Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

Tada žinau kur. Dėkui. 4u.gif
Kai viską turėsi, gal galėtum pakomentuoti pasiuvimo kokybę blush2.gif (gali ir per až)
Atsakyti
as apvaziavau ne viena uzuolaidu salona Kaune, pradedant baze ir baigiant prabangiais salonais, nes norejau susidaryti bendra vaizda, ka siulo rinka. deja, man patinkanciu uzuolaidu neradau. paklausus pas vietine dizainere (ar tai konsultante), kai pradeda siulyti, tai tik ir galvoji, kaip pabegt greiciau. na, siulo tokius variantus, kad jei tai butu suknele, tai drasiai galeciau pavadinti tortu is "T" didziosios. o man tokiu paparastu paparastu vienspalviu, lengvu, krentciu reikia. sestadieni kazkaip beveik atsistiktinai pradejau "senukuose" vartyti uzuolaidu pavyzdzius ir is karto radau bent 3 tinkancius variantus! kadangi atskirai siuvejos ieskoti nenoriu, tai buciau linkusi pas juos ir siutis ir karnizus imti. bet pavarcius nuotrauku albuma, vel negera pasidare cry.gif. pasiemiau kazkiokios dizaineres Birutes vizitke, bet nedristu jai skambinti. konsultane sake, kad dizainere atsiveza visus pavyzdzius i namus, bet man kazkokia bloga nuojauta, kad butent tu neatsives, tai tik bus sugaistas laikas.
na, prasau, kokiu nuomoniu. gal kas yra siuvesi uzuolaidas "Senukuose"? ypac Megos "Senuku" dizaineriu aptarnavimas domina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 02 12, 09:31)
as apvaziavau ne viena uzuolaidu salona Kaune, pradedant baze ir baigiant prabangiais salonais, nes norejau susidaryti bendra vaizda, ka siulo rinka. deja, man patinkanciu uzuolaidu neradau. paklausus pas vietine dizainere (ar tai konsultante), kai pradeda siulyti, tai tik ir galvoji, kaip pabegt greiciau. na, siulo tokius variantus, kad jei tai butu suknele, tai drasiai galeciau pavadinti tortu is "T" didziosios. o man tokiu paparastu paparastu vienspalviu, lengvu, krentciu reikia. sestadieni kazkaip beveik atsistiktinai pradejau "senukuose" vartyti uzuolaidu pavyzdzius ir is karto radau bent 3 tinkancius variantus! kadangi atskirai siuvejos ieskoti nenoriu, tai buciau linkusi pas juos ir siutis ir karnizus imti. bet pavarcius nuotrauku albuma, vel negera pasidare cry.gif. pasiemiau kazkiokios dizaineres Birutes vizitke, bet nedristu jai skambinti. konsultane sake, kad dizainere atsiveza visus pavyzdzius i namus, bet man kazkokia bloga nuojauta, kad butent tu neatsives, tai tik bus sugaistas laikas.
na, prasau, kokiu nuomoniu. gal kas yra siuvesi uzuolaidas "Senukuose"? ypac Megos "Senuku" dizaineriu aptarnavimas domina  ax.gif

taigi ar tik Akvilyte nesiuva uzuolaidu g.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 02 12, 08:31)
na, prasau, kokiu nuomoniu. gal kas yra siuvesi uzuolaidas "Senukuose"? ypac Megos "Senuku" dizaineriu aptarnavimas domina  ax.gif

kazkuriuose seniuose drauge yra siuvusi uzuolaidas,nezinau ka ten pasiuvo blogai,bet ji veliau tas uzuolaidas nese persiut kitai siuvejai.. Tai gal pirk medziaga ir ieskok geros siuvejos.
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 02 12, 09:33)
taigi ar tik Akvilyte nesiuva uzuolaidu  g.gif

tai laukiu is jos kokios reakcijos, bet tylu. nezinau, ar laiko neturi, ar reklamuotis nenori tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 02 12, 10:03)
tai laukiu is jos kokios reakcijos, bet tylu. nezinau, ar laiko neturi, ar reklamuotis nenori tongue.gif

cia skelbimas[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 12 vasario 2007 - 10:07
QUOTE(Forma @ 2007 02 12, 08:33)
taigi ar tik Akvilyte nesiuva uzuolaidu  g.gif

