Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(rutellee @ 2007 01 30, 16:56)
aciu uz nuomone 4u.gif , as taip pat manau, del to jau uzsisakem roleta, o uzuolaida pasisiut pati bandysiu bet tipo romanete, bet labai lengva, tokia dienine...

roletai + rpmanete... g.gif turetu gautis sviestas sviestuotas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 01 30, 17:45)
roletai + rpmanete...  g.gif turetu gautis sviestas sviestuotas  schmoll.gif

na o ka tu man patartum, kaip tu darytum g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O man su uzuolaidu issirinkimu tai kokia nesamone gaunasi, ne nezinau ka kaip issirinkti, tai buvau siandien bazeje toj Mijoloj ar kaip ten ji vadinasi, tai turetu atvaziuoti kita savaite dizainere, nu idomu ka pasiulys, tikiuosi nebus taip kaip kazkas rase, kad atvaziavo tik su vienu tinkanciu pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 30 sausio 2007 - 20:08
Turiu klausimuką dėl užuolaidų ilgio. Ar užuolaidos turi būti sulig grindimis, ar gali būti per kokį 20cm sukritusios ant grindų? Maniškės iš tokios medžiagos, kad nei palenksi, nei pakirpsi normaliai nesugadindamas. Kai pakabinom, labai akį rėžė, dabar kažkaip pripratau ir visai nieko atrodo. Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merguzele: 30 sausio 2007 - 21:51
QUOTE(Merguzele @ 2007 01 30, 21:50)
Turiu klausimuką dėl užuolaidų ilgio. Ar užuolaidos turi būti sulig grindimis, ar gali būti per kokį 20cm sukritusios ant grindų? Maniškės iš tokios medžiagos, kad nei palenksi, nei pakirpsi normaliai nesugadindamas. Kai pakabinom, labai akį rėžė, dabar kažkaip pripratau ir visai nieko atrodo. Ką manot?

manau kad turi atrodyti thumbup.gif , esu maciusi ne viena varianta su nukritusiom uzuolaidom, man labai garzu ypac kai jos neuzstatomos baldais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2007 01 30, 22:50)

man taip grazu irgi atrode, bet kai pradejo tose nudribusiose uzulaidose dulkes kauptis ir veltis, tai greitai nukirpau....

o romanetes man su dieninem uzuolaidom nefunkcionalios atrodo, na kam gi jas tada sutarukinet, tada gal geriau uzuolaidos gabala lygu pakabint, pigiau bus...
vat romanetes vietoj roletu, visai kas kita, tada funkcija vakare uztraukti, ryte atitraukti

pas mane roletai visur, bet nejauku....
vienam kabary yra uzuolaidos dienines, tai visai kitas reikalas, tad pmastau apie uzuolaidas ir kituose kambariuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reviv: 30 sausio 2007 - 23:46
Man tai irgi atrodo, kad dulkes ten labai kaupsis, tai geriau nukirpt, jei nunesi pas siuveja turetu tvarkingai padaryt ir apkirpt, ir apsiut, negali buti, kad siuvejos jau nepadarytu nesugadindamos.
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 31, 00:59)
Man tai irgi atrodo, kad dulkes ten labai kaupsis, tai geriau nukirpt, jei nunesi pas siuveja turetu tvarkingai padaryt ir apkirpt, ir apsiut, negali buti, kad siuvejos jau nepadarytu nesugadindamos.

Aš palikčiau ilgas užuolaidas...
Mano užuolaidos irgi ant žemės, tik gal mažiau nei 20 cm. Galvojau nukirpsiu, bet kad labai gražiai atrodo, tad taip ir palikau, beje, dar neskalbiau, gal dar susitrauks... O kaip ten dulkės kaupiasi, tai nesupratau- juk plauni grindis mažiausiai kartą per savaitę, aš, prieš plaudama grindis, užuolaidas papurtau ir užkeliu ant palangės.
Atsakyti
QUOTE(dygle @ 2007 01 31, 02:46)
Aš palikčiau ilgas užuolaidas...
Mano užuolaidos irgi ant žemės, tik gal mažiau nei 20 cm. Galvojau nukirpsiu, bet kad labai gražiai atrodo, tad taip ir palikau, beje, dar neskalbiau, gal dar susitrauks... O kaip ten dulkės kaupiasi, tai nesupratau- juk plauni grindis mažiausiai kartą per savaitę, aš, prieš plaudama grindis, užuolaidas papurtau ir užkeliu ant palangės.

Aš vakar prisiskaičiusi grįžau namo ir ėjau dulkių užuolaidose ieškoti. Ir neradau... Pas mane jos tokios sukritusios yra ant kilimo, nes miegamajame. Tai kai siurbiu, aš jas kilsteliu ir matyt, tos dulkės iš ten išsikrato.
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2007 01 31, 18:06)
Aš vakar prisiskaičiusi grįžau namo ir ėjau dulkių užuolaidose ieškoti. Ir neradau... Pas mane jos tokios sukritusios yra ant kilimo, nes miegamajame. Tai kai siurbiu, aš jas kilsteliu ir matyt, tos dulkės iš ten išsikrato.

tai saunu, taip ir palik
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 01 30, 15:49)
ka jus manot, koks sprendimas jusu manymu butu geras?

Pas mane labai panaši situacija, tai mes langus plevele veidrodine apklijavom - dieną iš išorės nieko nesimato, užtat kartais babulka kokia prieina lūpų pasidažyti lotuliukas.gif

O romanetė su roetu skamba gal ir nelabai, bet ne visos turbūt situaciją gerai įsivaizdouja. Aš taip supratau, kad roletą prie pat lango dėsi, sienų spalvos, na, kad nuleidus susilietų į visumą, o romanetė lengvo permatomo/šviesai pralaidaus audinio? Jei taip tai viskas normalia pagal mane - dieną roletas atidarytas ir per nuleistą romanetę prasišviečia langas, o kai sutemsta - roletas nuleistas ir per tą pačią vis dar nuleistą romanetę jo nelabai ir matosi, kadangi iš lauko pusės šviesa nebepraeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Papooga @ 2007 02 01, 11:22)
Pas mane labai panaši situacija, tai mes langus plevele veidrodine apklijavom - dieną iš išorės nieko nesimato, užtat kartais babulka kokia prieina lūpų pasidažyti  lotuliukas.gif

O romanetė su roetu skamba gal ir nelabai, bet ne visos turbūt situaciją gerai įsivaizdouja. Aš taip supratau, kad roletą prie pat lango dėsi, sienų spalvos, na, kad nuleidus susilietų į visumą, o romanetė lengvo permatomo/šviesai pralaidaus audinio? Jei taip tai viskas normalia pagal mane - dieną roletas atidarytas ir per nuleistą romanetę prasišviečia langas, o kai sutemsta - roletas nuleistas ir per tą pačią vis dar nuleistą romanetę jo nelabai ir matosi, kadangi iš lauko pusės šviesa nebepraeina  ax.gif

tu mane labai gerai supratai. butent taip drinks_cheers.gif . ir dar romanete del to, kad pvz norint susodint draugus (pas mane erdve nedidele) galima pasodinti ant palanges, mat ji plati, uzmetus kokia pagalvele, tada reiktu kad romanete pasikeltu ir netrukdytu...
Atsakyti