Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(inguzas @ 2007 02 01, 16:19)
Oi radau labai reikalingą temą...
Rašiau akvilytei až neatsakė...

Mamos ką patartumėte dėti į vaikų kambarį jeigu yra langai iki žemės, nenoriu mirtinos tamsos, nes vaikas atsikėlęs gali išsigąsti, bet šiaip kažko reikia ir dėl jaukumo ir žinoma dėl tamsos vasaros laikotarpiu

As draugei siuvou romanetes.-Medziga kainavo apie 16lt(paprasta su laiveis,pirkou baze)nu ir predai,perkou 'skudurinose'naudota romante ir pakeicijou medziga. Jai romantes perplatus, tai labei lengvai patrumpit su nazovke(metaline osnova)
Atsakyti
My Webpage

O jums toks variantas grazu?
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 02, 12:07)
My Webpage

O jums toks variantas grazu?

nerodo nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 02, 13:13)
nerodo nieko schmoll.gif

user posted image
o taip?arba as vėl kažko nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 02, 12:16)

man grazu rolleyes.gif pas mane miegamajam paprastos dienines uzuolaidos.. kadangi reikejo ziema atidengt radiatoriu, tai sukeliau su gelem ir gavosi panasus variantas g.gif dabar net ir basarai nepaleisiu atgal.. ir galvoju ant mechanizmo kabint.. kad galetu pasikelt.. nes ziena daznai net ir ja atitraukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 02, 13:27)
man grazu rolleyes.gif pas mane miegamajam paprastos dienines uzuolaidos.. kadangi reikejo ziema atidengt radiatoriu, tai sukeliau su gelem ir gavosi panasus variantas g.gif  dabar net ir basarai nepaleisiu atgal.. ir galvoju ant mechanizmo kabint.. kad galetu pasikelt.. nes ziena daznai net ir ja atitraukiu ax.gif

man irgi gražu biggrin.gif tai jeigu daryti tokį variantą su mechanizmu tai būtų romanetė ane? g.gif aš dar nelabai suprantu užuolaidose tai bandau aiškintis blush2.gif
galvoju pas save miegamajame daryti tokį dieninį variantą o iš šonų tradicines storas užtraukiamas naktines. ar nebus perkrauta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 02, 12:34)
tai jeigu daryti tokį variantą su mechanizmu tai būtų romanetė ane?
galvoju pas save miegamajame daryti tokį dieninį variantą o iš šonų tradicines storas užtraukiamas naktines.
ar nebus perkrauta g.gif

tai jau austrijetė 4u.gif
aha.. ir taip suimtas šonuose wub.gif labai gražu wub.gif

nebus perkrauta jei visas miegamojo stilius toks mirksiukas.gif tada jau ir baldai masyvūs turi būt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 02 vasario 2007 - 12:41
aha, suimtas wub.gif klasikinės medžiagos dryželiais pvz.. mirksiukas.gif
austrijete thumbup.gif
o mechanizmas čia romanetinis ane? blush2.gif
miegamajame kol kas pas mane tik didelė lova metaliniais galais, dar bus pora spintelių prie lovos, etažerė, TV su staliuku ir paveikslai. galvojau dar tokią senovinę močiutės spintą įtalpinti, bet apsieisiu, per daug apkrauta bus, nes kambariukas tik 14 kvadratų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milduxs @ 2007 02 02, 12:52)
o mechanizmas čia romanetinis ane?  blush2.gif

taip, tik pagaliukų nereik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 02, 14:03)
taip, tik pagaliukų nereik mirksiukas.gif

Dėkui už konsultacijas 4u.gif

Po truputį ryškėja vaizdas, ką turėčiau sakyti tiems, kas darys man užuolaidas, nes iki šiol tai buvo, nežinau, nesuprantu, nemoku, nepatinka lotuliukas.gif

Atsakyti
Akvilyte as tau rasiau i AZ gal negavai? g.gif
Atsakyti
O kaip jūs čia ką pamatėt? unsure.gif Man niekas neatsidaro...
Atsakyti