Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

Mergaitės, norėjau jūsų paklausti, ar esate kuri pirkusi audinį užuolaidoms Gariūnuose, na kai paskutinį kartą buvau, tai atradau tokių spalvų ir raštelių kurios iki šiolei akyse stovi. O dar ir su siūvėja susitariau dėl pasiūvimo, tai dabar taip nekantrauju. smile.gif
Bet labai bijau dėl kokybės.... blink.gif Gal kuri jau esate pirkusi ir sėkmingai "naudojat"?
Ir dar....gėda blush2.gif ...,bet gal galite paaiškinti kas tai per audinys ORGANZĄ? (atrodo taip vadinasi). blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 08 02, 15:38)
Mergaitės, norėjau jūsų paklausti, ar esate kuri pirkusi audinį užuolaidoms

bet gal galite paaiškinti kas tai per audinys ORGANZĄ? (atrodo taip vadinasi).  blush2.gif  blush2.gif  ax.gif

gali drąsiai pirkt mirksiukas.gif ne vienoj ir ne dviejose parduotuvėse mačiau tas pačias gariūnų medžiagas tik su neblogu antkainiu doh.gif

o ką tau paaiškint? tiesiog dieninis audinys mirksiukas.gif va pvz:
user posted image
Atsakyti
sveikos,

nezinau ka rinktis i nauja buta, todel noreciau patarimu smile.gif
esme, kad pas mus normaliu langu nera, vienam kambary du, o miegamajam vienas didelis langas nuo lubu iki grindu, kurio viena puse atsidaro kaip balkonas, gal isivaizduojat? ir iseini i lodzijas.
tai va ant tokiu langu reikia sugalvoti uzuolaidas g.gif vien roletai nykoka atrodo schmoll.gif tai sakau gal romanetes, o gal tas panelines zaluzi??? g.gif
Atsakyti
o kur jus medziagas uzuolaidoms perkat? bandyciau romanetes kurpti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2006 08 02, 17:36)
o kur jus medziagas uzuolaidoms perkat? bandyciau romanetes kurpti... ax.gif

priklauso nuo norų ir kišenės mirksiukas.gif aš perku kur klientės vedasi tongue.gif nuo senukų iki brangiausių parduotuvių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 08 02, 21:53)
priklauso nuo norų ir kišenės mirksiukas.gif  aš perku kur klientės vedasi tongue.gif  nuo senukų iki brangiausių parduotuvių ax.gif

O iš patirties - kur patartum pirkt? ta prasme koks yra skirtumas tarp to kas yra salonuose ir turguje g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Sonatag @ 2006 08 03, 07:57)
O iš patirties - kur patartum pirkt? ta prasme koks yra skirtumas tarp to kas yra salonuose ir turguje g.gif ?

na vienareikšmiškai negaliu atsakyt schmoll.gif visad reikia žiūrėt ką perki mirksiukas.gif salonuose yra įdomesnių audinių... turguj mažesnis pasirinkimas...

kokybė? g.gif turginė dar nepavedė nei karto schmoll.gif parduotuvinė vieną kartą unsure.gif (bet gal čia sutapimas wink.gif )

kaina??? na viskas pasakyta tuo kad kitos parduotuvės perka iš tų pačių gariūnų.. mirksiukas.gif tik parduotuvėj kaina jau kita rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 08 02, 16:52)
gali drąsiai pirkt mirksiukas.gif ne vienoj ir ne dviejose parduotuvėse mačiau tas pačias gariūnų medžiagas tik su neblogu antkainiu doh.gif

o ką tau paaiškint? tiesiog dieninis audinys mirksiukas.gif  va pvz:
user posted image

Aišku, būtent man tokias ir patarė kabinti ant vitrininių langų, truputi storesnes su raštu dienines užuolaidas,kad temstant galėčiau jas užtraukti, o dienos metu galėtų būti atitrauktos.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Ar protingas sprendimas, kai nenori naktinių užuolaidų, vietoje jų dėti roletus? g.gif
Ir jei jau susidėsiu roletus, tai romanetės nebelabai tinka? g.gif
O ant langų-vitrinų irgi roletai normaliai atrodys? g.gif
Ką galit atsakyti į mano pamąstymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 07, 10:11)
Ar protingas sprendimas, kai nenori naktinių užuolaidų, vietoje jų dėti roletus?  g.gif
Ir jei jau susidėsiu roletus, tai romanetės nebelabai tinka?  g.gif
O ant langų-vitrinų irgi roletai normaliai atrodys?  g.gif
Ką galit atsakyti į mano pamąstymus  4u.gif

Na as tam ir dedu roletus, kad nereiktu naktiniu uzuolaidu ax.gif o ant vitrininiu nezinau ar deda, nes roletai buna iki tam tikro plocio ir ilgio. Jei daro nestandartinius, tai lyg neduoda garantinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(yuppy @ 2006 08 02, 16:34)
sveikos,

nezinau ka rinktis i nauja buta, todel noreciau patarimu smile.gif
esme, kad pas mus normaliu langu nera, vienam kambary du, o miegamajam vienas didelis langas nuo lubu iki grindu, kurio viena puse atsidaro kaip balkonas, gal isivaizduojat? ir iseini i lodzijas.
tai va ant tokiu langu reikia sugalvoti uzuolaidas g.gif  vien roletai nykoka atrodo schmoll.gif tai sakau gal romanetes, o gal tas panelines zaluzi??? g.gif

Pas mus bute itgi panaši situacija. tai mes miegamajame dareme romanetes. O svetainėje, kur langas iki grindų ketiname (užstringo, kaip vadinasi g.gif ) deti tokios širmas, medžiagos gabalai, kurie važinėja> Matome, kaip atrodo "gyvai", tai laaabai patiko bigsmile.gif
Atsakyti