Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(rutellee @ 2007 01 30, 23:20)
manau kad turi atrodyti  thumbup.gif , esu maciusi ne viena varianta su nukritusiom uzuolaidom, man labai garzu ypac kai jos neuzstatomos baldais thumbup.gif

Man irgi taip labai gražu thumbup.gif Tik turi būti erdvės kambaryje, nes kitaip atrodys kaip besivoliojantis skuduras hihihi.gif

Turiu medžiagos užuolaidoms. Gal žinot kiek maždaug kainuotų pasiuvimas elementarių dieninių ir naktinių užuolaidų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 02 01, 11:40)
tu mane labai gerai supratai. butent taip drinks_cheers.gif . ir dar romanete del to, kad pvz norint susodint draugus (pas mane erdve nedidele) galima pasodinti ant palanges, mat ji plati, uzmetus kokia pagalvele, tada reiktu kad romanete pasikeltu ir netrukdytu...

Va cia tai labai prasminga ideja 4u.gif .
Atsakyti
Oi radau labai reikalingą temą...
Rašiau akvilytei až neatsakė...

Mamos ką patartumėte dėti į vaikų kambarį jeigu yra langai iki žemės, nenoriu mirtinos tamsos, nes vaikas atsikėlęs gali išsigąsti, bet šiaip kažko reikia ir dėl jaukumo ir žinoma dėl tamsos vasaros laikotarpiu
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2007 02 01, 15:19)

Mamos ką patartumėte dėti į vaikų kambarį jeigu yra langai iki žemės, nenoriu mirtinos tamsos, nes vaikas atsikėlęs gali išsigąsti, bet šiaip kažko reikia ir dėl jaukumo ir žinoma dėl tamsos vasaros laikotarpiu

As deciau roleta nuo jo nevisai tamsu, praleidzia sviesa, ir vasara kambarys ne taip ikaista, o del jaukumo tai lengvas dienines uzuolaidas kabinciau dar.
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 02 01, 15:32)
As deciau roleta nuo jo nevisai tamsu, praleidzia sviesa, ir vasara kambarys ne taip ikaista, o del jaukumo tai lengvas dienines uzuolaidas kabinciau dar.

as vis galvoju apie romanetes... g.gif

roletas geras daiktas bet labai man brangiai priskaiciavo 2 langam 900 g.gif
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2007 02 01, 15:42)

roletas geras daiktas bet labai man brangiai priskaiciavo 2 langam 900  g.gif

blink.gif Kur čia taip? Mums roletas buvo pigiausias variantas po 200-300Lt ir aukštis nesvarbu, svarbu tik plotis. Gaila neatsimenu kas gamino, bet firma sėdi Senukuose Vilniuje Ukmergės g. O užuolaidos jau virš 1000Lt miegamajam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 01 30, 21:07)
O man su uzuolaidu issirinkimu tai kokia nesamone gaunasi, ne nezinau ka kaip issirinkti, tai buvau siandien bazeje toj Mijoloj ar kaip ten ji vadinasi, tai turetu atvaziuoti kita savaite dizainere, nu idomu ka pasiulys, tikiuosi nebus taip kaip kazkas rase, kad atvaziavo tik su vienu tinkanciu pvz.

aha, as irgi jau kelis menesius renkuosi renkuosi ir nesugebu. is tos nevilties, kad neduota man ta dovana grozio pajautimo ir supratimo ir dizainere jau buvo. ir vistiek nepasiule to, kas man tiktu ir patiktu... verysad.gif
kaupiuosi vel kantrybe ir is naujo eisiu per parduotuves biggrin.gif turi gi kazkas gautis galu gale.
Atsakyti
as esu laiminga, kad suradom ir nusprendem tai kas mums patinka clap.gif clap.gif clap.gif

parodysiu kada, kai padarys, fantastika, atsidziaugt negaliu smile.gif

Tik liko i miegamaji uzuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2007 02 01, 15:42)

roletas geras daiktas bet labai man brangiai priskaiciavo 2 langam 900  g.gif

Man tai romanetes irgi labiau patinka, bet kiek is forumo, ir taip internetiniu puslapiu supratau, kad dar brangiau iseina, kazkokios firmos tinklapyje maciau kaina romaneciu nuo 200lt uz kv.m Gal paciai siutis pigiau iseina, bet kadangi nemoku ir tikrai tuo neuzsiminesiu, tai nusiraminau su tom romanetem kol kas. Bet vistiek jauciu paciai reikes i kokia firma nuvaziuot ir pasikalbet, nors sazine nuramint.
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2007 02 01, 17:19)

pas mane roletai.Jie saules nepraleidia,bet dienos sviesa praleidzia.Tikrai ne tamsu.
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 02 02, 01:03)
Man tai romanetes irgi labiau patinka, bet kiek is forumo, ir taip internetiniu puslapiu supratau, kad dar brangiau iseina, kazkokios firmos tinklapyje maciau kaina romaneciu nuo 200lt uz kv.m Gal paciai siutis pigiau iseina, bet kadangi nemoku ir tikrai tuo neuzsiminesiu, tai nusiraminau su tom romanetem kol kas. Bet vistiek jauciu paciai reikes i kokia firma nuvaziuot ir pasikalbet, nors sazine nuramint.

Romanetes nepigu, bet juk langus "rengi" ne trumpam laikui, tai as linkus geriau sumoket daugiau wink.gif be to roletus darant prigrezioja i lango rema skyliu jei kada noresis keist roletus i ka nors kita nu matysis gi tos skylutes mastau.gif
Man dabar pasiuvo 4 romanetes 2 langam uz jas suma 2200 LT blush2.gif
Vaiku kamb 2 romanetes virs 800 Lt
O miegamojo dienine + naktine uzuolaidos irgi 800 Lt o medziagos uzuolaidom gerokai daugaiu reikia blink.gif
sestadieni pas mus turetu vykti pakabinimo procesas, laukiuuuu uch kaip laukiuuuuu wink.gif
Roletai mums kainamo siek tiek virs 100 Lt langui (0,9 * 1,6) nuo audinio kaina priklauso (vienam langui 105 lt kitam 145 gavos + montavimas)

Papildyta:
QUOTE(Papooga @ 2007 02 01, 17:41)
blink.gif Kur čia taip? Mums roletas buvo pigiausias variantas po 200-300Lt ir aukštis nesvarbu, svarbu tik plotis. Gaila neatsimenu kas gamino, bet firma sėdi Senukuose Vilniuje Ukmergės g. O užuolaidos jau virš 1000Lt miegamajam smile.gif

Senukuose sedi Dextera 4u.gif Mes ir pas juos gaminomes smile.gif tai ta mergaite kuri sedi Senukuose nu ka as zinau ,apie klientu aptarnavima galetru pasidometi kaip reikiataidaryti, o va meistrelis kuris atvyko ir matuot ir montuot super mokabendraut suklientu vuot smile.gif
Atsakyti
buvom ir dexteroj ir dar kelios didesnėse , kainos panašios
bet medžiagų pasirinkimas ne toks koks reik
užsisakėm langdenoj , tiko geriausiai spalvytė, atvažiavo išmatavo 11,*120 kainuos 206 litai ,. su sumontavimu, Roletas skirtas plastikiniam langui
O čia užuolaidos patiko 10-11 nuotraukoj thumbup.gif
Atsakyti