Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

QUOTE(Bertike @ 2007 01 23, 10:06)
Sveikos merginos,
Iskilo man toks klausimelis tikiuosi man padėsite. Taigi sumaniau kambaryje pasikabinti užuolaidas, kurios noriu kad būtų su žiedais. Ir vakar pasiemus užuolaidas žiūrėjau ir taip ir taip vieno dalyko nežinau: kas kiek cm kalti žiedus, kad būtų gražios klostes... Nusipirkau 6m užuolaidų, bet manau kad jų gal būt per daug... Oi prašau padėkit man mergaitės  g.gif Ir dar ar viršuje reikalionga kokia nors juostele ar kažkas panašaus...Būsiu labai dėkinga  4u.gif

graziausios klostės bus jei užuolaidos bus dvigubai rolleyes.gif koks pas tave langas???
kalk lyginį skaičių žiedų. pirmas žiedas 10cm nuo krašto, paskui kas 20cm (čia atstumai iki žiedų centrų)

tą viršutinę dalį reikia pklijuoti specialia juosta. jos plotis 10cm. rasi beveik bet kurioj pardėj prekiaujančioj priedais užuolaidom, ar užuolaidų pardėse 4u.gif sėkmės darbuojantis biggrin.gif
Atsakyti
Na o mes tai su Roletais irgi pasimete... Esme ta, kad balkono durys yra kaip didelis langas, taigi norint deti roleta iki zemes (prie pat stiklo) reikia, kad jis butu 205cm aukscio . Maksimalus roletu ilgis buna iki 185cm. Aisku imones sutinka ispjauti ir 205cm ilgio roleta, taciau tuomet kaina buna 3x4 kartus didesne:( Taigi, nenorint moketi daugiau balkono apacioje lieka 15-20cm tarpas, kuris mus paskutines kelias savaites labai kankina. Svarstomi tokie variantai:
- nusispjauti ir palikti balkono duryse per 15-20cm trumpesni roleta
- uzsisakyti visu langu roletus trumpesnius per 15-20cm ir bandyti juos meniskai prasiilginti. Beje tada greiciausiai jau montuotumeme roletus patys
- sukasti dantis ir nepagaileti didesnes kainos del pilnai tvarkingu roletu.

Zodziu, pasimete...

Gal kas jau buvote susidure su panasia dilema? Kaip issprendete?
Gal kas bandete prailginti ar dekoruoti roletus?

Busim dekingi uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvyciokass @ 2007 01 23, 10:26)
taciau tuomet kaina buna 3x4 kartus didesne:( Taigi,

cia kiek??? nelabai supratau g.gif liek lt gaunasi?? na tas skirtumas?
Atsakyti
Oi, truputi klaidinanciai parasiau smile.gif Turiu omenyje 3-4 kartus smile.gif

Pvz Roletas 185cm kainuotu ~70 Lt, o roletas 205cm kainuotu ~300Lt.
Atsakyti
QUOTE(vvyciokass @ 2007 01 23, 10:33)
Oi, truputi klaidinanciai parasiau smile.gif Turiu omenyje 3-4 kartus smile.gif

Pvz Roletas 185cm kainuotu ~70 Lt, o roletas 205cm kainuotu ~300Lt.

blink.gif oho doh.gif gal kokioj kitoj firmoj pasidomėkit g.gif nu jo.. reik kažką galvot g.gif
Atsakyti
Tai vat kad skambinau i ne viena imone (Lauresta, Dekstera, Lanrita, Eurivila) ir visos man suskaiciavo panasiai... Gal kas dar zinote kokiu imoniu, kurios turetu lankscia kainodara? smile.gif
Atsakyti
O aš norėčiau paklausti, gal kas širmas turi, ar neproblematiška jas prižiūrėti?
Aš jau buvau apsisprendusi jas užsisakyti, bet viena siuveja pasakė, kad jas labai problematiška skalbti. Kad skalbiant visokios aplikacijos susigadina: atyra ir panašiai. Tai dabar jau ir nebežinau ką galvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvyciokass @ 2007 01 23, 10:26)
Svarstomi tokie variantai:
- nusispjauti ir palikti balkono duryse per 15-20cm trumpesni roleta
- uzsisakyti visu langu roletus trumpesnius per 15-20cm ir bandyti juos meniskai prasiilginti. Beje tada greiciausiai jau montuotumeme roletus patys
- sukasti dantis ir nepagaileti didesnes kainos del pilnai tvarkingu roletu

