Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(light blue @ 2006 08 07, 09:11)
Ar protingas sprendimas, kai nenori naktinių užuolaidų, vietoje jų dėti roletus?  g.gif
Ir jei jau susidėsiu roletus, tai romanetės nebelabai tinka?  g.gif
O ant langų-vitrinų irgi roletai normaliai atrodys?  g.gif
Ką galit atsakyti į mano pamąstymus  4u.gif

Pas mus miegamajame būtent taip ir yra: roletai ir dieninės užuolaidos nesigailiu, esu labai patenkinta, kad nekabo tos sunkios naktinės, na bet kiekvienam savo. Svarbu, kad jaustumeisi jaukiai mirksiukas.gif Kituose kambariuose tik roletai, nes norime kabinti romanetes, kurioms dar neuždirbom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eaglute @ 2006 08 07, 21:37)
Pas mus miegamajame būtent taip ir yra: roletai ir dieninės užuolaidos nesigailiu, esu labai patenkinta, kad nekabo tos sunkios naktinės, na bet kiekvienam savo. Svarbu, kad jaustumeisi jaukiai  mirksiukas.gif  Kituose kambariuose tik roletai, nes norime kabinti romanetes, kurioms dar neuždirbom  lotuliukas.gif

Pas mus miegamajam tai langas per visą sieną, nuo lubū iki žemės. Toks pat langas ir svetainėje. Be to svetainėje dar trys langai standartiniai. O kadangi svetainė sujungta su virtuve, tai ir jos zonoje dar vienas standartinis langas. Tai tuos svetainės didelį ir kitus langus kažkaip juk reikia vienodai apjungti? g.gif Turiu galvoje, kad lyg ir visi langai turėtų vienodais marškinėliais aprengti būti? g.gif O gal nieko, jei tik tas didysis langas su roletu ir užuolaida, o kiti tik su roletais? g.gif
Atsakyti
Gal žinote kiek kainuotų apsiūti vieną bėginį metrą užuolaidų?
Atsakyti
Merginos, pasakykit kur Kaune būtu galima išmušt tuos žiedus užuolaidoms. Kiek maždaug kainuotų, jei užuolaida 4 m.???
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2006 08 11, 17:16)
Merginos, pasakykit kur Kaune būtu galima išmušt tuos žiedus užuolaidoms. Kiek maždaug kainuotų, jei užuolaida 4 m.???

Man ziedus dejo Vilniuj.Isejo tikrai nemazai, nes tik uz 1 zieda mokejau 3 lt.. o dar parlijuojama juosta, o darbas, bet ne tas svarbiausia.Kai pamaciau, kaip jie "pramusti" tai pamanau, kad labai jau brangiai ima uz toki darba doh.gif .Tie ziedai paprasciausia rankomis suspaudziami pries tai iskirpus skylute blink.gif O skalbiant juos reikia atsegti, labai lengvai atsisega rankomis blink.gif Sitoki darbeli kiekvienas paprastas siuvejas gali padaryti, o as siuvau uzuolaidu salone blink.gif Ir ziedeliai ir kietas audinys po ziedais, viskas yra parduotuvese ir zymiai pigiau negu salone.
Atsakyti
QUOTE(ssilva @ 2006 08 11, 20:38)
.Tie ziedai paprasciausia rankomis suspaudziami pries tai iskirpus skylute blink.gif

na nžn kiek ima salonai, bet tikrai daugiau nei aš blush2.gif atrodo nieko tokio- iškerpi ir viskas.. ale kai reik iškirpt 20-30 ir daugiau skylučių tai vos ne pūslės iššoka doh.gif

kartais ir aš pagalvoju kad salonai kainas užsikėlę.. ale kai paskaičiuoji mokesčius atlyginimus, nuomą ir dar pelną tai kaina normali.. eikit tiesiai pas siuvėjus ir sutaupysit tikrai labai nemažai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 08 11, 22:17)
na nžn kiek ima salonai, bet tikrai daugiau nei aš blush2.gif  atrodo nieko tokio- iškerpi ir viskas.. ale kai reik iškirpt 20-30 ir daugiau skylučių tai vos ne pūslės iššoka doh.gif 

kartais ir aš pagalvoju kad salonai kainas užsikėlę.. ale kai paskaičiuoji mokesčius atlyginimus, nuomą ir dar pelną tai kaina normali.. eikit tiesiai pas siuvėjus ir sutaupysit tikrai labai nemažai  mirksiukas.gif

Sutinku.Bet ir siuveju su ziburiu tenka ieskoti. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssilva: 12 rugpjūčio 2006 - 08:45
Akvilyte, kiek supratau tu siuvi uzuolaidas ir romanetes ax.gif Mane domintu romanetes.Kokiame mieste tu esi, ar mechanizma ir audini reikia paciai nusipirkt ar pas tave yra? Ir kiek mazdaug kainuotu romanete ant 120cm lango ax.gif jei nesunku parasyk i AZ.Aciukas.
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2006 08 12, 10:29)
Akvilyte, kiek supratau tu siuvi uzuolaidas ir romanetes  ax.gif Mane domintu romanetes.Kokiame mieste tu esi, ar mechanizma ir audini reikia paciai nusipirkt ar pas tave yra? Ir kiek mazdaug kainuotu romanete ant 120cm lango  ax.gif jei nesunku parasyk i AZ.Aciukas.

tokio pobūdžio žinutes geriau iškart į až mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat galvoju apie romanetes. Gyvenam viename kambaryje 4 žmonės. Visos sienos apstatytos, tik vidurys kambario laisvas. Kaip atrodys romanetės jei langai trumpesni, o per vidutį jų yra balkono durys iki žemės su stiklu. kai sutrauksi medžiagą ar nebus makalynė. Juk ant langų reikia mažiau medžiagos tai ir bangų bus mažiau. manau supratot ką norėjau sužinoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina72 @ 2006 08 12, 11:31)
manau supratot ką norėjau sužinoti. g.gif

daryk romanetes tiesiai ant lango mirksiukas.gif ta prasme kabinkit ant rėmo mirksiukas.gif pliusai: sutaupysit erdvės, turėsit lasvas matomas palanges mirksiukas.gif

dėl tų juostų tai koks skirtumas mirksiukas.gif svarbu kad būtų vienodos klostes, tik ant langų tų klosčių bus mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Akvilyte, is kokio tu miesto?
Atsakyti