atsidarantys. Kai pasiuvi užuolaidą, įdėjus viršuje pakietinimo juostą žiedams, atsižymi kurioje vietoje bus žiedai, apibrauki žiedo vidų, iškerpi apvalią skylę pagal atžymėtą žiedo vidų, atidarai žiedą, vieną jo pusę dedi iš vienos audinio pusės, kitą iš kitos ir užspaudi. Pirmą žiedą dėjau 7 cm nuo audinio krašto, kitus kas 17 cm. ( 17 cm  atstumas tarp žiedų centrų). Dar tą iškirptą skylę apdeginau su degtuku aplinkui, kad neirtų audinys, jei reikės skalbti, bet nežinau ar taip reikia. Užuolaidų salone kai aiškinausi, tai sakė, kad tas skyles su kažkokiu aparatu iškerpa ir jų kraščiuką su tuo aparatu iš karto apdegina. Bet pati nemačiau, kaip tai daroma. Nežinau ar aiškiai parašiau, bet kai pats darai, paimi į rankas žiedą,tai tada paaiškėja.
Papildyta:
Tiesa, žiedų skaičius turi būti lyginis, kad ten kažkaip bangos pradžia ir pabaiga gautųsi. 4u.gif

Ačiu dabar aišku. Nepagalvojau, kad pirma reikia skylutes padaryti, o po to žiedelį statyt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kartais turite ar zinote kur galeciau paziureti pavyzdziu kaip daryti romaneciu apacia, nu kad grazu butu, as galvoju daryt kaip tokio zinot skliaustelio su snapeliu kur per matematika rasom ax.gif
gal turite ideju kas dar graziau butu?
buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Laba, mergaitės, reikia ir man langams rūbelių.
Nu kaip jau laaabai man tos vadinamos širmos patinka wub.gif Tik vat mechanizmai per brangiai kainuoja, tai aš pagalvojau sau, gal galima jas pačiai pasisiūti ir ant paprastų dvigubų ar trigubų bėgelių pakabint (nu tokie plastikiniai, kur Senukuose pilna) g.gif ? Na, neslankiotų jos ten visaip gražiai sinchroniškai, rankytėm pastumdyčiau, bet vaizdas tai toks pat turėtų būti, kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 02 23, 17:35)
Nu kaip jau laaabai man tos vadinamos širmos patinka wub.gif  Tik vat mechanizmai per brangiai kainuoja, tai aš pagalvojau sau, gal galima jas pačiai pasisiūti ir ant paprastų dvigubų ar trigubų bėgelių pakabint (nu tokie plastikiniai, kur Senukuose pilna) g.gif ? Na, neslankiotų jos ten visaip gražiai sinchroniškai, rankytėm pastumdyčiau, bet vaizdas tai toks pat turėtų būti, kaip manote?

O tai kiek kainuoja tie mechanizmai blush2.gif
Aš taip pat mąstau apie širmas, bet galvojau, kad tie paprastibėgeliai dedasi, o tai ką, yra specialūs širmoms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 02 23, 18:35)
Nu kaip jau laaabai man tos vadinamos širmos patinka wub.gif  Tik vat mechanizmai per brangiai kainuoja, tai aš pagalvojau sau, gal galima jas pačiai pasisiūti ir ant paprastų dvigubų ar trigubų bėgelių pakabint (nu tokie plastikiniai, kur Senukuose pilna) g.gif ? Na, neslankiotų jos ten visaip gražiai sinchroniškai, rankytėm pastumdyčiau, bet vaizdas tai toks pat turėtų būti, kaip manote?

As ir turiu tokia minti, vakar kaip tik toki pat sprendima maciau Šiaures miestelio Senukuose smile.gif na, gal kiek ir prastesnis tas vaizdas, nes matosi begeliai ir kazkiek prasciau vaikscioja, bet vaikscioja smile.gif tiktai galvoju gal geriau tiktu tas begelis kur priekis uzsidengia smile.gif
Atsakyti
Labai prasau pagalbos 4u.gif

kokios uzuolaidos tiktu prie violetiniu tapetu g.gif grindys sviesus azuolas ...
Atsakyti
O kokios tiktų prie klasikinių baldų miegamajam?
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2007 02 26, 17:30)
As ir turiu tokia minti, vakar kaip tik toki pat sprendima maciau Šiaures miestelio Senukuose smile.gif na, gal kiek ir prastesnis tas vaizdas, nes matosi begeliai ir kazkiek prasciau vaikscioja, bet vaikscioja smile.gif tiktai galvoju gal geriau tiktu tas begelis kur priekis uzsidengia smile.gif

ir aš apie tą patį variantą galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2007 02 26, 20:29)
Labai prasau pagalbos  4u.gif

kokios uzuolaidos tiktu prie violetiniu tapetu  g.gif  grindys sviesus azuolas ...

QUOTE(Liudoskis @ 2007 02 26, 23:54)
O kokios tiktų prie klasikinių baldų miegamajam?

lotuliukas.gif pas mane - klasikiniai miegamojo baldai iš ąžuolo ir šie tiek violetinės sienos... tokios kaip aš vadinu "išsigandusios alyvos" spalvos.. nu nemoku gal nupasakoti smile.gif tai užuolaidas nusipirkau panašios spalvos kaip sienos, tik su tokiu mažyčiu rašteliu. Nesu pasikabinusi, nes mano siuvėja nemoka įdėti žiedų doh.gif Vietoj naktinių bus roletas, o pačios užuolaidos noriu kad būtų tokios vienas kampas kaip ir suimtas , kad būtų lengviau prieiti prie roletų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 06, 16:20)
aš specialiai dėl to važiavau į šiaulius bigsmile.gif  kolkas neturiu laiko sau pasisiūt, bet pasikabinau tiesiog medžiagos gabaliuką ir laiminga lotuliukas.gif  wub.gif  labai seniai ieškojau su drgeliais wub.gif

turiu atliekamą gabaliuką.. metras ant metro keturiasdešimt.. tinka nebent mažai romanetei g.gif  pas mane kažkada irgi bus romanetė  lotuliukas.gif
tuoj paieškosiu nuotraukos g.gif
Papildyta:
va:
user posted image
Papildyta:
dar buvo tikie labiau violetiniai drugeliai... bet man labiau tiko šitos spalvos ax.gif

Akvilyte,
isduok prasau kur pirkai Siauliuose, as irgi ten "minsiu" tu uzuolaidu, nes po Vilniu belakstant jau padai paraudo, o man vaiku kambary TOOOKIU LAAABAI reikia... sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 02 27, 11:19)
lotuliukas.gif  pas mane - klasikiniai miegamojo baldai iš ąžuolo ir šie tiek violetinės sienos... tokios kaip aš vadinu "išsigandusios alyvos" spalvos.. nu nemoku gal nupasakoti smile.gif tai užuolaidas nusipirkau panašios spalvos kaip sienos, tik su tokiu mažyčiu rašteliu. Nesu pasikabinusi, nes mano siuvėja nemoka įdėti žiedų  doh.gif Vietoj naktinių bus roletas, o pačios užuolaidos noriu kad būtų tokios vienas kampas kaip ir suimtas , kad būtų lengviau prieiti prie roletų  wub.gif

Vat norejau pasiteiraut, o kokius planuoji det roletus tvirtinamus prie pacio lango, ar tuos kurie laisvai kabo?
Atsakyti