As tai pas save vistiek niekada netraukiu nei roletu, nei apsauginiu zaliuziu iki pat lango ar duru apacios net ir pirmame aukste. Nieks gi susirietes nelys prie lango paziuret ka tu darai tongue.gif . O be to, visi pataria roletu pilnai neuztraukt, kad langas nerasotu ir nepelytu, tai kokios problemos, dek trumpesnius, ir bus visos problemos issprestos is karto thumbup.gif .
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(light blue @ 2007 01 21, 16:46)
Man paskaičiavo kol kas tik vaiko kambariui, kiek kainuos svi romanetės. Langai standartiniai, ne tie didieji. Tai abiejų kaina 920lt. O va miegamajam bus užuolaidos ant vitrininio lango (220X230), tai vien naktinės kaina 1450lt  doh.gif Morališkai niekaip nenusiteikiu  lotuliukas.gif Na dar neskambinau, nes paskaičiavimus man sms parašė, gal į sumą bėgeliai ir dieninė užuolaida (per klaidą smile.gif ) įeina  g.gif

tai jeigu ir medžiaga pas juos perki tai gal viską tau i tą sumą sukalkuliavo... Šiaip tikrai kad brangoka, geriau susirasti kas namuose gali surinkti ta mechanizmą ir pasiūti romanetes... As dabar taip daryčiau.. ką gi, man jau šaukštai po pietų...
Ieškok kas namuose siuva..........Tikrai bus pigiau......... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvyciokass @ 2007 01 23, 11:44)
Tai vat kad skambinau i ne viena imone (Lauresta, Dekstera, Lanrita, Eurivila) ir visos man suskaiciavo panasiai... Gal kas dar zinote kokiu imoniu, kurios turetu lankscia kainodara? smile.gif

joo... pazistamos problemos g.gif
mes uzsisakem roletus Saditoj (nepatariu, nes su servisu pas juos nekas...)
Mano nuomone del roletu dideliam langui:
1. Nejauku (emem grazu audini, bet klijonke lieka klijonke...)
2. Plastikiniai mechanizmai ilgai nelaiko - reikia nuolat keisti, nes roletas dideliam langui sveria nemazai)
3. silumos tikrai roletas nesulaiko ir aules neatspindi (kaip kazkas yra bande teigti)
4. Tikrai netinkamas sprendimas dideliam langui...
5. del grozio - skonio reikalas... bet as pora metu kentejau ir nulupau - siuvausi romanetes - ir grazu, ir jauku, ir nebrangu (kai siuviesi pats biggrin.gif )
Sekmes! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2007 01 23, 10:55)
O aš norėčiau paklausti, gal kas širmas turi, ar neproblematiška jas prižiūrėti?
Aš jau buvau apsisprendusi jas užsisakyti, bet viena siuveja pasakė, kad jas labai problematiška skalbti. Kad skalbiant visokios aplikacijos susigadina: atyra ir panašiai. Tai dabar jau ir nebežinau ką galvoti  g.gif

Tai gal geriau tada atiduoti į cheminę valyklą, o ne skalbti?
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 01 23, 13:04)
mirksiukas.gif

tai jeigu ir medžiaga pas juos perki tai gal viską tau i tą sumą sukalkuliavo... Šiaip tikrai kad brangoka, geriau susirasti kas namuose gali surinkti ta mechanizmą ir pasiūti romanetes... As dabar taip daryčiau.. ką gi, man jau šaukštai po pietų...
Ieškok kas namuose siuva..........Tikrai bus pigiau......... mirksiukas.gif

1450lt miegamojo užuolaidos. Į sumą įeina: bėgelis, pakabinimas, naktinė užuolaida ir dieninė užuolaida iš organzos (metro kaina apie 50lt). Tai manau visai normaliai, o jau buvau nusigandusi smile.gif
Atsakyti