Sveikutes
Gal galit kas patarti, mes greitu laiku stiklinsime balkona ir plesim jo saskaita kambari, tai galvoju, kad geriausiai butu deti ruletus ar kaip ten ritinines uzuolaidas
Vienu zodziu man graziau atrodo tos kurios yra viduj lange, bet yra ju pasirinkimas ir ar jas gali ideti tik kas langus stiklins (gamins) Gal zinot kur didziausias psirinkimas ir gera kokybe, bei kaina
Gal galit man i Az
Gal kad matėt pirkt dienines užuolaidas su drugeliais?
QUOTE(Burtininke @ 2007 02 05, 18:19)
Gal kad matėt pirkt dienines užuolaidas su drugeliais?
Yra SENUKUOSE
QUOTE(Mininga @ 2007 02 05, 20:00)
Yra SENUKUOSE
Kur senukuose mačiau tai nepatiko Norisi spalvingų
QUOTE(Burtininke @ 2007 02 06, 15:07)
Kur senukuose mačiau tai nepatiko Norisi spalvingų
aš specialiai dėl to važiavau į šiaulius kolkas neturiu laiko sau pasisiūt, bet pasikabinau tiesiog medžiagos gabaliuką ir laiminga labai seniai ieškojau su drgeliais
turiu atliekamą gabaliuką.. metras ant metro keturiasdešimt.. tinka nebent mažai romanetei pas mane kažkada irgi bus romanetė
tuoj paieškosiu nuotraukos
Papildyta:
va:
Papildyta:
dar buvo tikie labiau violetiniai drugeliai... bet man labiau tiko šitos spalvos
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 06, 15:17)
aš specialiai dėl to važiavau į šiaulius kolkas neturiu laiko sau pasisiūt, bet pasikabinau tiesiog medžiagos gabaliuką ir laiminga labai seniai ieškojau su drgeliais
turiu atliekamą gabaliuką.. metras ant metro keturiasdešimt.. tinka nebent mažai romanetei pas mane kažkada irgi bus romanetė
Papildyta:
va:
Papildyta:
va:
Oi niu, niu ziuriu tu kaip ir as. As pati sau irgi siuvausi ilgai.
Visada sau laiko nelieka Vyras net gedino
QUOTE(AudraB @ 2007 02 06, 15:20)
Oi niu, niu ziuriu tu kaip ir as. As pati sau irgi siuvausi ilgai.
ai kad man ir taip labai gražu bet kai neturėsiu darbo siūsiu sau
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 06, 15:22)
ai kad man ir taip labai gražu bet kai neturėsiu darbo siūsiu sau
Zinai ta nuotraukyte pamaciau, kai zinute jau parasiau. Beje tikrai labai graziai atrodo
Norejau paklausti, gal zinai ar kai stiklina langus ir yra tos ritinines uzuolaidos viduj lango, tai jas jau turi idet kai stiklina
Gal zinai firma kokia tu uzuolaidu, kad butu pasirinkimas ir dar gal langu stiklintojus gerus
QUOTE(AudraB @ 2007 02 06, 15:37)
Zinai ta nuotraukyte pamaciau, kai zinute jau parasiau. Beje tikrai labai graziai atrodo
Norejau paklausti, gal zinai ar kai stiklina langus ir yra tos ritinines uzuolaidos viduj lango, tai jas jau turi idet kai stiklina
Gal zinai firma kokia tu uzuolaidu, kad butu pasirinkimas ir dar gal langu stiklintojus gerus
Tikriausiai maišai, viduje (lange) roletų nedaro pagal mane, juos tvirtina prie pat lango arba ant sienos, tai tikriausiai apie tuos kur prie pat lango kalbi. Tokius gamina visi roletų/romanečių gamintojai ir juos užsisakyt reikia jau po to kai langai stovės savo vietoje
Sveiki,
forume radau ivairiu diskusiju apie uzuolaidas, bet nepavyko surasti parduotuviu ar kt. saraso : tai kur gi jas pirkti?
Man labai reikia uzuolaidu svetaineje.
Pati vis suku ratus siuose taskuose:
Senukai, Banginis
Domus galerija
Gariunai
Ibrahim
"Vokiskos uzuolaidos" (atrodo, Svitrigailos gatveje) (bet cia man per brangu).
Bet kol kas neradau ko reiktu, o asortimentas ten keiciamas nedaznai.
LABAI PRASAU JUSU padeti man. Kur pirkote uzuolaidas? Kokiose dar parduotuvese, ar salonuose, kur gal yra ivairesniu variantu?
Buciau dekinga ACIU.
forume radau ivairiu diskusiju apie uzuolaidas, bet nepavyko surasti parduotuviu ar kt. saraso : tai kur gi jas pirkti?
Man labai reikia uzuolaidu svetaineje.
Pati vis suku ratus siuose taskuose:
Senukai, Banginis
Domus galerija
Gariunai
Ibrahim
"Vokiskos uzuolaidos" (atrodo, Svitrigailos gatveje) (bet cia man per brangu).
Bet kol kas neradau ko reiktu, o asortimentas ten keiciamas nedaznai.
LABAI PRASAU JUSU padeti man. Kur pirkote uzuolaidas? Kokiose dar parduotuvese, ar salonuose, kur gal yra ivairesniu variantu?
Buciau dekinga ACIU.