Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2007 01 29, 18:41)
Pasirodo nebloga diskusija uzvedziau  biggrin.gif  bet tikrai taip ankstesniuose puslapiuose perskaiciau tokiu fraziu, kad roletai neapsaugo nuo saules........tad nusprendziau issiaiskint kaip yra istikruju.

Aciu visoms uz atsakymus, kalbu buvo daug, bet iki galo dar likau nesupratusi, tad dar karta teiraujuosi - norint, kad apsaugotu nuo saules reikalinga, kad i lauko puse butu klijonkine roletu medziaga? Ar nebutinai, tiesiog uztenka geros tankios medziagos?

na jei nori kad nespigintu i akis ir kambaryje byu sviesu dek roletus sviesios medziagos be klijonkes, jei nori siek tiek prietemos tada tamsios medziagos, pas mane miegamajam bordo spalvos, tai kai uztrauki diena kambaryje tokia rausva prieblanda gaunasi
mano drauge turi roletus su klijonke susidejusi, na tai kabaryje uztraukus buna tamsu, ir neprikaista, na miegamajam gal ir tinka, bet kituose kamariuose norisi sviesos
Atsakyti
o būna vertikalių zaliuziu ne metaliniu (nezinau is ko jos tiksliai biggrin.gif ), o kad ir metaliniu, bet spalvotų, arba išvis kokios nors kitos medžiagos? (nu kad mediniai yra zinau, nepatinka bute)
Atsakyti
Abonentiene-ar nesumaisei vertikaliu su horizontaliom?

cia vertikalios ir jos is tokios alia medziagos buna
user posted image

o cia horizontalios is aliuminio gaminamos:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo happy: 29 sausio 2007 - 22:14

Gal galite man patarti blush2.gif
Antrame aukste yra du vaiku kambariai.I abu desiu roletus.Is vaiku kambariu yra isejimas i balkona.Kaip graziau butu jei is lauko matytusi abu vienodi roletai - ar tai nesvarbu? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2007 01 30, 12:43)
Gal galite man patarti  blush2.gif
Antrame aukste yra du vaiku kambariai.I abu desiu roletus.Is vaiku kambariu  yra isejimas i balkona.Kaip graziau butu jei is lauko matytusi abu vienodi roletai - ar tai nesvarbu?  blush2.gif  g.gif

manau kreipk demesy kaip viduj dera roletai o ne isorej schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 01 30, 13:45)
manau kreipk demesy kaip viduj dera roletai o ne isorej  schmoll.gif

Vaiku kambariu sienos panasios -sviesiai rudos.Gal tik atspalviai siek tiek skiriasi.
Roletus galvoju siek tiek tamsesnius deti.Tai ir nezinau ar cia juos vienodus deti - ar rinktis skirtingus. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 01 23, 14:34)
Mano nuomone del roletu dideliam langui:
1. Nejauku (emem grazu audini, bet klijonke lieka klijonke...)
2. Plastikiniai mechanizmai ilgai nelaiko - reikia nuolat keisti, nes roletas dideliam langui sveria nemazai)
3. silumos tikrai roletas nesulaiko ir aules neatspindi (kaip kazkas yra bande teigti)
4. Tikrai netinkamas sprendimas dideliam langui...
5. del grozio - skonio reikalas... bet as pora metu kentejau ir nulupau - siuvausi romanetes - ir grazu, ir jauku, ir nebrangu (kai siuviesi pats  biggrin.gif )
Sekmes!  smile.gif