Aš dabar pas Akvilytę užuolaidas siuvuosi.
O su toms visom "dizainerėm" geriau jau visai reikalų neturėti, nežinau, gal tik man čia taip nepasisekė verysad.gif . Nė viena nieko įdomaus nepasiūlė.
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 02 12, 09:31)
as apvaziavau ne viena uzuolaidu salona Kaune, pradedant baze ir baigiant

as siuvaus wink.gif bet VLN wink.gif as patenkinta tuo ka turiu 4u.gif del pavyzdziu tai tikrai labai gerai veztis i vieta, o pavyzdzius kuriuos nori veztis renkiesi gi pati, taip kad bijot kad kazko nepaims nereikia wink.gif mes daug vezemes, ir kaip bebutu keista tai kas atrode parduotuvej nu kaip tik man, vat vietoj eme ir netiko sad.gif o ta kaemem taip sau, tiko net labai smile.gif gaila neto namuos neturiu ikelciau Jusu teismui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2007 02 12, 18:46)
as siuvaus wink.gif bet VLN wink.gif as patenkinta tuo ka turiu  4u.gif  del pavyzdziu tai tikrai labai gerai veztis i vieta, o pavyzdzius kuriuos nori veztis renkiesi gi pati, taip kad bijot kad kazko nepaims nereikia wink.gif mes daug vezemes, ir kaip bebutu keista tai kas atrode parduotuvej nu kaip tik man, vat vietoj eme ir netiko sad.gif o ta kaemem taip sau, tiko net labai smile.gif gaila neto namuos neturiu ikelciau Jusu teismui  4u.gif

tai kazkur vistiek turi neta, atsinesk nuotraukytes ir idesi tongue.gif. labai cia mazai, kas nuotraukytes deda, nes i ka akis paganyti.
perziurejau Akvilytes albuma - tikrai labai ispudingu yra. bet as vistiek pirmiausia bandysiu, kad kokia firma ar individualus asmuo pasiulytu visa paslauga A iki Z. jei nesulauksiu tinkamo pasiulymo, tada reikes pirktis medziaga, galvoti, ko noriu ir siutis verysad.gif
Atsakyti
As virtuvej romanetei medziaga pirkau Senukuose, siuvo Akvilyte. Ja bandysiu ideti treciadieni, nes tik tada pakabins. Kitiems dviems kambariams romanetes siusiu irgi pas ja.
Na o i svetaine ir miegamaji dedu uzuolaidas, tai kvieciausi dizainere is bazes is Mijolos, tai atejo su daug medziagu. Realiai tai ji nepirso savo nuomones, rinkausi pati. Na medziagu buvo labai daug prisivezusi. Bet tik tas keista, kad kazkaip kaip ziurejau namie, tai man atrode graziai,o paskui nuvaziavus i ta salona uzsisakyti, tai jau tarsi ne taip. Tai dabar laukiu kol pasius (uz kokia 3savaiciu), tikiuosi graziai atrodys ir tiks.
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2007 02 11, 23:02)
Tada žinau kur. Dėkui. 4u.gif
Kai viską turėsi, gal galėtum pakomentuoti pasiuvimo kokybę  blush2.gif  (gali ir per až)

Ner uz ka biggrin.gif
Nesu tikra, kad ten siusiuosi, galbut romanetes, nes kaina suviliojo, bet uzuolaidas tai greiciausiai pas siuveja, kuri tikrai zinau, kad graziai padarys, nes ten tai turbut standartiskai siuva, be jokiu grozybiu g.gif
Atsakyti
Neskaičiau visos temos, bet gal kas neseniai tokias širmas ant bėgelių užsisakinėjot? Gal galit ką rekomenduoti? g.gif Mano svetainės langas yra neaukšas ir ilgas. Romanetės man jį visai sumažins. Užuolaidų nenoriu, o tos širmos manau tiktų g.gif
Atsakyti