Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

Labai nebloga audinių-užuolaidų parduotuvė šalia Kalvarijų turgaus, antrame aukšte.
Atsakyti
Man patiko uzuolaidu salonas Baldu rojaus pirmame aukste - galima pirkti tik audinius, yra visai idomiu uz vidutine kaina - pigiausia tai Gariunuose, tik pasirinkimas ten ribotas... Bet kartais galima rasti visai neblogu - pvz. pirkau grazia organza, bet kaina irgi jau "nebloga" - po 60 lt uz metra..
Atsakyti
AVIAV, reg ,

labai aciu uz saunius patarimus. Butinai apsilankysiu tose parduotuvese smile.gif smile.gif smile.gif

p.s. Gal dar kas kur lankesi ar pirko, ir patiko? Aciu...
Atsakyti
QUOTE(AVIAV @ 2007 02 07, 12:49)
Labai nebloga audinių-užuolaidų parduotuvė šalia Kalvarijų turgaus, antrame aukšte.

aha, tikrai gera. Grazu ir pigu biggrin.gif vakar ten buvau, issirinkau audini, tai dave uz uzstata visa gabala parsinesti namo pasiziureti kaip tinka prie visko. tai pasiziurejau ir imsiu thumbup.gif Pries tai buvau Flakonej (cia tame pastate kur Media prie Zalgirio stoteles, netoli Kalvariju turgaus) tai irgi graziu audiniu yra, kaip tik vakar gavo nauja kolekcija, tikrai grazu, tik kainos ten 1 m 150-200, o toje prie turgaus kur issirinkau 1 m - 35! thumbup.gif ir tikrai ne prasciau atrodo biggrin.gif o toje kur prie Baldu rojaus vokiskos uzuolaidos tai nieko grazaus nemaciau.
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo. blush2.gif Pakabinau užuolaidas, o jos apačioje susibangavo didelėm bangom ir nelygiai, o man norisi mažom bangelėm ir vienodai. Gavosi kažkoks bardakas. doh.gif doh.gif Viršuje įsiūta juostelė, gal aš ją per daug sutraukiau?
Atsakyti
Parduodu uzuolaidas Romanetes, be mechanizmo.
Tinkancios 150cm. plocio mechanizmui, o uzuolaidu ilgis 160cm
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Isvaiksciojau puse Siauliu ieskodama medziagos su drugeliais ir neradau verysad.gif
Sulaukem siuvejos dizaineres cia kuria diena, tai pakraupau del kainu...salonui vien dieninei uzuolaidai su karnizu ir pasiuvimu - 800 lt. blink.gif Gal cia ir normalu. Bat mes ieskomes medziageles turguje, bandysiu prasyt mamos kad prisiutu juostele, ir tiks man bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Aš buvau išsikvietusi "dizainerę" Dovilę iš Užuolaidų spalvos (Kaune). Tai pirmą kartą atvažiuodama apsižiūrėt vėlavo 1,5 valandos. Antrą kartą atvažiavo su 2 rūšių užuolaidomis, iš kurių turėjau pasirinkti doh.gif . O dabar praėjo ~ 1,5 mėn kaip ji man užuolaidų eskizus "piešia" doh.gif . Taip, kad likau labai sužavėta tokiu operatyviu šios dizainerės darbu new_russian.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mega: 10 vasario 2007 - 18:23
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 10, 09:52)
aha, tikrai gera. Grazu ir pigu biggrin.gif vakar ten buvau, issirinkau audini, tai dave uz uzstata visa gabala parsinesti namo pasiziureti kaip tinka prie visko. tai pasiziurejau ir imsiu thumbup.gif Pries tai buvau Flakonej (cia tame pastate kur Media prie Zalgirio stoteles, netoli Kalvariju turgaus) tai irgi graziu audiniu yra, kaip tik vakar gavo nauja kolekcija, tikrai grazu, tik kainos ten 1 m 150-200, o toje prie turgaus kur issirinkau 1 m - 35! thumbup.gif ir tikrai ne prasciau atrodo biggrin.gif o toje kur prie Baldu rojaus vokiskos uzuolaidos tai nieko grazaus nemaciau.

dar pratesiant apie sita parduotuve. siandien paskaiciavo man kiek kainuotu pasiuvimas, gal kam pravers info, nes as vistiek planuoju pas pazistama siuveja siutis. Viena romanete ant lango kurio aukstis 2,10, plotis 1.10 kainuotu 353, uzuolaidos ant balkono, kurio aukstis 3 m.plotis 1.40 - 270 Lt.
Palyginimui - Oduvoje sitas visas dziaugsmas man buvo paskaiciuotas uz 3500 Lt uz dvi romanetes ir uzuolaidas balkonui. Ir audinys sitas brangusis man patiko su labai didelem abejonem...
Geras skirtumas, ane? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 10, 20:39)
dar pratesiant apie sita parduotuve. siandien paskaiciavo man kiek kainuotu pasiuvimas, gal kam pravers info, nes as vistiek planuoju pas pazistama siuveja siutis. Viena romanete ant lango kurio aukstis 2,10, plotis 1.10 kainuotu 353, uzuolaidos ant balkono, kurio aukstis 3 m.plotis 1.40 - 270 Lt.
Palyginimui - Oduvoje sitas visas dziaugsmas man buvo paskaiciuotas uz 3500 Lt uz dvi romanetes ir uzuolaidas balkonui. Ir audinys sitas brangusis man patiko su labai didelem abejonem...

Jooo kainos fantastiskos doh.gif
Tai gal geriau paprastai pasiutos uzuolaideles, tik is geresnes brangesnes medziagos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 10, 19:39)

O kur konkrečiai ta parduotuvė ten yra?
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2007 02 10, 23:22)
O kur konkrečiai ta parduotuvė ten yra?

Jos adresas H.Manto 3, vadinasi Audinių imperija ir yra tam pastate, kur visokios sodininkų prekės. Čia jau už Kalvarijų turgaus ribų, bet prie pat.
Atsakyti