Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

Patinka geleta medziaga wub.gif
user posted image
Atsakyti
Niekas man nieko aiskint nenori!!! schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Gal žinote, kur galėčiau rasti daugiau nuotraukų su romanetėmis? Visai susipainiojau, kas geriau: romanetės ar roletai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2007 01 25, 14:54)
aciu. reiks rytoj apsilankyti Mijoloje. gal galetum tiksliau nurodyti, kur ju ieskoti?

Nelabai aš toje bazėje gaudausi, nes lankausi retai, bet bandysiu nupasakoti... jeigu važiuotum keliu, kad Maxima bazė tau lieka kairėje, tada į bazę suki į dešinę pusę, ir tada tiesiai važiuoji, ne iš karto, bet jau dairykis kairėje pusėje užrašo "Užuolaidos", parduotuvė matosi pro langą...
Plačiau: http://www.mijola.lt/.
Sėkmės!
Atsakyti
Cia perskaiciau, kad roletai neapsaugo nuo saules??? As kaip tik ruosiausi juos naudoti kaip apsauga nuo saules...ar tikrai nera medziagu roletams, kurios padetu apsaugoti nuo saules?
Atsakyti
Nesenai uzsakinejau romanetes ir uzuolaidas, taigi galiu tik viena pasakyti, labai sunkuprikti medziaga patiems ir paskui kazkur siutis wink.gif Prisirinkau kruva medziagu kurios manbuvo nerealiai grazios, ir taip norejau BUTENT tokiu (trypiau kojom parduotuvej tongue.gif ) o nuvezus pavyzdzius i nama is mano noretu netiko dauguma is ju ir priderinome tokias kurias na siai pasiemem o gal..
kol kas kabanciu uzuolaidu ir romaneciu neturiu bet kai turesiu ir neta turesiu namuos pameginsiu pasivaizdent blush2.gif Roletus uzsisakiau i vonias ir laukinem durim ba jos pas man labai kiauros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2007 01 26, 12:34)
Cia perskaiciau, kad roletai neapsaugo nuo saules??? As kaip tik ruosiausi juos naudoti kaip apsauga nuo saules...ar tikrai nera medziagu roletams, kurios padetu apsaugoti nuo saules?

blink.gif kas parase toke nesamoni g.gif Butent ruletai sukurti nuo saules,nuo salciu,nuo veju.Jos gamina skertingei ir medzigu duog (as dirbu toke darba)
Pas mane visa diena kambori saule,tei as turiu rulietu,tei thumbup.gif vakare foto parodisiu.
Papildyta:
QUOTE(braskute_v @ 2007 01 26, 10:53)
Labutis  4u.gif
Gal žinote, kur galėčiau rasti daugiau nuotraukų su romanetėmis? Visai susipainiojau, kas geriau: romanetės ar roletai?  g.gif

bigsmile.gif man atrodu taip; del interjeru ir groziu tai romantes thumbup.gif ruletu paskertis apsouga nuo saules ir veju (as 8 metus su eis dirbu)
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 01 26, 13:52)
blink.gif kas parase toke nesamoni  g.gif Butent ruletai sukurti nuo saules,nuo salciu,nuo veju.Jos gamina skertingei ir medzigu duog (as dirbu toke darba)
Pas mane visa diena kambori saule,tei as turiu rulietu,tei  thumbup.gif vakare foto parodisiu.
Papildyta:

bigsmile.gif man atrodu taip; del interjeru ir groziu tai romantes  thumbup.gif  ruletu paskertis apsouga nuo saules ir veju (as 8 metus su eis dirbu)

kaip apsaugo nuo veju ir salciu ? doh.gif prasau issamiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2007 01 26, 11:34)

Tai ir naudok drąsiai - ir nuo saulės apsaugo, ir šviesos nepraleidžia .... Tuoj įkelsiu foto mirksiukas.gif Roletai svetaineje jei atsidarys, man kažko stringa... g.gif

QUOTE(Nerutė @ 2007 01 26, 13:01)
kaip apsaugo nuo veju ir salciu ? doh.gif  prasau issamiau  mirksiukas.gif

Aha,man irgi įdomu kaip apsaugo nuo vėjų ir šalčių?? lotuliukas.gif Gal sumaišė forumietė su lauko apsauginėm žaliuzėm....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 26 sausio 2007 - 13:36
QUOTE(Nerutė @ 2007 01 26, 14:01)
kaip apsaugo nuo veju ir salciu ? doh.gif  prasau issamiau  mirksiukas.gif

smile.gif man sunku rasit lietuveskai.,yra skertingu ruletu kaip dekoras ir kaip apsuouga-jos gaminasi is dveju sloksniu medziegos.Is louku puse kaip guma o is veduos medzifa koke isrenka ,ir suonose yra remeles su sepetukais kad gerijou pregultu.As name ne turiu foto schmoll.gif O ten kur sauleta,yra spec.medziaga su skelutem,ne proledzia saules spenduliu,o tik svesa.Man sunku poaskint.Salonose konsultantes mazei ka ismano verysad.gif mano darbdavei norvegai,tai informacija is geru firmu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 26, 14:33)
Tai ir naudok drąsiai - ir nuo saulės apsaugo, ir šviesos nepraleidžia .... Tuoj įkelsiu foto  mirksiukas.gif  Roletai svetaineje  jei atsidarys, man kažko stringa...  g.gif
Aha,man irgi įdomu kaip apsaugo nuo vėjų ir šalčių??  lotuliukas.gif  Gal sumaišė forumietė su lauko apsauginėm žaliuzėm....

Tikrai ne sumaisijou lotuliukas.gif savo darba ismanou nuo iki.
Papildyta:
user posted image

user posted image-svesa ir per uzdaras proeina
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2007 01 26, 12:34)

nesamone,
roletai kaip tik apsaugo nuo saules o sviesa praleidzia, cia reikia tinkama audini pasirinkti, pas mane darbe roletai butent ir buvo deti del apsaugos nuo saules.
Atsakyti
pabegusi nuotaka-znou ,panosiu i si -
user posted image-kaip cia sonuse ?Tei versui begelei du.Tehnologija prosta,no brangei kainoja begelei.
Atsakyti