Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(Nerutė @ 2007 01 26, 14:01)
kaip apsaugo nuo veju ir salciu ? doh.gif  prasau issamiau  mirksiukas.gif

nu uzsitrauki roleta ir nematai, kad lauke salta balta lotuliukas.gif juokauju.
siandien ir pas mus roletus virtuvej sudejo, galiu apsirodyti blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 26, 15:04)
siandien ir pas mus roletus virtuvej sudejo, galiu apsirodyti blush2.gif user posted image

kaip matou tavo apsougine nuo veju,salciu(tik medziaga turetu but su klijonke)no ir dabar thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vvyciokass @ 2007 01 23, 11:44)
Tai vat kad skambinau i ne viena imone (Lauresta, Dekstera, Lanrita, Eurivila) ir visos man suskaiciavo panasiai... Gal kas dar zinote kokiu imoniu, kurios turetu lankscia kainodara? smile.gif

As galiu pogamint tau,jai turesi medziagu ir visko,ko reike mirksiukas.gif
YSKE-seni ruletai apie 30lt-tik reike tavo plociu,o medziga pokeis ne sunku schmoll.gif rolleyes.gif

PLAST.mehanizmai-kainoja 10 lt(su grandinem) salonose kur gamina ruletu.(tik klausineket )
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 01 26, 15:21)
kaip matou tavo apsougine nuo veju,salciu(tik medziaga turetu but su klijonke)no ir dabar  thumbup.gif
Papildyta:

noriu taves paklaust i ka atkreipt demesi renkantis roletus vonios kambariui?
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 26, 15:04)

smaikstuole hihihi.gif
vien zo grazus roletas bet bais permatomas mirksiukas.gif i virtuve aisku super bet kai man dusas tiesiai i kaimyno langus doh.gif tai ziurejau ziurejau as pro ta medziaga nu ziuresim kaip "gyvai" bus wink.gif Gal kaimynam dziaugsmo bus daugiau lotuliukas.gif blink.gif Dabar mano langa "puosia" tiesiog popieriaus gabalas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 01 26, 12:52)
  ruletu paskertis apsouga nuo saules ir veju (as 8 metus su eis dirbu)

O nuo kada namo viduje saulė ir vėjai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 01 26, 19:49)
O nuo kada namo viduje saulė ir vėjai  blink.gif

cia as lietuveskai galiu ne suprast doh.gif no jou tu g.gif Saule ir vejas is louku popola i kambari(net plast,langai proledzia salti) AR tu ruletu kabeni terp kamboriu ?o kur langei g.gif is sveitaines i miegoma g.gif
Papildyta:
QUOTE(Forma @ 2007 01 26, 15:29)
noriu taves paklaust i ka atkreipt demesi renkantis roletus vonios kambariui?

Jai gaminse salone butenai pasokik ko nori ir butent kur.Neko ipotingo,jai gera ventelecija darik is ko nori(gerijou is vienos puse klijonke) no as darisiu mateni stikla.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 01 26, 14:03)
pabegusi nuotaka-znou ,panosiu i si -
user posted image-kaip cia sonuse ?Tei versui begelei du.Tehnologija prosta,no brangei kainoja begelei.

Cudo, nors rasei, kad rasyt sunku, bet vienintele supratai, ko noriu ir atsakei. Rasei, kad brangus begeliai, gal nors mazdaug zinai kiek kainuoja ir kur galima butu pirkt. Ir jei begelius turesi tai paciam galima i jus medziaga ikist, ar cia butina, kad firma darytu???
Atsakyti
QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 01 26, 21:01)
Cudo, nors rasei, kad rasyt sunku, bet vienintele supratai, ko noriu ir atsakei. Rasei, kad brangus begeliai, gal nors mazdaug zinai kiek kainuoja ir kur galima butu pirkt.

nuo 150lt/m cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2007 01 26, 17:55)
smaikstuole hihihi.gif
vien zo grazus roletas bet bais permatomas  mirksiukas.gif  i virtuve aisku super bet kai man dusas tiesiai i kaimyno langus  doh.gif tai ziurejau ziurejau as pro ta medziaga nu ziuresim kaip "gyvai" bus wink.gif Gal kaimynam dziaugsmo bus daugiau  lotuliukas.gif  blink.gif Dabar mano langa "puosia"  tiesiog popieriaus gabalas  blink.gif

kad ir koks tas roletas permatomas bebutu, vistie kaimynao pamatytu tik silueta, nieko cia tokio wink.gif
o vonioj tai reiketu rinktis tuos gumuotus roletus. jie gal ir maziau grazus, i kambari nesirinkciau, bet voniai, manau, tinkamiausi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 01 26, 19:09)
cia as lietuveskai galiu ne suprast  doh.gif no jou tu  g.gif  Saule ir vejas is louku popola i kambari(net plast,langai proledzia salti) AR tu ruletu kabeni terp kamboriu ?o kur langei g.gif is sveitaines i miegoma  g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Nu ne man - dažytai blondinei suprasti bigsmile.gif
IEŠKAU NEBRANGIOS ,PILNOS IDĖJŲ SIUVĖJOS/DIZAINERĖS bigsmile.gif
Iš šeimos biudžeto gavau dotaciją salono užuolaidoms išsirinkti. Paprasto netiks, reikia kažko ....
akvilyte, gal tu galėtum padėti? ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Nu štai nutariau, kad virtuvėje dėsiu ruletą, svetainėje romanetes, o štai dėl kambarių vėl galvosūkis g.gif Šiaip iš arti nesu mačius, kaip tvirtinasi romanetės blush2.gif Gal galit mane apšviesti ar jos kabinasi kažkaip ant karnizų (kaip ir naktinės) ar ta prasme galima jas pakabinti prie pat lango? blush2.gif Ir gal kas žinot, kas gražiai ir pigiau romanetes siūna Kaune ax.gif Ačiū už kantrybę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 27, 13:05)
nuo 150lt/m cool.gif

cia tik begeliu kaina?

Papildyta:
QUOTE(cudo @ 2007 01 26, 14:03)
pabegusi nuotaka-znou ,panosiu i si -
user posted image-kaip cia sonuse ?Tei versui begelei du.Tehnologija prosta,no brangei kainoja begelei.

Tai o kaip jos vvadinasi, cia gi kaip suprantu ne romanetes? O kur tu begeliu pirkt galima?

Atsakyti