Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(cudo @ 2007 01 26, 20:09)
Jai gaminse salone butenai pasokik ko nori ir butent kur.Neko ipotingo,jai gera ventelecija darik is ko nori(gerijou is vienos puse klijonke) no as darisiu mateni stikla.

Kaip tik turiu problema su vonios uzuolaidomis. Turiu du didziulius langus vonioje, o priesais juos uz 5 metru stovinti kaimynu nama biggrin.gif tad neisvengiamai ir man reikia matinio stiklo. Kol kas tenkinuosi kalkemis matinemis.. o tu matini stikla padarysi is matines pleveles? ar is ko g.gif
Atsakyti
O kaip jums vertikalios žaliuzės? Ar jau atgyvena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 29, 01:14)
cia tik begeliu kaina?

jep cool.gif
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 29, 08:08)
O kaip jums vertikalios žaliuzės? Ar jau atgyvena? g.gif

kodėl atgyvena??? g.gif ofise pats tas tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 29, 08:58)
kodėl atgyvena???  g.gif  ofise pats tas tongue.gif  mirksiukas.gif

aš ne apie ofisą kalbu rolleyes.gif apie namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 29, 09:15)
aš ne apie ofisą kalbu rolleyes.gif apie namus  4u.gif

aš supratau apie ką kalbi mirksiukas.gif tai ir sakau kad jos tinka nebent ofise rolleyes.gif pas mano uošvius keliuose kambariuose kabo doh.gif siaubas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 29, 11:28)
aš supratau apie ką kalbi mirksiukas.gif  tai ir sakau kad jos tinka nebent ofise rolleyes.gif  pas mano uošvius keliuose kambariuose kabo  doh.gif  siaubas  cool.gif

Visai ne siaubas g.gif mano tėvelių bute kaba virtuvėje ir labai gražiai atrodo ir šauniai paslepia saulutę, nes beveik ištisai spigina. kai nereikia susistumia į šoną ir visas langas lieka laisvas. Čia jau skonio reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 29 sausio 2007 - 10:03
QUOTE(braskute_v @ 2007 01 29, 10:02)
Visai ne siaubas  g.gif mano tėvelių bute kaba virtuvėje ir labai gražiai atrodo ir šauniai paslepia saulutę, nes beveik ištisai spigina. kai nereikia susistumia į šoną ir visas langas lieka laisvas.  Čia jau skonio reikalas  rolleyes.gif

Aš pastebėjau, pas kaimynus mūsų blush2.gif ir man tikrai gražiai atrodo. Be to, panašu, kad ir praktiškiau, nes pas mus dideli langai, norisi būti nematytam ir stebėti kas už lango. Su roletais taip nesigauna. ARba jie atidaryti arba uždaryti.
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2007 01 29, 10:02)
  Čia jau skonio reikalas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man pvz ir roletai klaikiai atrodo rolleyes.gif tik praktiska galbut g.gif

o siaip todel ir gyvenu 9aukste kad niekas i mane nespoksotu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 29, 10:47)

o siaip todel ir gyvenu 9aukste kad niekas i mane nespoksotu  cool.gif

Ar gavai mano až? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 29, 12:47)

o siaip todel ir gyvenu 9aukste kad niekas i mane nespoksotu  cool.gif

Mano tėveliai irgi gyvena 9 aukšte mirksiukas.gif Bet butas labai saulėtas, o kartais saulutė, ypač vasarą, gali varginti blush2.gif
Atsakyti
Pasirodo nebloga diskusija uzvedziau biggrin.gif bet tikrai taip ankstesniuose puslapiuose perskaiciau tokiu fraziu, kad roletai neapsaugo nuo saules........tad nusprendziau issiaiskint kaip yra istikruju.

Aciu visoms uz atsakymus, kalbu buvo daug, bet iki galo dar likau nesupratusi, tad dar karta teiraujuosi - norint, kad apsaugotu nuo saules reikalinga, kad i lauko puse butu klijonkine roletu medziaga? Ar nebutinai, tiesiog uztenka geros tankios medziagos?
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2007 01 29, 18:41)
Pasirodo nebloga diskusija uzvedziau  biggrin.gif  bet tikrai taip ankstesniuose puslapiuose perskaiciau tokiu fraziu, kad roletai neapsaugo nuo saules........tad nusprendziau issiaiskint kaip yra istikruju.

Aciu visoms uz atsakymus, kalbu buvo daug, bet iki galo dar likau nesupratusi, tad dar karta teiraujuosi - norint, kad apsaugotu nuo saules reikalinga, kad i lauko puse butu klijonkine roletu medziaga? Ar nebutinai, tiesiog uztenka geros tankios medziagos?

as asmeniskai nematau reikalo lietuvoje nuo saules dangstytis, cia ne rytai, kad saule plieskia istisai. mums ir tai mazai tos saules lietuvoje 4u.gif as uz saule! biggrin.gif
Atsakyti