Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai langams :)

kiek kainuoja roletai man jų reikia 3 ant plastikinio lango į virtuvę langas 140x250 vieno plotis apie 80cm
Atsakyti
Kaina priklauso nuo pasirinkto audinio kainos (už bėginį metrą). Kaip tik vakar užsisakėm roletus, man, tokio dydžio kaip jūsų, vienam langui kainuos 280 su montavimu.
Atsakyti
as ir virtuveje planuoju roletus kabinti bet kazkodel db man labiau romanetes eme patikti. g.gif taip o roletu kaina priklauso nuo audinio.
Atsakyti
O kiek vidutiniškai kainuoja romanetės? Pas mus jų bus ant keturių langų. Reikia morališkai pasiruošti smile.gif
Atsakyti
Dejom roletus bute, daugiau ju niekada nesirinkciau... schmoll.gif jau po kokiu poros savaiciu gailejausi... Panasiai kad "klijonke" pakabintum ant lango... doh.gif
Is lauko atrodo puse velnio, bet gyveni tai viduje... g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 01 14, 18:13)
O kiek vidutiniškai kainuoja romanetės? Pas mus jų bus ant keturių langų. Reikia morališkai pasiruošti  smile.gif

Na žiūrint koks lango išmatavimas.Ptas mechanizmas mums kainavo ant vieno lango apie 150Lt (1,80x1,50) ant kito xLt (1,80x0,75), nes nepamenuDar priklauso kokią renkiesi medžiagą.Aš rinkausi vokišką, dviejų rūšių, vienos metro kaina 45Lt, kitos 38Lt. Pasiuvimas+medžiaga+mechanizmas kainavop 815Lt. Pats pasiuvimas brangus, nes vieną medžiagą į kitą siuvo. Iš pirmo žvilgsnio nieko įmantraus, bet man visai gražu wub.gif
Atsakyti
Patarkite: pas mane butas, taigi vambzdziai eina beveik prie sienos kampo ir radiatorius didesnis uz langa, irgi arciau sienos kampo, tai kazin kaip man daryti, ar labai negraziai atrodytu jei tu vambzdziu neuzdentu uzuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 01 15, 00:55)
Dejom roletus bute, daugiau ju niekada nesirinkciau...  schmoll.gif  jau po kokiu poros savaiciu gailejausi... Panasiai kad "klijonke" pakabintum ant lango...  doh.gif
Is lauko atrodo puse velnio, bet gyveni tai viduje...  g.gif

o kom roletai blogai? kuom jie tau nepatiko papasakok gal ir aš atsisakysiu tos minties ir dėsiu paprastas bet gražias užuolaidas?
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 01 14, 22:55)
Dejom roletus bute, daugiau ju niekada nesirinkciau...  schmoll.gif  jau po kokiu poros savaiciu gailejausi... Panasiai kad "klijonke" pakabintum ant lango...  doh.gif

pritariu, jokio jaukumo, mes tik i viena, darbini kambari desim, nes bordaka ten prognozuojam biggrin.gif uzuolaidos bus ne kas
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 01 14, 21:55)

tai priklauso nuo to, koki audini pasirinkote yra ir tokiu kurie neprimena " klijonkes". Didelio lango nenorejau uzgriozdinti dieninemis, ir naktinemis uzuolaidomis, tad pasirinkau lengvas organzos dienines uzuolaidas, apsisaugoti nuo saules, ir pasaliniu akiu geriausias varijantas roletai, kurie yra susukami po gaubtu.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 01 14, 23:26)
Patarkite: pas mane butas, taigi vambzdziai  eina beveik prie sienos kampo ir radiatorius didesnis uz langa, irgi arciau sienos kampo, tai kazin kaip man daryti, ar labai negraziai atrodytu jei tu vambzdziu neuzdentu uzuolaida?

Pas mane tas pats, šone už lango eina vamzdis, tai nutarėm dėti širmas (nes man nepatinka užuolaidos)
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 01 15, 09:36)
Pas mane tas pats, šone už lango eina vamzdis, tai nutarėm dėti širmas (nes man nepatinka užuolaidos)

Kaip ten tos sirmos atrodo? doh.gif
Atsakyti