Na mano nuomone šiek tiek perdedi biggrin.gif

1. Na čia skonio reikalas. Užuolaidos irgi gali būti ne jauku smile.gif
2. Pas mane 3 metai jau kaip kabo roletas ant 2m30cm lango ir dar niekas nesulūžo tfu tfu tfu, nors garantijos mums ir nedavė smile.gif Ir šiaip roletų namie yra 5 ir nei viena detalė pakolkas nesulūžo išskyrus virvutęm kurią pergraužė papūginas biggrin.gif
3. Priklauso nuo medžiagos. Būna netgi tokie roletai kurie specialiai nuo saulės skirti, tačiau vakare uždegus šviesą matysis kas viduje smile.gif
4. Netinkamas galbūt dėl svorio, nes net gamintojai garantijų nesuteikia, bet vizualiai viskas ok
5. Čia tai sutinku smile.gif Romanetės ir man gražu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 29, 08:08)
O kaip jums vertikalios žaliuzės? Ar jau atgyvena? g.gif

na pas mus yra vertikalios, bet man labai nepatinka. taip mes pirkom buta neseniai. cia buvo ofisas, tai jiems gal ir gerai. snd buvo meistras ismatavo langa, desiu paprastus pilkus roletus, ir pati bandysiu siutis romanete arba sirma, dar gerai neapsisprendziau. mat turime maza vaika, palange zema, ji daznai link jos eina, tai kad nenutampytu ir nepritepliotu - gal geriau butu romanete lengva. ja desiu toje nisoje, o ne per visa siena. nuotraukyte ikelsiu veliau, kazko neuzsikrauna tas puslapis....

Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 01 30, 15:41)
na pas mus yra vertikalios, bet man labai nepatinka. taip mes pirkom buta neseniai. cia buvo ofisas, tai jiems gal ir gerai. snd buvo meistras ismatavo langa, desiu paprastus pilkus roletus, ir pati bandysiu siutis romanete arba sirma, dar gerai neapsisprendziau. mat turime maza vaika, palange zema, ji daznai link jos eina, tai kad nenutampytu ir nepritepliotu - gal geriau butu romanete lengva. ja desiu toje nisoje, o ne per visa siena. nuotraukyte ikelsiu veliau, kazko neuzsikrauna tas puslapis....

O nepatinka tik dėl vaiko, ar dar yra kokių praktiškumo ir nepraktiškumo priežasčių?
Atsakyti
user posted image

sorry uz netvarka....dar naujokai bute, tai daug visokiu projektu laukia. man patinka langas, bet jis yra labai zemas, ir mes esame pirmame aukste. tad kas tik lauke vaiksto, viska mato. norejome mes uzsisakyti roletus kurie uzsidengia nuo apacios, bet meistras atkalbejo, tipo mechanizmas tokiam dideliam langui neatlaikys, tai perkalbejo. bet nesuprantu ka jau negali tvirtesniu kokiu pagamint, uzsieni tai yra visko....tai teko uzsisakyt paparstus roletus nakciai, o dienai kaip minejau papuosimui ir uzsidengimui nuo zmoniu akiu teks romanete siutis arba sirma....
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 30, 15:42)
O nepatinka tik dėl vaiko, ar dar yra kokių praktiškumo ir nepraktiškumo priežasčių?

nepatinka del to, kad diena kaip atsidengi, nu tipo ne atsitrauki viska, bet tiesiog atsidengi, tai vis tiek zmones viska mato, ir mane jie mato nuo koju iki galvos, dl to. tiesiog siuo atveju manau, prie sio lango ir auksto netinka vertikalios....o vaikas tai aisku lenda traukineja ir t.t. tai del to ir sirma bijau deti. manau kad romanete teks, be to palange yra platoka, ten galima net atsisesti. jei butu sirma, ji trukdytu....ka jus manot, koks sprendimas jusu manymu butu geras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutellee: 30 sausio 2007 - 15:46
Aš dėčiau tik užuolaidas kokias labai lengvas ir roletus nakčiai.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 30, 15:53)
Aš dėčiau tik užuolaidas kokias labai lengvas ir roletus nakčiai.

aciu uz nuomone 4u.gif , as taip pat manau, del to jau uzsisakem roleta, o uzuolaida pasisiut pati bandysiu bet tipo romanete, bet labai lengva, tokia dienine...
Atsakyti