Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(Tutė @ 2007 02 12, 22:08)
Neskaičiau visos temos, bet gal kas neseniai tokias širmas ant bėgelių užsisakinėjot? Gal galit ką rekomenduoti? g.gif  Mano svetainės langas yra neaukšas ir ilgas. Romanetės man jį visai sumažins. Užuolaidų nenoriu, o tos širmos manau tiktų g.gif

mes uzsisakem, bet nieko pasakyt negaliu, nes dar tik po menesio atves
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2007 02 10, 11:55)
Parduodu uzuolaidas Romanetes, be mechanizmo.
Tinkancios 150cm. plocio mechanizmui, o uzuolaidu ilgis 160cm
user posted image
user posted image
user posted image

Uzuolaidos visikai naujos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2007 02 12, 17:46)
as siuvaus wink.gif bet VLN wink.gif as patenkinta tuo ka turiu  4u.gif  del pavyzdziu tai tikrai labai gerai veztis i vieta, o pavyzdzius kuriuos nori veztis renkiesi gi pati, taip kad bijot kad kazko nepaims nereikia wink.gif mes daug vezemes, ir kaip bebutu keista tai kas atrode parduotuvej nu kaip tik man, vat vietoj eme ir netiko sad.gif o ta kaemem taip sau, tiko net labai smile.gif gaila neto namuos neturiu ikelciau Jusu teismui  4u.gif

Ar labai brangu dabar? Pas mus trys palngai po 3 m pločio ir beveik 2 m aukščio - bijau pradėt ieškot blush2.gif
Atsakyti
AudraB čia ne skelbimų lenta poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 02 13, 09:29)
AudraB čia ne skelbimų lenta  poster_offtopic.gif

Vajetau labai atsiprasau, as maniau, kad jeigu siulote kur pirkti uzuolaidas ir siuvejas reklamuojate, tai galima parduoti ir uzuolaida sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 02 12, 23:27)
mes uzsisakem, bet nieko pasakyt negaliu, nes dar tik po menesio atves

o kur užsisakinėjot?
Atsakyti
norejau paklausti jusu, kas daugiau patirties turite su uzuolaidom, ar 2000Lt uz vieno lango uzuolaidas yra normali kaina, ar didoka? i kaina ieina medziagos, karnyzas, pasiuvimas, pakabinimas. siena, kurioje yra langas su balkono durimis - 3,5m. as kazkaip optimistiskai tikejausi 50% mazesnes kainos biggrin.gif

maldauju, atsakykit. man siandien iki 18val. reikia zinoti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indra*: 15 vasario 2007 - 09:55
QUOTE(indra* @ 2007 02 15, 09:26)
norejau paklausti jusu, kas daugiau patirties turite su uzuolaidom, ar 2000Lt uz vieno lango uzuolaidas yra normali kaina, ar didoka? i kaina ieina medziagos, karnyzas, pasiuvimas, pakabinimas. siena, kurioje yra langas su balkono durimis - 3,5m. as kazkaip optimistiskai tikejausi 50% mazesnes kainos  biggrin.gif

maldauju, atsakykit. man siandien iki 18val. reikia zinoti  tongue.gif

Na man vienam langui kainuoja kazkas 1000litu su viskuo. Siena 3,40m
Kabinsis begeliai ant lubu, bet nezinau uzuolaidu kainos. Cia gaunasi is sonu naktine tafta o viduje dienine.

Pakabinimas neieina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 15 vasario 2007 - 10:50
QUOTE(indra* @ 2007 02 15, 09:26)
norejau paklausti jusu, kas daugiau patirties turite su uzuolaidom, ar 2000Lt uz vieno lango uzuolaidas yra normali kaina, ar didoka? i kaina ieina medziagos, karnyzas, pasiuvimas, pakabinimas. siena, kurioje yra langas su balkono durimis - 3,5m. as kazkaip optimistiskai tikejausi 50% mazesnes kainos  biggrin.gif

maldauju, atsakykit. man siandien iki 18val. reikia zinoti  tongue.gif

čia užuolaida??? g.gif tada daug cool.gif kaina kurios tikėjais pakankamai gera rolleyes.gif

nebent audinys super druper brangus g.gif bet ar verta cool.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif gal kas patars, ar bent nukreips, kur paskaitinėti apie žiedų įdėjimą į užuolaida?
Atsakyti
Juraciuks, Nzn ka tu nori tiksliai zinoti apie tuos ziedus. as irgi domejausi tais ziedais, kaip juos isikalti i uzuolaidas o pasirodo labai paprasta, Nueini i koki uzuolaidu salona ir paprasai kad tau ju parduotu, ten yra ivairiu spalvu, ir dydziu, tai nusiperki ir isikali, nzn kaip juos pamatysi tai viska ir suprasi. tik skyle reikes atidziai pagal atitinkama dydi issikirpti.
Atsakyti
Sveikos, norėčiau patarimo dėl karnizų. Pas mane langai tokie dideli arkiniai, ir romanetes noriu kabinti į nišą, tai galvoju kur čia man rasti tokiu lenktų pagal mano lango formą karnizų g.gif turbūt patiems reiks kažką daryti, nes išlenktų būtent pagal mano lango viršaus išlinkima turbūt nerasim blush2.gif
Atsakyti