Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

Sveikutes 4u.gif
Gal galit kas patarti, mes greitu laiku stiklinsime balkona ir plesim jo saskaita kambari, tai galvoju, kad geriausiai butu deti ruletus ar kaip ten ritinines uzuolaidas g.gif
Vienu zodziu man graziau atrodo tos kurios yra viduj lange, bet yra ju pasirinkimas ir ar jas gali ideti tik kas langus stiklins (gamins) Gal zinot kur didziausias psirinkimas ir gera kokybe, bei kaina blush2.gif
Gal galit man i Az mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu dar pardavimui uzuolaidas "romanetes", bet be mechanizmo
Ismatavimai plotis 146cm., ilgis-158cm. (jos naujos, bet man reikalingas buvo tik mechanizmas blush2.gif , kazkodel kai pikau, tai ismatavimai buvo 150X160, o kai pamatavau uzuolaida tai va kokie dabar ziuriu unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal kad matėt pirkt dienines užuolaidas su drugeliais? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2007 02 05, 18:19)
Gal kad matėt pirkt dienines užuolaidas su drugeliais?  mirksiukas.gif

Yra SENUKUOSE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mininga: 05 vasario 2007 - 20:01
QUOTE(Mininga @ 2007 02 05, 20:00)
Yra SENUKUOSE

Kur senukuose mačiau tai nepatiko schmoll.gif Norisi spalvingų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2007 02 06, 15:07)
Kur senukuose mačiau tai nepatiko schmoll.gif Norisi spalvingų  mirksiukas.gif

aš specialiai dėl to važiavau į šiaulius bigsmile.gif kolkas neturiu laiko sau pasisiūt, bet pasikabinau tiesiog medžiagos gabaliuką ir laiminga lotuliukas.gif wub.gif labai seniai ieškojau su drgeliais wub.gif

turiu atliekamą gabaliuką.. metras ant metro keturiasdešimt.. tinka nebent mažai romanetei g.gif pas mane kažkada irgi bus romanetė lotuliukas.gif
tuoj paieškosiu nuotraukos g.gif
Papildyta:
va:
user posted image
Papildyta:
dar buvo tikie labiau violetiniai drugeliai... bet man labiau tiko šitos spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 06, 15:17)
aš specialiai dėl to važiavau į šiaulius bigsmile.gif  kolkas neturiu laiko sau pasisiūt, bet pasikabinau tiesiog medžiagos gabaliuką ir laiminga lotuliukas.gif  wub.gif  labai seniai ieškojau su drgeliais wub.gif

turiu atliekamą gabaliuką.. metras ant metro keturiasdešimt.. tinka nebent mažai romanetei g.gif  pas mane kažkada irgi bus romanetė  lotuliukas.gif
tuoj paieškosiu nuotraukos g.gif
Papildyta:
va:
user posted image

Oi niu, niu nono.gif ziuriu tu kaip ir as. As pati sau irgi siuvausi ilgai.
Visada sau laiko nelieka lotuliukas.gif Vyras net gedino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2007 02 06, 15:20)
Oi niu, niu nono.gif ziuriu tu kaip ir as. As pati sau irgi siuvausi ilgai.
Visada sau laiko nelieka lotuliukas.gif Vyras net gedino blush2.gif

ai kad man ir taip labai gražu blush2.gif bet kai neturėsiu darbo siūsiu sau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 06, 15:22)
ai kad man ir taip labai gražu  blush2.gif  bet kai neturėsiu darbo siūsiu sau lotuliukas.gif  doh.gif

Zinai ta nuotraukyte pamaciau, kai zinute jau parasiau. Beje tikrai labai graziai atrodo thumbup.gif
Norejau paklausti, gal zinai ar kai stiklina langus ir yra tos ritinines uzuolaidos viduj lango, tai jas jau turi idet kai stiklina g.gif
Gal zinai firma kokia tu uzuolaidu, kad butu pasirinkimas ir dar gal langu stiklintojus gerus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2007 02 06, 15:37)
Zinai ta nuotraukyte pamaciau, kai zinute jau parasiau. Beje tikrai labai graziai atrodo thumbup.gif
Norejau paklausti, gal zinai ar kai stiklina langus ir yra tos ritinines uzuolaidos viduj lango, tai jas jau turi idet kai stiklina g.gif
Gal zinai firma kokia tu uzuolaidu, kad butu pasirinkimas ir dar gal langu stiklintojus gerus blush2.gif

Tikriausiai maišai, viduje (lange) roletų nedaro pagal mane, juos tvirtina prie pat lango arba ant sienos, tai tikriausiai apie tuos kur prie pat lango kalbi. Tokius gamina visi roletų/romanečių gamintojai ir juos užsisakyt reikia jau po to kai langai stovės savo vietoje wink.gif
Atsakyti
Sveiki,
forume radau ivairiu diskusiju apie uzuolaidas, bet nepavyko surasti parduotuviu ar kt. saraso : tai kur gi jas pirkti? ax.gif

Man labai reikia uzuolaidu svetaineje.
Pati vis suku ratus siuose taskuose:

Senukai, Banginis
Domus galerija
Gariunai
Ibrahim
"Vokiskos uzuolaidos"
(atrodo, Svitrigailos gatveje) (bet cia man per brangu).

Bet kol kas neradau ko reiktu, o asortimentas ten keiciamas nedaznai.

LABAI PRASAU JUSU padeti man. Kur pirkote uzuolaidas? Kokiose dar parduotuvese, ar salonuose, kur gal yra ivairesniu variantu?
Buciau dekinga ax.gif ACIU.

Atsakyti
ui kukie drugeliai wub.gif

Ka manot apie panelines zaliuzes? Gal kas turit baltos spalvos? Kiap prieziura? Uzisakem tokias
Atsakyti